- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.281
Çiğdem mi dedim ben miHoş bulduk canım aslına bakarsanız Çiğdem dediğinde çekinmiştim ama sıcacıksınoz maşallah
Yok canımm ne uzunu sadece mütevazı biriyimMemnun oldum canim
Allah bagislasin canim. Benim oglumda 3 yasini 1.5 gecti
Boyun epey uzun olmali, hedefin 60 olduguna gore
İnsallah hepimiz en kisa surede veririz kilocuklarimizi
Öyle Bi yoğun ve stres dolu gün yaşıyorum ki
Çarşı karıştı
2 hafta önce mi ne yemiştim gerçekten o kadar özlemişim ki dedim ki bunun bu kadar güzel bişey olduğunu unutmasaydım mümkün değil yememezlik etmezdimYeşil çay soda ile heyecanlanan bir üyedondurma versek aklını yitircen demek
Hahhaah ay yok canım abartmayalım2 hafta önce mi ne yemiştim gerçekten o kadar özlemişim ki dedim ki bunun bu kadar güzel bişey olduğunu unutmasaydım mümkün değil yememezlik etmezdim
ben de zamanında hep bu yüzden kilo alıp verdim.. şimdi kilo koruma dönemi psikolojisinde diyetten daha çok dikkat ediyorumHahhaah ay yok canım abartmayalım
Bilmiyorum sizde öyle misiniz ama diyet bitince bende bir ölçüsüzlük başlıyor sinir oluyorum kendime mesela eşim sabah kahvaltı yapar akşam yemeğine kadar açıksa bile ağzına birşey atmazama ben oooooo hatta akşam yemeğe oturduğumda hiç aç olmazdım tüm gün tıkınkışım bu sefer bu hataları yapmayacağım inşallah
Ah canım ben ne kendim ne de senin için + gelirim... :) Ben de sana güzel bir tane yazacağım ama yarın. İnşallah unutmam. Pikniğe gideceğiz. Doğadan ilham alıp yazacağım.Bebeeemm sen istersen +2,3,4 gel fark etmez,her daim ilk göz ağrım sin(kendin için o kadar artigelme yine de )
AahCherry Mom yaktın beni
Canimdan ayırdın dün gibi
Masal gibiydi badiligimiz
Aayrilsak da beraberiz
Nasil olsa kavusacagiz
Isiracak dilini
Millet görünce fitligimizi
(Çocukların gelişmeleri arasında bu kadar oldu)
Evet aynen öyle olunmalı ki bence kilo koruma vermekten zor farklı bir sürece alışacaksın ve devamlı öyle devam ettirmeye çaba göstereceksinn diyet ne ki aç kal spor yap bitti kural basitben de zamanında hep bu yüzden kilo alıp verdim.. şimdi kilo koruma döneminde psikolojisinde diyetten daha çok dikkat ediyorum
Bu kadar şeyi umarım aklımda tutabilirim :)Tabiki dahil olabilirsiz ben bir özet geçeyim size ☺
Daha önce yazdığım bir yaZıdan copy
- Menülerinizi ve sporlarınızı aşağıdaki linkte her akşam düzenli olarak paylaşmanız gerekmektedir. Kaptan yardımcımız
Mehfam paylaşmazsanız sizi yakalar raporlar :)) 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
- Takım içinde genelde 2 gruba ayrıldık ( yes fit ve no kilo ) yaptığınız günlük sporlarla bu tabloda yer alacak ve hem grubunuza hem kendinize katkı sağlayacaksınız
bu listeyi ben tutuyorum cumadan cumaya paylaşıyorum sizleride şimdi ekliyorum ✌
- Haftanın belli günlerinde ( günler 1. Sayfada ) adım sayısı ve zıplama olarak ekip içinde yarışıyoruz bunlarında açıklanmasınıda @pawlover yapmaktadır
- Ekip içinde bodylik sistemi mevcuttur haftalık olarak değişir.herkesinn bir ortağı vardır ve menüsünü kilosunu sporunu 1 hafta boyunca karşılıklı takip eder ve cuma günü en yüksek yüzdeyi yakalayan ikili birinci olur
bu akşam bodyleri hzırlayacağım sizide ekliyorum ♥
- Yine Cumadan cumaya hedef belirliyoruz haftalık hedeflerimizi kaptan yardımcımız @pawlover liste etmektedir hafta yeni başladı sayılır sizde cuma günü için hedefinizi kendisini etiketleyip bildirebilirsiniz ♥
Bunları ekip içerisine konuşmaları kaçırmayın genel bir fikriniz olsun diye yazdım isimlri ve etkinlikleri ayrıca hatırlatıyor oluruz ✌ hepsi özet haliyle sayfanın üst kısmında etiketli ♥
- Pazartesi günleri kontrol tartımız var bu bildirimleri de @pawlover ı etiketleyip yapıyoruz kendisi cumadan pazartesiye değişimi raporlanacak
Ben teşekkür ederim canım kaptanım. Sizlerden öğrendim her koşulda destek olmayı. Siz böyle olmasanız ben de olamazdım.Bizde seni seviyoruz pacciimm
Aslıında -300 fena bir eksi değil ama ortin dediğin sebeplerden daha da düşürdü yüzdenizi tabi
Ancak gördüğüm kadarıyla elinden geldiğince ortine sahip çıkıp destekledin menülerini takip ettin motive etmeye çalıştınbu kapsamda harikasın teşekkür ederiz
Tutma canım sadece gelen bilgi olsunn dedim bunlarla ilerliyoruz işteBu kadar şeyi umarım aklımda tutabilirim :)
hayırdır topramm nasılsın, sorun yoktur inşallah,Öyle Bi yoğun ve stres dolu gün yaşıyorum ki
Başım döndü resmen bugün.
Şuan algılama problemi yaşayabilirim
Kilo vermek bizi bu hale soktuÇarşı karıştıemekli dedeler gibi konuşmaya başladık
ya ölçü kuralı getirdim kendime.Evet aynen öyle olunmalı ki bence kilo koruma vermekten zor farklı bir sürece alışacaksın ve devamlı öyle devam ettirmeye çaba göstereceksinn diyet ne ki aç kal spor yap bitti kural basit
Pazartesi görecğiz nasıl olcak bakalımya ölçü kuralı getirdim kendime.
bi tabak seçtim öğünümde o tabak kadar bir şeyler yiyorum bi de yine tatlı ve ekmeğe bi süre dikkat edicem.. bakalım nasıl olacak
Bu kadar şeyi umarım aklımda tutabilirim :)
Teşekkürler canımTutma canım sadece gelen bilgi olsunn dedim bunlarla ilerliyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?