Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hanmeli Ceylansnn balpamuk kızlar kaçak olmayın lütfen sizleride sayfa içinde görelim
Hanmeli bu haftada güzel eksi geldin tebriklerr ne yaptın ne ettin bizlerlede paylaş ✌
Bebeğim hafta sonu zaten dopdolu geçti bağdaidik ya.. yemek vs yenmedi ayak üstü karpuz peynir domates erik vs gün geçirdik hep beraber
Hafta içi de kan grununa Göre beslenmeye başladım artı 21 gün şekersize başladım. Ara öğün yok öyle elimden geldiğince uymaya çalışıyorum.. yine yeme atağı oluyor çok tatlı isteği onu da petek bal yedim artık yapay şeker yemiyim de diyorum artık napim bi de benlm meta. Hızlı ya dikkat edince ben veriyorum biliyorum.. asıl mesle verdiktem aonrası

Dimi ya yiyo yiyo eksi geliyo naptıgınıda söylemiyo devlet sırrımı kız hanmeli bizede vakit ayır accık
Menü yazıyorum ama ya her şeye yetişemiyorum inanın yoğun geçiyor günüm elime telefonu alsam oğlum bildiğiniz gelip alıp telefeonu yere fırlatıyor ben de onunla vakit geçirmeye çalışıyorum

E Esmacns canım yeni geldin ama takımda aktif değilsin takım kurallarına aykırı bu durum maalesef
Geldiğinden beri hiç spor yok ve menün hiç diyetlik değil (
Sürecin başından böyle isek inan devamı gelmiyor bundan sonrası için ekibe istikrarlı katılım sağlayabilecek misin ? Cevabına göre bende seni yarış listelerine vs ekleyeceğim istek yok ise kimse kimsenin vaktinden çalmasın inan listelerle boğuşuyorum burada sen beni üzme ben de seni

Çok sevindim anlatamam hep hayalimdi hafta da iki kere tartılıp ikisindede eksi gelmek sayende gerçek oldu. Hatta ben diyorum ki akşamda tartilalim kim ne kadr yemiş ortaya çıksın

Çok sevindim anlatamam hep hayalimdi hafta da iki kere tartılıp ikisindede eksi gelmek sayende gerçek oldu. Hatta ben diyorum ki akşamda tartilalim kim ne kadr yemiş ortaya çıksın
Cumartesi diye herkes gömdü bir şeyler burda şimdi kimseyi ifşa etmek istemiyorum herkes ayağını denk alsın pazartesi tartısına eksik çıksın

Cumartesi diye herkes gömdü bir şeyler burda şimdi kimseyi ifşa etmek istemiyorum herkes ayağını denk alsın pazartesi tartısına eksik çıksın
Cherry Mom esraaaa menü listesinde ceza almaya susayanlr varmış şşşş

Kaç kere düşersen o kadarda kalkarsın önemli olan buysa matematik kolay EceZ içinden demiştir ki hihh bi de üzülmüyormuş

1 kere bi gelene hoşgeldin katıl demiş şansa ekip kalabalıktı geri gitti ben oraları hiç bilmiyorum

1 kere bi gelene hoşgeldin katıl demiş şansa ekip kalabalıktı geri gitti ben oraları hiç bilmiyorum
He ya onuda yanlış zmanda dedin
Yakında baya mezun vereceğiz ya kuzum o yüzden ön hazırlık istikrarlı yeni üyeler kolay bulunmuyor sizin gibi gitmeyin

Cherry Mom benimde Bi ricam var aslında. Herkes menülerini gece 12ye kadar yazıp bitirmiş olsa daha iyi olur sanki
Mesela yedikten hemen sonra veya belli ise yemeden mümkünse.
Teşekkürler..
Onu ben kendim bile yapamıyorum ki haklısın yazabilen yazsa kendini öyle alıştırsa daha iyi

Cherry Mom benimde Bi ricam var aslında. Herkes menülerini gece 12ye kadar yazıp bitirmiş olsa daha iyi olur sanki
Mesela yedikten hemen sonra veya belli ise yemeden mümkünse.
Teşekkürler..
Menüyü sana mı bildireceğim canım aslında Bi liste var uyuduğum direkt listeyi atsam olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…