Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun canım iyi ki uzun süreli olmamış kabızlık
Hoca içinde belki başka bir hoca olur daha iyi anlaşacağın üzülme
Kilo verme konusunda aynen sana katılıyorum kişiler yeterli özveriyi verdikten sonra 400 500 istikrarlı eksiler güzeldir ✌✌
Tekrar tebrikler gururlandırdın bizi her ne kadar yine bahtsız Bedevi olup 1.cilik elden gitmiş olsada çok güzel bir yüzde yakaladığın kesin ♥

Olsun önemli olan takımca derece almamız 4 kilom kaldı inşallah son haftaya kadar derece aldıracağım takıma. Tabi bu derecelerde C Cagrihilal1 in payı da çok o da sağolsun her hafta 1 1 veriyor telef etti kendini

Kaptanım yeni takımları da yapabilir misiniz müsait olunca bir de geçen haftanın kazanan takımını açıklamadınız

Aklımda canım ama şuan pek müsait değilim
Sabah hastaneye gittim geldim şimdi de arkadaşlarla piknik yapacağız akşam yapacağım olur mu

Aklımda canım ama şuan pek müsait değilim
Sabah hastaneye gittim geldim şimdi de arkadaşlarla piknik yapacağız akşam yapacağım olur mu
Tamamdır kaptanım tabi ki keyfinize bakın bu arada pazartesi tartısını aktif etmişsiniz çok iyi oldu çok teşekkür ederiz ekip olarak Buna eminim ki en çok C Cagrihilal1 sevindi. Artık bir an önce mezun olmaya çalışacaktır

Kız zaten o elinden geleni yapıyor yaa niye öyle diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…