- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #362.841
Neden böyle oldu ki? Stres falan mı yaptınEki Görüntüle 2660491 8. Aya girdim diyette ilk defa anlam veremediğim bir şekild e çuvalladım
Anlamadım bende yesem içsem içim yanmayacak suçumu bileceğim. Detoks yaparken ters etki gören tek insan ben olacağım sanirimNeden böyle oldu ki? Stres falan mı yaptın
Yine iki kilo eksilmiş ya olsun üzülme haftaya daha iyi olurAnlamadım bende yesem içsem içim yanmayacak suçumu bileceğim. Detoks yaparken ters etki gören tek insan ben olacağım sanirim
Tabiki canım öyle yapman senin için de daha iyi olur . Bu sefer doğru ölçüldüğünde baya bi artı gelirsin moralin bozulur. İlk doğru öğren ki azaldıkça mutlu olasınTmm dikkat edicem yarin gene tartilcam
Bi tahlil mi yaptırsan acaba? Değerlerin falan yükseldi ya da düştü müAnlamadım bende yesem içsem içim yanmayacak suçumu bileceğim. Detoks yaparken ters etki gören tek insan ben olacağım sanirim
Canın sağ olsun tatlım, mevsimsel olabilir, psikolojik olabilirAnlamadım bende yesem içsem içim yanmayacak suçumu bileceğim. Detoks yaparken ters etki gören tek insan ben olacağım sanirim
Yok yok boncuk bizle kaldıSabah ter attım ne için C Cagrihilal1 için su bile içmeden tartıldım ne için C Cagrihilal1 için inşallah boncuğumuzu düşürmez onun da dediği gibi artık neresine takarız bilmiyorum
Bilmiyorum bacaklarım çok şişiyor baldırlarım ağrıyor ayaklarım yanıyor ayak bileklerim acıyor bi tuhaflık var ama anlamıyorumBi tahlil mi yaptırsan acaba? Değerlerin falan yükseldi ya da düştü mü
Hoşbuldum54 e denk geliyor :)) gel canım hoşgeldin biz seninle denk gelmedik sanıyorum sadece mezunlardan isim olarak biliyorm
Var ya sanki böbreklerle ilgili Bi sorun gibi geldi bana. Çünkü annemin şikayetleri de böyle. En kısa zamanda hem değerlerine baktır hemde genel Bi kontrol yaptır.Bilmiyorum bacaklarım çok şişiyor baldırlarım ağrıyor ayaklarım yanıyor ayak bileklerim acıyor bi tuhaflık var ama anlamıyorum
Gerçekten öyle. Bu savaşı ben annem dahil herkese karşı veriyorum.Yedikten iki saat sonra bin zıp hiçbir şey kalmaz
Ya beni yemeklere sabretmek değil de ısrarlara sabretmek,insanlara sabretmek yormaya başladıya yemiyorum diyorum bunda anlamayacak bir şey yok, illa ye ,bundan bir şey olmaz,hep mi bir araya geliyoruz muhabbetleri,laf anlatamam,yerken vicdan azabı çekip boğazından geçmemesi artık yerken yerine ne kadar zıplamak gerektiğini hesaplıyoruz
Kahvaltıda bir gözleme yedim, haberim olsa yumurta ayarlardım mutlaka ama gafil avlandimzipladim biraz önce,yine ziplayacagim yağ olamadan harcansin akşami yogurtla geçirmeyi düşünüyordum mangal çıktı bı de ortaya yanına koca bı tabak salataya bir pirzola yer doyarim artık
Kalorisini de hesapladım 800-900 arası kalacağım inşallah, dün de bunun yarısı kadar almıştım
Aboo amma yazmışım
Hoşgeldin tanışmadık ama ismini görüyordumHoşbuldum
Denk geldik aslında hatırlıyorum ben senin adını vebalpamuk u kısa süre denk gelmişizdir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?