Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

He ya onuda yanlış zmanda dedin
Yakında baya mezun vereceğiz ya kuzum o yüzden ön hazırlık istikrarlı yeni üyeler kolay bulunmuyor sizin gibi gitmeyin
Reyiz biz bu sinerjiyi zor yakaladık kızlar kaçamak yapınca bana yazıp özür diliyorlar affet ecez bir hata ettim pazartesi düzelticem diye düşün yani durumu kaptanım

He ya onuda yanlış zmanda dedin
Yakında baya mezun vereceğiz ya kuzum o yüzden ön hazırlık istikrarlı yeni üyeler kolay bulunmuyor sizin gibi gitmeyin
Ben baya buralardayım İsterseniz birkaç hafta sabit ya da artı gelebilirim. Tamamen sizler için... Sırf mezun olup takımı bırakmayayım diye. Yoksa bilirsiniz haftada 7 kilo falan veririm istesem.

Menüyü sana mı bildireceğim canım aslında Bi liste var uyuduğum direkt listeyi atsam olur mu
Sayfanın üzerinde Menü Paylaşım sayfası var cnm. Oraya yazıp beni etiketler isen görmem daha kolay olur. Olur tam uyuyor isen o menüyü de yazabilirsin
Yine de buraya etiketledim Menü sayfasını

Ben baya buralardayım İsterseniz birkaç hafta sabit ya da artı gelebilirim. Tamamen sizler için... Sırf mezun olup takımı bırakmayayım diye. Yoksa bilirsiniz haftada 7 kilo falan veririm istesem.
Bunun için özel bir şey yapmana gerek yok zaten bu gidişle 2022 yazına mezunsun yatanspor

Anam sen niye üstüne alındın uyanıkkk paccimm canım paccimm senle daha burdayız inşallah sen herkesi mezun eder sonra mezun olursun hani bir evde sırada büyüğü varken evlenmez ya insan onun gibi

Anam sen niye üstüne alındın uyanıkkk paccimm canım paccimm senle daha burdayız inşallah sen herkesi mezun eder sonra mezun olursun hani bir evde sırada büyüğü varken evlenmez ya insan onun gibi
Korksam mıı sevinsem mii bilemedim Neyse benim daha en az 8-10 kilom var. Kafam rahat.

Mezarcı geldi haanıııımmm her türlü gömme toprak atma kefene koyma işlemleri itina ile yapılır

Balım sporunu ayrı yazarsan güzel olur menün çok karmakarışık gözüküyor böyle çünkü bölerek daha güzel şekle sokabilirsin
7 kaşık pilav akşam 8 için bence fazla canım pilav oranını bir dahaki sefere biraz daha düşürebilir misin? Onun yerine sebzeni arttırabilirsin güzel olur
Sabah 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 2 bardsk tek sekerli cay
Ara yok
Ogle çeyrek doner
Ayran salata
Ara 2 kayısı bide rezene cayi
Aksam 2 kasik yoğurtlu makarna
Ara sade soda
Ve açım 1 bardak sut içicem
Döner pide vs tüketiyorsun ya canım öğle yemeğini dışarıda mı yiyorsun hep ondan mı öyle oluyor yoksa evde de mi o şekilde besleniyorsun

Kaçamak derken KAÇAMAK derken !!!!1111birbir içeriğini neden yazmadınız leydim yoksa sizi korkutan bir şey mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…