- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #362.381
Benimki de 21. Eğitici tuvalet alsam mi diye düşünüyorum erken mi diye de düşünüyorum erken davranınca psikolojileri bozuluyormuş zaten yavaş yavaş sendrom geliyor bize22 canım
Banada çalışırken çok olurdu habire konuşmaktanIyiyim biraz daha. Gıcık gıcık batıyor farenjitin kötü tarafı birde ben soğuk süt içtim o da etkiledi
Allah yardımcınınız olsun bende çok korkardm bu süreçten ama inanın tüm zorluğu 1 haftaBenimki de 21. Eğitici tuvalet alsam mi diye düşünüyorum erken mi diye de düşünüyorum erken davranınca psikolojileri bozuluyormuş zaten yavaş yavaş sendrom geliyor bize
Ben dedim büyük ah aldın dedim bak ayağını kaydirdilar
Bırakır mı ödem atacam diye maydanoz suyu icmekten yeşerdiYok canım Ece takılmaz diyetini bozmaz üzülme sen
Gece de fark etsen düzenle diyip foto silmek yine ban sebebi üzme canını sende
AA mantikli gerçektenŞunlar sanırım çok mantıklı geldi banada
Ay kız ne bileyim böyle olacak, daha yataktan kalkmadan foruma bakıp şok olunca ne yapacağımı şaşırdımBırakır mı ödem atacam diye maydanoz suyu icmekten yeşerdiS Suskunhanim ortisini bitiren suskun bunları geçen hafta yapaydın iyiydi
Nasıl tutturuyor tam olarak anlamadım ama onlar çok ucuz askılı saksılar ise pahalı denemek lazım :) benim evde hiç çiçeğim yok siz deneyin artık :))))) öyle bir deliyim ki yapay çiçekleer bile barınamıyor evimdeAA mantikli gerçektendenemeliyim
Sabah:
-1 dilim peynirli börek
Öğle:
-2 yk pirinç lapası
Ara:
-1 tk fıstık ezmesi-bal karışımı
Akşam:
-2 kk beyaz peynir
-3 karabuğday patlağı
Spor: 6000 adım yürüyüş.
Günaydın kızlar günlerdir nasıl yorulduysam daha yeni uyandım. Yine canım yemek yemek istemiyor ama beni linç etmeyin diye kahvaltı yapıcam
İkiside pek senlik değil kız ne yapsın
Yapay çiçekler niye barinamasin, koysan kalır da koymamissindirNasıl tutturuyor tam olarak anlamadım ama onlar çok ucuz askılı saksılar ise pahalı denemek lazım :) benim evde hiç çiçeğim yok siz deneyin artık :))))) öyle bir deliyim ki yapay çiçekleer bile barınamıyor evimde
EceZ banlanmış
Başkan terlemek neyse de benim dudak üstüm terleyince yanıyor, pişiyor ona bi çare bulmak lazımSıcakta zıplayınca 500 zıpta bile insan su oluyorfazla terlemenin kiloya faydası vardır inşallah
Canım forumunda kuralları var ihlal edildi sonuçta evet EceZ bilerek yapmadı ama düşünmek gerek
Canim ne zamandır şiir sözüm vardi yazamadım,hem yazayım hem cevap vereyimBen çiçeklere düştüm bu ara :d kendimee çiçek söylicem karar veremedim hangisini alsam sjsjjsj
inşAllah..Canım keyfini bozan ne ise geçsin gitsin umarım ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?