Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maşallah maşallah
Ben hiç anlamam çiçek işinden annemde hep kızar ya bi çiçeklerime baksana ilgilensene diye

öfff ben de senden Cherry Mom çocukla etkinlik olsun diye biraz toprağa dokunsun diye balkonda saksılara falan ektik ama ben bakamıyorum hep eşim suladı. Kendimi bir şeye bağlayıp bakım üstlenemiyorum, sevmiyorum yaa... Annem de deli gibi çiçek yapar balkonu çiçek bahçesi gibidir herkes bayılır ama hiç çekmemişim.
Geçen gün Esra sana Skulent ayırdım dedi. Neyse kırmayayım diye aldım bi heveslendim küçük bir şey diye ama yine aynıyım değişen bir şeyyok. Allahtan fazla su istemiyor. 10gün sulamadığım oldu. unutuyorum!

Vaaaaaaaaaay bana akrostiş he nasıl utandımmm bak çok teşekkür ederim bal
Az yer kaplasın istemiyorum koskocaman olsun istiyorum ama evde koyacak yer yok

Aldatılıyor muyum?

Canım erken yiyerek çok iyi yapmışsın ama akşam meyve yemeşeker oranı yüksek hatta dayanabilirsen su ve bitki çayı iç sadece

Canımm akşam 16.00'da akşam yemeği yemiştim, gece projem vardı 5’te yattığım halde hiçbir şey yemedim uyurken gur gur ediyordu midem umarım cuma günü etkisini görürümm.

Hepinize selamlaar, bugün zıp zıp günü müü?

Allah yardımcınınız olsun bende çok korkardm bu süreçten ama inanın tüm zorluğu 1 hafta

hanmeli
Ben de tamamen hazır olduğunda kesmiştim. Kasları hazır değilse ne yaparsan yap zaten çocuk yine yapıyor. 3 e yaklaşıyordu nerdeyse biz bıraktığımızda. Yatağa sıvı geçirmez alez serip üzerine yatak çarşafını seriyordum sonra üzerine 1 kat daha sıvı geçirmez alez ve çarşaf. Gece yaparsa hemen üst kattakileri kaldırıp makineye atıyordum alttaki çarşafa yatırıyordum üzerini değiştirip temizleyip. Gece işkenceye dönüyor yoksa yatak çarşafı değiş onu kaldır bunu indir. Ay ya da ben çok tembelim. Ama uykusuzluğa hiç gelemiyordum hatırlıyorum da beni en çok yıpratan şey gece uykusuzluğuydu. 2 yaşına kadar emzirdim nerdeyse. Artık geceleri her yarım saatte bir uyanıyordu beni resmen parmağında oynatıyordu. İşte o aralar orda bıraktım o eski Esra’yı. Ruhum oralarda bir yerlerde yitip gitti.

Vaaaaaaaaaay bana akrostiş he nasıl utandımmm bak çok teşekkür ederim bal
Az yer kaplasın istemiyorum koskocaman olsun istiyorum ama evde koyacak yer yok
O zaman büyük saksılara ortanca
İri açan sardunyalardan da olur, başka önerisi olan vardır elbet begonvil saksıda olursa o da çok güzel ya
Aldatılıyor muyum?
Cherry Mom üstüne kuma getirmişti unuttun mu ama bı bana yaz dersen yazmam kimseye
Bana yürüyor canım
Vay satış

Çocuk büyütmek cidden çileli gece meselesi ayrı bir sorun
Emre hazırmış dmekki bizde hiç gece vukuatı olmadı.. wc eğitiminde Allah kesinlikle yüzüme güldü yırttım
erkek kız farkıda olabilir erkekler herzamn daha terbiyeli bize göre bu konuda
Bende hep WC ye taşınır duururum uzun yolda emre tutar ben ben tutamam tırım tırım WC ararım eşim hep dalga geçer benimle

Evet tatlım bugün zıplıyoruzzzzz 100 200 sende katıl
Gün sonunda pawlover a özel mesajla zıp sayısını bildirmen yeterli

Yaaa süpersin

Sen özgür ruhlusun ondan ben ilgi duysam bakarımda hiç beceride yok birde oğlumla kendime zor bakıyorum

Anlaştık Canım bir şey daha soracaktım bu cuma günkü yüzdelik kilo hesabını cumadan itibaren mi yapıyoruz pazartesi mii? Yani 69 mu alayım 68.6 mı?
Cuma bildirimleri cumadan cumaya baz alınıp hesaplanıyor canım pazartesi sadece kontrol amaçlı yüzde hesaplarında hep cuma olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…