- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #362.401
Maşallah maşallah
Ben hiç anlamam çiçek işinden annemde hep kızar ya bi çiçeklerime baksana ilgilensene diye
Vaaaaaaaaaay bana akrostiş heCanim ne zamandır şiir sözüm vardi yazamadım,hem yazayım hem cevap vereyim
Tatli bir yaz haftasiydi ortiligimiz
Elbet yaz bitmeden zayifliyiciiizz
Madem çiçek alacağım diyorsun
Pek güzel olur begonvil dostun
Usta olmak gerek büyütmek icin
Sarmasik olsa da bol güneş ister
Ustasin sen bilirim
Maharetini gosteriver
Canım ortanca ve sardunya benim favorim çok güzel açıyorlar ama evin içinde az yer kaplasin Diyorsan attığım resimde turuncu bir çiçek var ya(adını unuttum) o dan alabilirsin renk renk
Hatta çok kolay çoğalır,yakınlarında birilwrinde varsa dalından bile tutar
Aldatılıyor muyum?Canim ne zamandır şiir sözüm vardi yazamadım,hem yazayım hem cevap vereyim
Ustasin sen bilirim
Maharetini gosteriver
Canım ortanca ve sardunya benim favorim çok güzel açıyorlar ama evin içinde az yer kaplasin Diyorsan attığım resimde turuncu bir çiçek var ya(adını unuttum) o dan alabilirsin renk renk
Bana yürüyor canımAldatılıyor muyum?
Canım erken yiyerek çok iyi yapmışsın ama akşam meyve yemeşeker oranı yüksek hatta dayanabilirsen su ve bitki çayı iç sadece
Allah yardımcınınız olsun bende çok korkardm bu süreçten ama inanın tüm zorluğu 1 hafta
Karbonhidrat var çok az yemişsin falan işte şaşırdım e azcık da yürümüşsün tabi
O zaman büyük saksılara ortancaVaaaaaaaaaay bana akrostiş henasıl utandımmm bak çok teşekkür ederim bal
Az yer kaplasın istemiyorum koskocaman olsun istiyorum ama evde koyacak yer yok
Aldatılıyor muyum?
Vay satışBana yürüyor canım
Karbonhidrat var çok az yemişsin falan işte şaşırdım e azcık da yürümüşsün tabi
Son ölüşüm de olmayacak gibi duruyor.
Bunu bi düşüneceğim.O zaman büyük saksılara ortanca
İri açan sardunyalardan da olur, başka önerisi olan vardır elbetbegonvil saksıda olursa o da çok güzel ya
Cherry Mom üstüne kuma getirmişti unuttun mu ama bı bana yaz dersen yazmam kimseye
Vay satış
Çocuk büyütmek cidden çileli gece meselesi ayrı bir sorunhanmeli
Ben de tamamen hazır olduğunda kesmiştim. Kasları hazır değilse ne yaparsan yap zaten çocuk yine yapıyor. 3 e yaklaşıyordu nerdeyse biz bıraktığımızda. Yatağa sıvı geçirmez alez serip üzerine yatak çarşafını seriyordum sonra üzerine 1 kat daha sıvı geçirmez alez ve çarşaf. Gece yaparsa hemen üst kattakileri kaldırıp makineye atıyordum alttaki çarşafa yatırıyordum üzerini değiştirip temizleyip. Gece işkenceye dönüyor yoksa yatak çarşafı değiş onu kaldır bunu indir. Ay ya da ben çok tembelim.Ama uykusuzluğa hiç gelemiyordum hatırlıyorum da beni en çok yıpratan şey gece uykusuzluğuydu. 2 yaşına kadar emzirdim nerdeyse. Artık geceleri her yarım saatte bir uyanıyordu beni resmen parmağında oynatıyordu. İşte o aralar orda bıraktım o eski Esra’yı. Ruhum oralarda bir yerlerde yitip gitti.
Evet tatlım bugün zıplıyoruzzzzz 100 200 sende katılCanımm akşam 16.00'da akşam yemeği yemiştim, gece projem vardı 5’te yattığım halde hiçbir şey yemedim uyurken gur gur ediyordu midemumarım cuma günü etkisini görürümm.
Hepinize selamlaar, bugün zıp zıp günü müü?
Yaaa süpersinCanim ne zamandır şiir sözüm vardi yazamadım,hem yazayım hem cevap vereyim
Ustasin sen bilirim
Maharetini gosteriver
Sen özgür ruhlusun ondanöfff ben de sendenCherry Mom çocukla etkinlik olsun diye biraz toprağa dokunsun diye balkonda saksılara falan ektik ama ben bakamıyorum hep eşim suladı. Kendimi bir şeye bağlayıp bakım üstlenemiyorum, sevmiyorum yaa... Annem de deli gibi çiçek yapar balkonu çiçek bahçesi gibidir herkes bayılır ama hiç çekmemişim.
Geçen gün Esra sana Skulent ayırdım dedi. Neyse kırmayayım diye aldım bi heveslendim küçük bir şey diye ama yine aynıyım değişen bir şeyyok. Allahtan fazla su istemiyor. 10gün sulamadığım oldu.unutuyorum!
Bildirimleri arrtık 23 e kadar yapıyoruz ya o da senin için iyi oldu belkiEve geçince zıplıycam
Evet tatlım bugün zıplıyoruzzzzz 100 200 sende katıl
Gün sonundapawlover a özel mesajla zıp sayısını bildirmen yeterli
Cuma bildirimleri cumadan cumaya baz alınıp hesaplanıyor canım pazartesi sadece kontrol amaçlı yüzde hesaplarında hep cuma olacakAnlaştıkCanım bir şey daha soracaktım bu cuma günkü yüzdelik kilo hesabını cumadan itibaren mi yapıyoruz pazartesi mii? Yani 69 mu alayım 68.6 mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?