Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım keyfini bozan ne ise geçsin gitsin umarım

Yürüyüşler iyi olur canım yapabilirsen
İyi tatiller ne kadar kalacaksınız orda

Ayy suskun hanımcım çok tatlısın üzülme..öğrenmiş oldunuz .. 3 gün herhalde daha önce ban vs yemedi ise
Ya kızcağız hepimizden daha çok önem veriyor yarışmaya,kendim yesem bu kadar üzülmem,sebep olmuş gibi hissettim hayırlısı bakalım yapacak bir şey yok

Hahaha
Aynen tatlım mini bir kitaplığın var orada benlm adem güneş doğan Cüceloğlu Ahmet Şerif İzgören Hatice Kübra tongar bir kaç diyet kitabı ve hanım sahabiler var elimin altın da okuyorum işte arada derede
Ama değişicek sanırım uzun zamandır diğer kitaplığıma talıcam artık yeni altıklarım çiçekler derken sığmıyorlar

Sen de bunları okudun sanırım

Mantık hep aynı galibaben de aylık okuduklsrimi okuyacaklarimi masanın kenarına sisiyorum sürekli göz önünde olsun diye
Evet canim okudum,sevdiğim yazarlar,adem güneşi YouTube ta datakip etmeye çiziyorum fırsat buldukca

Çok Güzel duruyor ♥
Baya baya büyüyormuş bu daha çoooook çiçeklerim var nedense bir merak sardım onlara balkon da kenarlarda yer yok
Sizin de aklınız da olsun ben saksıları bu beyaz çırt çırt kelepçe ile demirlerime dışarıdan bağlıyorum çok sağlam oldular ekstra sakso için demir o ferforje aparat almadım çok pahalı
Ama tabii şimdi temmuz güneşi cayır cayır güneş sevmeyemleri perdenin arkasına cam kenarına raflara bazıları içerimsalon mutfak oralara koydum daha iyi geldi.. hele bir ortamcam var tutmadı yazık tam öldü baktım dibinde hiç abartısız minik tırnağın kadar yaprak patlamış.. atmadım artık onu oğlanın odasına gölge ama sıcak ortama koydum şimdi minik tırnak değil minik parmağımın yarısı kadar oldu o baya büyürse çok sevinirim

Maşallah maşallah
Ben hiç anlamam çiçek işinden annemde hep kızar ya bi çiçeklerime baksana ilgilensene diye

AA ben bilmiyorum o kelepçeleri,nasıl bir şey?sardunyalar ima yapayım dönünce gerçi kışın içeri aliyorum, soğuk oluyor malum

Evet sen vazgecince bu kez o vazgeçmiyorbenim aloaveram da öyle olmuştu yılbaşı çiçeğim de.
Yaprağı güzel bir metreyi geçiyor ama ben böyle minik hallerini daha çok seviyorum

Şunlar sanırım çok mantıklı geldi banada

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-08-13-54-18-104_com.android.chrome.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 23
Doğru sende haklısın canım zaman laZım biraz kalabalık bir ekibiz birde :))
Nasıl oldu boğazın canım ?
Iyiyim biraz daha. Gıcık gıcık batıyor farenjitin kötü tarafı birde ben soğuk süt içtim o da etkiledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…