Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Banada çalışırken çok olurdu habire konuşmaktan ses tellerimden hep sıkıntı yaşardım iş bitti sorun gitti :)
Bu sıcakta nasıl olur bilmem ama ballı ıhlamur flan yumuşatır orayı herhalde
Süt içince oldu. Sıcak soğuk farketmiyor ki her daim benimle

Allah yardımcınınız olsun bende çok korkardm bu süreçten ama inanın tüm zorluğu 1 hafta
Şimdi gece cisi biraz azaldı 1 haftadır bazen mavi çizgi çok az oluyor sabah suyu da çok içiyor ama en azından lazimliga oturmayı öğrensin dedim dişten korkuyordum şimdi tuvalet alistirmasindan

Okurken birisi benim hayat hikayemi yazmış gibi. Her sene anneler gününde gelen orkidemçöp oluyor bu sene kararliyim bakacağı drdim yine cicegini doktu

Şimdi gece cisi biraz azaldı 1 haftadır bazen mavi çizgi çok az oluyor sabah suyu da çok içiyor ama en azından lazimliga oturmayı öğrensin dedim dişten korkuyordum şimdi tuvalet alistirmasindan
Evet en azndan oturmaya alışması bile büyük şey
Bizde eğitim 1 hafta sürdü ama 1 hafta boyunca tek sorun vardı lazımlığa oturmama 7. Gün oturmayı kabul etti ve sorun çözüldü hiç aklıma gelmemişti lazımlığa bu kadar direneceği 1 ay sonrada WC aparatına geçtik zaten

Sporunu da akşam salondan dönünce yazacak o zmn eklicem Cherry Mom

Oo çok ağrı kesici alırım ben 5 6 tane geçmez illaki iğne yaptırırım
Ayy bende öyşe ama benim bir ağrı kesici apronax ile geçer ağrım çok çok nadir aprınax almada geç kalırsam hadtaneye giderim. Ama apronaxta kesiyor işte reglimi birde malum agrı kesiciler ilerde böbrek hastası yolunda gitmemize etken olunca istemiyorum aslında almak ama çokkk korkuyorum ağrısından bgn daha şidetlenmedi ağrım ha bire girl tea içtim herby nin. Ama daha hala güzelce olmadı da şimdide 3 saat sızıp kalmışım. İnş bu sefer ağrı kesicisiz atlatabilirimmm nolur bişi deniyeyim dedim o da bana sıkıntı olmasın inş ki bir aürü yapıcak işim var erteleyio hepsini ağrı kesicisiz ilk gün atlatayım diye uğraşıyorum ilk defa
Canım yürüyüş kaşlarını rahatlatır ağrın azalır aslinda
Bakayımcanım olmadı yavaş yavaş yürürüm. Emin olamıyorum hangisi doğru
Cherry Mom ben tutayım 21 gün şekersiz listesini ama ricam herkes listesini gün belirterek en geç 23.00e yazmış olsun. En azından katılanlar. Ki bende 2 Listeyi karıştırmayayım
Eline koluna sağlık canım. Ama beni listeye dahil etme. Şekersizde nasıl oluyor bilmiyorum ama benim hayatımda çok uzun zamandan rafinere seker yok zaten. Sadece meyve şekeri var onuda çıkarmam çok zor hayatımdan.

Bende öyle cnm almayım diye çok uğraşırım ama mümkün olmuyor almamak. En son ağlamaya başlıyorum artık. Bide afedersin ağrı şiddetinden kusarım
Zaten ağrı kesiciler de rahatlatmıyor illaki kendisi duracak ağrının. Ağrıya sebep de bulamadı Dr.lar. Genetik dediler. İnşallah senin ağrı kesicisiz olur bu defa.
Eline koluna sağlık canım. Ama beni listeye dahil etme. Şekersizde nasıl oluyor bilmiyorum ama benim hayatımda çok uzun zamandan rafinere seker yok zaten. Sadece meyve şekeri var onuda çıkarmam çok zor hayatımdan.
İsteyenler oldu diye başlanacak galiba cnm. Kaptan isteyenler için dedi listeyi. Talep gelmezse zaten yapılmaz.

Canım cok merak ettım ama anlamadım nasıl bağlıcaz sakaıyı onla. Tabi daha 2 sayfam daha var okumadığım orda resim attıysan bu mesajımı görmemezlikten gel
Başkan terlemek neyse de benim dudak üstüm terleyince yanıyor, pişiyor ona bi çare bulmak lazım
Bıyıkların mı çıkıyor kı ben bu ara biraz buyuklıyımda erken çocuk gb bıyıklarım terliyor

Maşallah maşallah
Ben hiç anlamam çiçek işinden annemde hep kızar ya bi çiçeklerime baksana ilgilensene diye
Bendeee hiç anlamam. Eşimde yazık çok istiyor balkonumuz rengaren çicek dolaun baktı benden olmuyor kendi dikti gül denedi onuda kargalar aldı götürdü dıçomates dikti ında götürdüler o da pea etti ama bende istiyorum çokta özeniyorum böyle çicekli balkonları ama çok özen istiyorlar sanki

Sporunu da akşam salondan dönünce yazacak o zmn eklicem Cherry Mom

Banada aynısını dediler. Ğniversite bir tanesi doğum kontol hapları ile tedavi etmeye çalıştı olmadı. Böyle geldi gidiyor işte. Şimdide ağrıdan korkar yaşıyorum. İnş bu sefer

Üstüne gitmek istemiyorum şimdi bezine yaptığında gösteriyor popo bezi getir diyorum getiriyor islak havlusunu veriyor temizleyim diye yavaş yavaş alışacak umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…