- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.201
Bel, basen, göğüs, alt bacak, üst bacak ve kol
Ben tam isimleri aklımda tutamıyorum ölçüler için kimi etiketleyecektik
Geçmiş olsun canım iyi ki uzun süreli olmamış kabızlıkGünaydın kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir.
Dün pek foruma giremedim hem kabızlık problemi yüzünden canım sıkkındı o nedenle pek birşey yapasım yoktu. Bir de üstüne salona gittiğimde çok değer verdiğim spor hocamın işi bıraktığını öğrendim ciddi bir motivasyon kaybı oldu benim için öyle ki hareketlerimi bile yarım yamalak yapıp çıktım ve dünden beri de keyifsizim o nedenle.
Hani hep derim ya kilo vermek için kendinize bir motivasyon bulun benim motivasyonum da o hocaydı dün bir anda işi bıraktığını öğrenmek çok üzdü. Kendisi ile de instagramdan konuştum şuan için dönmeyi düşünmüyor. Bir şekilde atlatıp devam edeceğim tek başıma çalışmaya ama spor badim gitti diye gerçekten üzgünüm.
Kabızlık sorununda da az önce tuvalete çıktım rahatladım o da biraz iyi geldi.
Dün 3. olmuşuz kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim.Bende bireyselde 3. olmuşum beni de tebrik eden etmeyen herkese teşekkür ederim.
Kimin kaç kilo verdiğinin bir önemi yok herkes burada kendi hedefleri ile kendi mücadelesini veriyor o nedenle o 3 kilo vermiş bu 300 gram vermiş diye kıyaslamıyorum hiçbir zaman. Haftada 500 gr - 1 kg arası ideal olanı zaten bunu herkes biliyor. Altını ya da üstünü vermek de tamamen kişilerin kendi inisiyatifine kalmış bir şey oluyor. Ha bu arada @calypso35 takımı taşıyor demişsin canım çok teşekkür ederim ama benim az verdiğim zamanda da diğer arkadaşlar taşımıştı takımı.Önemli olan takımca derece alabilmek benim için inşallah da mezun olana kadar elimden geldiğince derece aldırmaya çalışacağım takımımıza.
Yeni arkadaşlar da gelmiş hoşgelmişler iyi kilo vermeler. Bir tartı muhabbeti olmuş onu kaçırmışım bok peşinde koşarken. İyi ki de kaçırmışım diyorum beni bilirsiniz biraz açık sözlüyüm
Olsun önemli olan takımca derece almamız 4 kilom kaldı inşallah son haftaya kadar derece aldıracağım takıma.Geçmiş olsun canım iyi ki uzun süreli olmamış kabızlık
Hoca içinde belki başka bir hoca olur daha iyi anlaşacağın üzülme
Kilo verme konusunda aynen sana katılıyorum kişiler yeterli özveriyi verdikten sonra 400 500 istakrarlı eksiler güzeldir ✌✌
Tekrar tebrikler gururlandırdın bizi her ne kadar yine bahtsız Bedevi olup 1.cilik elden gitmiş olsada çok güzel bir yüzde yakaladığın kesin ♥
Amanın listeye girene kadar hedefe ulaşacaksınBenim bu hafta ki hedefim 64
Aklımda canım ama şuan pek müsait değilimOlsun önemli olan takımca derece almamız 4 kilom kaldı inşallah son haftaya kadar derece aldıracağım takıma.Tabi bu derecelerde C Cagrihilal1 in payı da çok o da sağolsun her hafta 1 1 veriyor telef etti kendini
Kaptanım yeni takımları da yapabilir misiniz müsait olunca bir de geçen haftanın kazanan takımını açıklamadınız
Tamamdır kaptanım tabi ki keyfinize bakın bu arada pazartesi tartısını aktif etmişsiniz çok iyi oldu çok teşekkür ederiz ekip olarakAklımda canım ama şuan pek müsait değilim
Sabah hastaneye gittim geldim şimdi de arkadaşlarla piknik yapacağız akşam yapacağım olur mu
ben gelecem siz gideceksiniz niye geleyimkiLeyli kız sen ikinci diplomayı ne zaman alacaksın.. listelere ne zaman donuyorsun
kilo bilginle beraber ğöğüs bel basen üstbacak altbacak kol şeklinde
Kız zaten o elinden geleni yapıyor yaa niye öyle diyorsunTamamdır kaptanım tabi ki keyfinize bakın bu arada pazartesi tartısını aktif etmişsiniz çok iyi oldu çok teşekkür ederiz ekip olarakBuna eminim ki en çok C Cagrihilal1 sevindi. Artık bir an önce mezun olmaya çalışacaktır
Evet ya bende dön diyorum ama listenin çoğu mezun olacak diyor cidden bir anda liste alt üst olacakLeyli kız sen ikinci diplomayı ne zaman alacaksın.. listelere ne zaman donuyorsun
O böyle başka türlü gaza gelmiyor hilali en iyi zayıflatma yöntemi onunla uğraşmak test ettik onayladıkKız zaten o elinden geleni yapıyor yaa niye öyle diyorsun
Listeye girince sanırım yeniden güncelleyip 53 olmak hedefimAmanın listeye girene kadar hedefe ulaşacaksın
Merhaba istikrarlı bir şekilde ilerleriz derseniz niye olmasınMerhabalarrr
Ben ve bir arkadasimi da araniza dahil eder misinizzz
Ooo SüperListeye girince sanırım yeniden güncelleyip 53 olmak hedefim
İstikrarli bi sekilde ilerlemek icin dahil olmak istiyoruz, insallah yuzunuzu kara cikarmayizMerhaba istikrarlı bir şekilde ilerleriz derseniz niye olmasınhoşgeldiniz buyrun ☺
Takımımıza uyum sağlayıp kesin kilo vermeye kararlı olduğunuz sürece hedefe beraber ulaşırız ben eminimİstikrarli bi sekilde ilerlemek icin dahil olmak istiyoruz, insallah yuzunuzu kara cikarmayiz
Ben daha once 6.takimdaydim, 2 sene once, mezun olamadim tabi
Cok tesekkur ederimTakımımıza uyum sağlayıp kesin kilo vermeye kararlı olduğunuz sürece hedefe beraber ulaşırız ben eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?