- 23 Mart 2016
- 32.146
- 94.976
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.901
Aynen teli açayım bundan sonra o çantamda yürürken bile işliyorduperş saat 7 8 gibi yürüyüş yaptığımda cuma eksi geliyorum ben canım
canım tlf hiçbir adımı kaçırmıyor uygulama en iyisi
Ayak bileğine tak bariYa bende akıllı bileklik var ama kolumu asker gibi sallamazsam işlemiyor1.5 saaat gezdik adım sayısı 3bin küsür arada çocuğun bisikletinin direksiyonu falan tuttum öyle yürüdüm ondan herhalde neyse yürüdüğüm yanıma kar diyelim ama yarışmaya o kadar yansımıyor işte
İşte ben dakika sayıyorum ,yarışmasamdaYa bende akıllı bileklik var ama kolumu asker gibi sallamazsam işlemiyor1.5 saaat gezdik adım sayısı 3bin küsür arada çocuğun bisikletinin direksiyonu falan tuttum öyle yürüdüm ondan herhalde neyse yürüdüğüm yanıma kar diyelim ama yarışmaya o kadar yansımıyor işte
:))Cherry Mom kaptanım hilali bir katakulliye getirip mezun mu etsek netsek titanik gibi batırdı bizi bu hafta :d
He valla bak o doğru olur ama bu sefeer de nabız yok diye işlemezAyak bileğine tak bari
Ya ekran görüntüsü ile sonucumu bildiriyorum kayıtlı kuyutlu olsun diyeİşte ben dakika sayıyorum ,yarışmasamda
Ben de birazdan başlayacağımmmAnlaştık o zaman ben birazdan başlıyorum zıplara
10. Takım kardeş takımımız zaten canım
1.5 saat gezmeye kac 3000 olmustur o kaptan ama atmamis demek. Telefon oluyor mu yaninda onun adim sayariyla kiyaslasan bende 1.5 saat ciktim 9000 oldu benimYa bende akıllı bileklik var ama kolumu asker gibi sallamazsam işlemiyor1.5 saaat gezdik adım sayısı 3bin küsür arada çocuğun bisikletinin direksiyonu falan tuttum öyle yürüdüm ondan herhalde neyse yürüdüğüm yanıma kar diyelim ama yarışmaya o kadar yansımıyor işte
zaten cok cok onceden demissin sen teli kaptan.Aynen teli açayım bundan sonra o çantamda yürürken bile işliyordu
Oo buda harika cozummusAyak bileğine tak bari
Tatlılardır tabide :)) Bu kadar insan sana yetmedik heAyy çok sevindimm. Ordakilerde çok tatlı 2 gündür girip girip muhabbetlerini
Bizi beğenmiyo kaptanım arkadaşımızTatlılardır tabide :)) Bu kadar insan sana yetmedik he
Yaaa kaptanimmmmTatlılardır tabide :)) Bu kadar insan sana yetmedik he
Bizi beğenmiyo kaptanım arkadaşımız
Sadece iki kişicik mi kilo bildirdii
Tamamdır bugünden sonra tam katılım bekliyorum artık eli sopalı olarak geri döndüm haberin olsunPawcım ben de haftaya Pazartesiden itibaren düzenli yapacağım Pazartesi bildirimlerimi. Bu sabah bende tartılmadım geç okudum burayı ve zaten tartılmakta istemezdimYeni regl oldum ve son zamanlarda da biraz saldığım için davul gibi şişim şu an
Tamamdır bugünden sonra tam katılım bekliyorum artık eli sopalı olarak geri döndüm haberin olsun
Süpersin bakalım kim kimi geçcek gün sonundaa300 zıp yaptımpawlover
Benim için büyük bir gelişmeTeşekkür ederim paw. Belki devam ederim ama benim trambolinim bozulmuş yaaa gıcır gıcır deli etti beni Yeni trambolin almam lazım. Markalar arasında karar veremedim. Delta mı alsam acaba Böyle gıcırdama sorunu olursa siye korkuyorum açıkçası kargolarla uğraşmayı da hiç sevmiyorum.
Haksızlık bende beklerdimÇok eksik var mı 2 ye kadar beklesek liste mühim değil istersen akşam toparla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?