Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Memnun oldum canim
Allah bagislasin canim. Benim oglumda 3 yasini 1.5 gecti
Boyun epey uzun olmali, hedefin 60 olduguna gore
İnsallah hepimiz en kisa surede veririz kilocuklarimizi
Yok canımm ne uzunu sadece mütevazı biriyim gözüm yüksekte dğil boyum 1.63 Eylülden beri diyetteyim yoğun spor yaptım incelme iyi oldu o sebeple 60 kâfi gibi kolum kalın kaldı o ayrı

2 hafta önce mi ne yemiştim gerçekten o kadar özlemişim ki dedim ki bunun bu kadar güzel bişey olduğunu unutmasaydım mümkün değil yememezlik etmezdim
Hahhaah ay yok canım abartmayalım
Bilmiyorum sizde öyle misiniz ama diyet bitince bende bir ölçüsüzlük başlıyor sinir oluyorum kendime mesela eşim sabah kahvaltı yapar akşam yemeğine kadar açıksa bile ağzına birşey atmaz ama ben oooooo hatta akşam yemeğe oturduğumda hiç aç olmazdım tüm gün tıkınkışım bu sefer bu hataları yapmayacağım inşallah

Kızlar sayfada denk gelen ekibimize yeni üye çağırabilir

ben de zamanında hep bu yüzden kilo alıp verdim.. şimdi kilo koruma dönemi psikolojisinde diyetten daha çok dikkat ediyorum

Ah canım ben ne kendim ne de senin için + gelirim... :) Ben de sana güzel bir tane yazacağım ama yarın. İnşallah unutmam. Pikniğe gideceğiz. Doğadan ilham alıp yazacağım.

ben de zamanında hep bu yüzden kilo alıp verdim.. şimdi kilo koruma döneminde psikolojisinde diyetten daha çok dikkat ediyorum
Evet aynen öyle olunmalı ki bence kilo koruma vermekten zor farklı bir sürece alışacaksın ve devamlı öyle devam ettirmeye çaba göstereceksinn diyet ne ki aç kal spor yap bitti kural basit

Bu kadar şeyi umarım aklımda tutabilirim :)

Ben teşekkür ederim canım kaptanım. Sizlerden öğrendim her koşulda destek olmayı. Siz böyle olmasanız ben de olamazdım.

Evet aynen öyle olunmalı ki bence kilo koruma vermekten zor farklı bir sürece alışacaksın ve devamlı öyle devam ettirmeye çaba göstereceksinn diyet ne ki aç kal spor yap bitti kural basit
ya ölçü kuralı getirdim kendime.
bi tabak seçtim öğünümde o tabak kadar bir şeyler yiyorum bi de yine tatlı ve ekmeğe bi süre dikkat edicem.. bakalım nasıl olacak

ya ölçü kuralı getirdim kendime.
bi tabak seçtim öğünümde o tabak kadar bir şeyler yiyorum bi de yine tatlı ve ekmeğe bi süre dikkat edicem.. bakalım nasıl olacak
Pazartesi görecğiz nasıl olcak bakalım halledersin canım sen dengelemeyi ve porsiyon kontrolünü yaptın mı tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…