Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayak bileğine tak bari

İşte ben dakika sayıyorum ,yarışmasamda

10. Takım kardeş takımımız zaten canım

Ayy çok sevindimm. Ordakilerde çok tatlı 2 gündür girip girip muhabbetlerini okuyodum. O zaman kardeş ortiler edinebiliriz belki
1.5 saat gezmeye kac 3000 olmustur o kaptan ama atmamis demek. Telefon oluyor mu yaninda onun adim sayariyla kiyaslasan bende 1.5 saat ciktim 9000 oldu benim

Sadece iki kişicik mi kilo bildirdii

Pawcım ben de haftaya Pazartesiden itibaren düzenli yapacağım Pazartesi bildirimlerimi. Bu sabah bende tartılmadım geç okudum burayı ve zaten tartılmakta istemezdim Yeni regl oldum ve son zamanlarda da biraz saldığım için davul gibi şişim şu an

Tamamdır bugünden sonra tam katılım bekliyorum artık eli sopalı olarak geri döndüm haberin olsun

300 zıp yaptım pawlover
Benim için büyük bir gelişme Teşekkür ederim paw. Belki devam ederim ama benim trambolinim bozulmuş yaaa gıcır gıcır deli etti beni Yeni trambolin almam lazım. Markalar arasında karar veremedim. Delta mı alsam acaba Böyle gıcırdama sorunu olursa siye korkuyorum açıkçası kargolarla uğraşmayı da hiç sevmiyorum.

Süpersin bakalım kim kimi geçcek gün sonundaa ben söylemişimdir decathlondan aldım çok memnunumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…