- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.321
Ehee S SuskunhanimVeee bodylik sonuçlarımız
haftanın en başarılı çiftiEceZ ve hanmeli tebrikler kızlarrrr
spor puanlarınıza ek +500 er puan eklendi
Sonuncu çift nerde hata yaptığını paylaşırsa seviniriz
balpamuk ve pacman Eki Görüntüle 2657877
Bebeğim hafta sonu zaten dopdolu geçti bağdaidik ya.. yemek vs yenmedi ayak üstü karpuz peynir domates erik vs gün geçirdik hep beraber
Anam biri spor listesi der biri body der durun ayol yeni hafta yeni başlıyor
Senin sağlığından önemli değil ki canımmm ne zaman olursa hazırlarsınYapacağım canım listeyidengelere bir bakmam lazım çok pardon bir migren tüm tabloyu geciktirdi
Evet izin bitti bu hafta dönüyorum hemenSahalara mı dönüyosuunn
Menü yazıyorum ama yaDimi ya yiyo yiyo eksi geliyo naptıgınıda söylemiyo devlet sırrımı kızhanmeli bizede vakit ayır accık
Yenii bodyleri sordu sanırım onlarıda yapıyorum hemen
Çok sevindim anlatamam hep hayalimdi hafta da iki kere tartılıp ikisindede eksi gelmek sayende gerçek oldu. Hatta ben diyorum ki akşamda tartilalim kim ne kadr yemiş ortaya çıksınTamamdır kaptanım tabi ki keyfinize bakın bu arada pazartesi tartısını aktif etmişsiniz çok iyi oldu çok teşekkür ederiz ekip olarakBuna eminim ki en çok C Cagrihilal1 sevindi. Artık bir an önce mezun olmaya çalışacaktır
Cumartesi diye herkes gömdü bir şeyler burda şimdi kimseyi ifşa etmek istemiyorum herkes ayağını denk alsınÇok sevindim anlatamam hep hayalimdi hafta da iki kere tartılıp ikisindede eksi gelmek sayende gerçek oldu. Hatta ben diyorum ki akşamda tartilalim kim ne kadr yemiş ortaya çıksın
Cumartesi diye herkes gömdü bir şeyler burda şimdi kimseyi ifşa etmek istemiyorum herkes ayağını denk alsınpazartesi tartısına eksik çıksın
Kaç kere düşersen o kadarda kalkarsın önemli olan buysa matematik kolayBen kendi adıma yazayım hemencik. Diyetime tamamen uyum sağladım. Spor deli gibi yapmadım ama hareketliydim bu hafta. Pcos'un arkasına sığınmıyorum ama minikçe kilo vermemi engelliyor şu aralar. 43. günüm... Yine de bugün tartıldığımda 200 gr daha vermişim. Tamamen cuma talihsizliği gibi oldu. Onun dışında ortağımla normalde enerjimiz çok iyi tutmasına rağmen sizler de biliyorsunuz ki motivasyonu birazcık düşüktü bu hafta. Ama önümüzdeki hafta bomba gibi döneceğine eminim.Yine de üzülmüyorum. Çünkü önemli olan kaç kere düştüğün değil, düştükten sonra kaç kere kalktığındır. Bundan sonrasında çok güzel kilo vereceğimize inanıyorum. Sizi seven... pac.
Şşş biraz önce yastığa kapanıp ağladım... Ama kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyeceksin. Burası kurtlar sofrası.Kaç kere düşersen o kadarda kalkarsın önemli olan buysa matematik kolayEceZ içinden demiştir ki hihh bi de üzülmüyormuş
1 kere bi gelene hoşgeldin katıl demiş şansa ekip kalabalıktıKızlar sayfada denk gelen ekibimize yeni üye çağırabilir
Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler
Merhaba, bende 1.63 boyunda 79 kiloyum. Aslında 90 dım geçen seneye kadar, paketli gıdaları hayatımdan çıkartarak başladım ve zorda olsa 36 saatlik açlıklar yaparak 76 kiloya düştüm, daha sonra kilo verimi durdu bende kendime zaman tanımak istedim ve malum bu korona döneminde 79 a çıktım biran...www.kadinlarkulubu.com
He ya onuda yanlış zmanda dedin1 kere bi gelene hoşgeldin katıl demiş şansa ekip kalabalıktıgeri gitti ben oraları hiç bilmiyorum
Onu ben kendim bile yapamıyorum kiCherry Mom benimde Bi ricam var aslında. Herkes menülerini gece 12ye kadar yazıp bitirmiş olsa daha iyi olur sanki
Mesela yedikten hemen sonra veya belli ise yemeden mümkünse.
Teşekkürler..
Menüyü sana mı bildireceğim canım aslında Bi liste var uyuduğum direkt listeyi atsam olur muCherry Mom benimde Bi ricam var aslında. Herkes menülerini gece 12ye kadar yazıp bitirmiş olsa daha iyi olur sanki
Mesela yedikten hemen sonra veya belli ise yemeden mümkünse.
Teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?