- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #36.121
herkese günaydınlarrr hepinize mutlu günler diliyorum kızlar inşaAllah herkes iyidir ben iyiyim şükür dün az kalsın ev yanıyordu elektrikli süpürgenin fişini taktım birden ateş aldı priz hemen ana şarteli indirdim ateş zorla söndü Allah korudu yaaakşama kadar elektriğim yoktu tamirci geldi yaptı şimdi ancak gelebildi elektrik böyle işte kızlar ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum şimdi inşaAllah bi aksilik olmazsa öğleden sonra gelirim hepinizi öptüm :))
canım benim çok geçmiş olsun çok tehlikeli herzaman korkmuşumdur prizlerden elektrik olan cihazlardan ama iyi hemen akıl etmiş şarteli indirmişsin panik yapabilirdinde verilmiş sadakanız varmış çok çok geçmiş olsun canım arkadaşım Allahım korumuş
bugun yediklerım 1 kuru pasta dısındakılerden memnunum ama 1 tane yedım
15 mart 2011 salı
8:00
1 muz -1m-
1 b sut -1s
10:00
1 elma -1m-
12:45
4 yk hashaslı erişte -2t-
2 kepce eksılı kofte -2 t+ 2 s +2 e-
1 domates
1 tuzlu kurabıye -1 /2 t-
18:00
1 elma -1m-
19:00
3 bucuk kucuk kofte -1 e-
6-7 yk az pirinçli kapuska -1 /2 t-
salata
toplam:5 t +3 et +3 m + 3 s
ara: 3 ceviz, 5 badem
akşam: Hafif salçalı tavuk but (150 gr sanırım), 1 kase salata, 1 dilim kepek ekmeği
bir de spora gittim ve 1 saatten fazla kaldım çok da çalıştı vücudum.
Akşam için sadece çay içicem.
günaydın takımcım sıkıcı ve kötü bir güne başladım dışarıda hava çok güzel ama ruhum daralıyor neyse geçer inşallah ...
Dün akşam yediklerimi yazayım
3 y.k. Bezelye
yaprak sarma ve lahana yedim ( biraz abarttım sanırım )
az salata
10:30 gibi 2 galeta yedim kepekli
bu sabah
1 domates
1k.k. Peynir
2 yaprak sarma 1 lahana sarma
1 galeta ( yemeseydim olurdu ama acıkmadım hala )
az önce bir yeşilçay içtim
öğle için yanımda 5 lahana sarma 6 yaprak sarma ve yoğurt getirdim . Aralarda acıkırsam yerim diye bir portakal ve bir elma getirdim . Sizde çok mu yediklerim bence çok gibi daha azaltmam gerek sanırım mideminde küçülmesi için offf bilmiyorum bir başlasam yürüyüşe daha moralli olucam sanırırım ..
begüm budaydı az önce kaçırdım onu merhaba diyecektim . Gülsümcüm senide gördüm hoşgeldin .
herkese günaydınlarrr hepinize mutlu günler diliyorum kızlar inşaallah herkes iyidir ben iyiyim şükür dün az kalsın ev yanıyordu elektrikli süpürgenin fişini taktım birden ateş aldı priz hemen ana şarteli indirdim ateş zorla söndü allah korudu yaaakşama kadar elektriğim yoktu tamirci geldi yaptı şimdi ancak gelebildi elektrik böyle işte kızlar ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum şimdi inşaallah bi aksilik olmazsa öğleden sonra gelirim hepinizi öptüm :))
herkese günaydınlarrr hepinize mutlu günler diliyorum kızlar inşaAllah herkes iyidir ben iyiyim şükür dün az kalsın ev yanıyordu elektrikli süpürgenin fişini taktım birden ateş aldı priz hemen ana şarteli indirdim ateş zorla söndü Allah korudu yaaakşama kadar elektriğim yoktu tamirci geldi yaptı şimdi ancak gelebildi elektrik böyle işte kızlar ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum şimdi inşaAllah bi aksilik olmazsa öğleden sonra gelirim hepinizi öptüm :))
günaydın takımcım sıkıcı ve kötü bir güne başladım dışarıda hava çok güzel ama ruhum daralıyor neyse geçer inşallah ...
dün akşam yediklerimi yazayım
3 y.k. bezelye
yaprak sarma ve lahana yedim ( biraz abarttım sanırım )
az salata
10:30 gibi 2 galeta yedim kepekli
bu sabah
1 domates
1k.k. peynir
2 yaprak sarma 1 lahana sarma
1 galeta ( yemeseydim olurdu ama acıkmadım hala )
az önce bir yeşilçay içtim
öğle için yanımda 5 lahana sarma 6 yaprak sarma ve yoğurt getirdim . aralarda acıkırsam yerim diye bir portakal ve bir elma getirdim . sizde çok mu yediklerim bence çok gibi daha azaltmam gerek sanırım mideminde küçülmesi için offf bilmiyorum bir başlasam yürüyüşe daha moralli olucam sanırırım ..
takyon cok gecmis olsun..
merhaba hanimlar bu sabah 1 fincan sekersiz biberiye cayi icerek gune basladim
kahvaltida biraz beyaz beynir 1 domates 2ilim kepekli ekmek 2bardak cay 1er kesme sekerli)birkac yesil zeytin yedim ..
biraz once tartildigimda 69.9 kg ciktim!:) pek oyle yedigimden de kismiyorum enaz 2 lt su iciyorum ilaveten gunde enaz 5 bardak bitki cayi iciyorum ve tartim herseferde daha az gsteriyor coook sukur..ins.boyle gider
hepinize guzel bir gun dilerimmm Brukselde bugun hava cok guzel bana enerji veriyor...
merhaba hanimlar bu sabah 1 fincan sekersiz biberiye cayi icerek gune basladim
kahvaltida biraz beyaz beynir 1 domates 2ilim kepekli ekmek 2bardak cay 1er kesme sekerli)birkac yesil zeytin yedim ..
biraz once tartildigimda 69.9 kg ciktim!:) pek oyle yedigimden de kismiyorum enaz 2 lt su iciyorum ilaveten gunde enaz 5 bardak bitki cayi iciyorum ve tartim herseferde daha az gsteriyor coook sukur..ins.boyle gider
hepinize guzel bir gun dilerimmm Brukselde bugun hava cok guzel bana enerji veriyor...
iki buçuk ay zamanım var :18:
verebilirmiyim acaba bu kiloları offf bir adepte olsam veririmde bir türlü olmu ya
bu arada ben 64 kiloyum bu tahmini kilomdu bu aralar kilo alınca kesin 64 kilo olmuşumdur diye tartılmadım bir türlü cesaret edemedimbugün tartıldım 62.5 çıktım şimdi regl olduğum için asıl kilomu bilmiyorum 2 gün sonra tartılıp asıl kilomu öğrenicem inşallah 62 kilonun altında çıkarım
Merhaba hanimlar bu sabah 1 fincan sekersiz biberiye cayi icerek gune basladim
Biraz once tartildigimda 69.9 kg ciktim!:) pek oyle yedigimden de kismiyorum enaz 2 lt su iciyorum ilaveten gunde enaz 5 bardak bitki cayi iciyorum ve tartim herseferde daha az gsteriyor coook sukur..ins.boyle gider
hepinize guzel bir gun dilerimmm brukselde bugun hava cok guzel bana enerji veriyor...
kilo verirken su içmek çok önemli.insanlar en çok uyurken kilo verirmiş.o yüzden yatmaya gitmedende su içmek çok önemli.
bende yediklerimi yazayım...
Sabah: 5-6 yeşil zeytin,2-3 siyah zeytin, 1 yemek kaşığı lor peyniri,1 dilim light ekmek , 1 su bardağı az şekerli çay
öğlen : Dükkanda olduğum için 1 kase mercimek çorbası, 2 dilim beyaz ekmek
ara öğün : Haşlanmış mısır 1 bardak (kalorisini bilen var mı?)
arada suyumu içiyorum bu kadar
uyumak kilo verdirseydi ben dal gibi olurdumkilo verirken su içmek çok önemli.İnsanlar en çok uyurken kilo verirmiş.O yüzden Yatmaya gitmedende su içmek çok önemli.
Aslında biraz daha inat etsek çok kolay kilo veririz ama herşeye inat ederiz de iş yemeğe geldimi inadımız hemen kırlır.2,5 ay çok uzun zaman sebze ağırlıklı beslenirsen verirsin canım.
afiyet olsun canım. tavuklu salata fikri çok iştah açıcı geldiBende sabah 2 dilim tam tahıl ekmeğiyle
standart kahvaltımı yaptım
ara:4 tane sunta bisküvi
öğlen:1 büyük tabak tavuklu salata (az yağlı limonlu)
canım, zeytin miktarın biraz fazla değil mi? zeytin kalorili bir gıda aslında. dikkatli yemek lazım diye biliyorum.Bende yediklerimi yazayım...
Sabah: 5-6 yeşil zeytin,2-3 siyah zeytin, 1 yemek kaşığı lor peyniri,1 dilim light ekmek , 1 su bardağı az şekerli çay
Öğlen : dükkanda olduğum için 1 kase mercimek çorbası, 2 dilim beyaz ekmek
Ara öğün : Haşlanmış mısır 1 bardak (kalorisini bilen var mı?)
Arada suyumu içiyorum bu kadar
Slm kızlar ben geldim ziyaretinize herkes iyimi yeni gelen arkadaşlar olmuş bu arada hoş gelmişler herkese güzel kilo vermeler diliyorum
Slm kızlar ben geldim ziyaretinize herkes iyimi yeni gelen arkadaşlar olmuş bu arada hoş gelmişler herkese güzel kilo vermeler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?