- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.341
Reyiz biz bu sinerjiyi zor yakaladık kızlar kaçamak yapınca bana yazıp özür diliyorlar affet ecez bir hata ettim pazartesi düzelticem diye düşün yani durumu kaptanımHe ya onuda yanlış zmanda dedin
Yakında baya mezun vereceğiz ya kuzum o yüzden ön hazırlık istikrarlı yeni üyeler kolay bulunmuyorsizin gibi gitmeyin
Sopacı başıReyiz biz bu sinerjiyi zor yakaladık kızlar kaçamak yapınca bana yazıp özür diliyorlar affet ecez bir hata ettim pazartesi düzelticem diye düşün yani durumu kaptanım
Ben baya buralardayımHe ya onuda yanlış zmanda dedin
Yakında baya mezun vereceğiz ya kuzum o yüzden ön hazırlık istikrarlı yeni üyeler kolay bulunmuyorsizin gibi gitmeyin
Sayfanın üzerinde Menü Paylaşım sayfası var cnm. Oraya yazıp beni etiketler isen görmem daha kolay olur. Olur tam uyuyor isen o menüyü de yazabilirsinMenüyü sana mı bildireceğim canım aslında Bi liste var uyuduğum direkt listeyi atsam olur mu
Adım mezarcı oldu + geleni kaçamak yapanı gömüyorum diyeSopacı başıtabi herkesin ekipte bir duruşu var seninde bu
Aslında 100 Gr değil 53 hedefi +900 de
Beddua gibiHe ya onuda yanlış zmanda dedin
Bunun için özel bir şey yapmana gerek yok zaten bu gidişle 2022 yazına mezunsun yatansporBen baya buralardayımİsterseniz birkaç hafta sabit ya da artı gelebilirim. Tamamen sizler için... Sırf mezun olup takımı bırakmayayım diye. Yoksa bilirsiniz haftada 7 kilo falan veririm istesem.
Kilo veremeyen vuruyoruz. GöbeğindenŞşş biraz önce yastığa kapanıp ağladım... Ama kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyeceksin. Burası kurtlar sofrası.
Yatarak aldım, yatarak vericem. Benden mutlusu yok.Bunun için özel bir şey yapmana gerek yok zaten bu gidişle 2022 yazına mezunsun yatanspor
Anam sen niye üstüne alındınBen baya buralardayımİsterseniz birkaç hafta sabit ya da artı gelebilirim. Tamamen sizler için... Sırf mezun olup takımı bırakmayayım diye. Yoksa bilirsiniz haftada 7 kilo falan veririm istesem.
Kolejin zengin,şımarık sivri dilli kızı gibiSopacı başıtabi herkesin ekipte bir duruşu var seninde bu
Sağol kaptanımızOnu ben kendim bile yapamıyorum kihaklısın yazabilen yazsa kendini öyle alıştırsa daha iyi
Hahahaha evet kaptan bencilliğiBeddua gibi
KoptumKolejin zengin,şımarık sivri dilli kızı gibi
Korksam mıı sevinsem mii bilemedimAnam sen niye üstüne alındınuyanıkkk paccimm canım paccimm senle daha burdayız inşallah sen herkesi mezun eder sonra mezun olursun hani bir evde sırada büyüğü varken evlenmez ya insan onun gibi
Balım sporunu ayrı yazarsan güzel olur menün çok karmakarışık gözüküyor böyle çünkü bölerek daha güzel şekle sokabilirsinKahvaltıda (10.00) dayanamadım gene 5 sucukla 1 yumurtayla omlet yaptım, 6 7 zeytin,beyaz peynir, yeşil çay,çok az beyaz ekmeğin köşesini yedim.
13.00 Sade türk kahvem dabıl dabıl fincanimla
4 tane gün kurusu kaysı, 15 badem.
16.00: 35 dakika kardiyo chloe ting 2 haftalık
20.30: ton balığı, 2 y.k siyah pirinç ve zeytinyağlı,maydonozlu, bool sarımsaklı patlıcan salatası
Su: 1.5 lt falan anca oldu maalesef bugün ama tamamlarım 2 lt. Olur inşallah
7 kaşık pilav akşam 8 için bence fazla canım pilav oranını bir dahaki sefere biraz daha düşürebilir misin? Onun yerine sebzeni arttırabilirsin güzel olurmenum
10:30 peynirli omlet,domates,salatalik,biber,13 zeytin,biraz peynir,2 erik,2 kayisi
14:30 1 domates,biraz peynir,yarim su bardagi sutle kahve
20:00 5 parca izgara kanat,7 kasik pilav,3 hurma,yarim domates
2,5 litre su
11000 adimCherry Mom
Döner pide vs tüketiyorsun ya canım öğle yemeğini dışarıda mı yiyorsun hep ondan mı öyle oluyor yoksa evde de mi o şekilde besleniyorsunSabah 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 2 bardsk tek sekerli cay
Ara yok
Ogle çeyrek doner
Ayran salata
Ara 2 kayısı bide rezene cayi
Aksam 2 kasik yoğurtlu makarna
Ara sade soda
Ve açım 1 bardak sut içicem
Bugünkü menim
Kahvaltı domates, 2 yk lor, 1 dilim tt ekmek
Ara sade kahve, 10 çiğ fıstık
Öğle 4 yk bulgur pilavı, yoğurt
Akşam karışık oldu biraz öğleden sonra dışarıda işlerim vardı..
Söğüş ve meze çeşitlerinden yedim 2 şer çatal
Kaçamak varkaçamak değil de regl dönemim yakın pek dayanamadım cezam neyse razıyım
Sade soda
Su 1,5 lt den fazla spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?