Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Var ya sanki böbreklerle ilgili Bi sorun gibi geldi bana. Çünkü annemin şikayetleri de böyle. En kısa zamanda hem değerlerine baktır hemde genel Bi kontrol yaptır.
Bende düşünüyorum onu bu hafta çok sıvı almama rağmen tuvalete çok az gittim.

Ya en sinir olduğum şey, ya kaç yaşında insan utanacak cekinecek değil niye karışıyordu yediğine,önüne koymuşsun işte ,ister yer ister yemez tabi böyle diyemiyorsin,ben oğlum üzerinden mesaj veriyorum bazen,yemiyor ısrar ediyorlar, ısrar etmeyin diyorum, yemek istese söyleyebilecek yaşta. Neyi yiyip neyi yemeyecegine kendi karar verebilir diyorum
Bu defa hadi sen ye tabagindakileri diyorlar güler misin ağlar mısın

Senin güzel bir spora ihtiyacın var anca öyle iyi beslenip aç kalmadan güzel eksiler gelecek gibi
Tebrikler yinede sağlık sorunun falan yok daha iyisi olabilir diye söylüyorum
Evet kuzum haklısın valla son zamanlarda iş derdine düşünce herşeyi boşladım gibi.

Aman üstünden 15 yıl geçince bana şimdi komik geliyor. Eşimde kilo konusunda beni çok incitir. Güya gaz veriyormuş umursamam çünkü dünyalar tatlısı bir kızım var şükür ona kavuşabilmek için gördüğüm tedavilerde aldım her bir kiloyu yılların kırgınlığı umutsuzluğu umudu var vücudumda. Şimdi yine onun için uğraşıyorum

yaramaz biraz herhalde

İyi günler herkese
Bugün Zıp var hatırlatılmadı galiba değil mi Cherry Mom
Geçmişi okuyamadım. Geceden beri migren ile cebelleşiyorum
İnşallah eksilerle dolu Bi cuma olur.
Zipta makul sayilar yapmayinca arkadaslar cesaret edemiyorum girmeye. Bari sonuncu olmamak icin challenge yapayim ben de kendi capimda
Harikasin valla bravo tebrik ederim. Ne yiyip iciyorsun acaba merak ettim, menu sayfasinda ozellikle takip edicem seni o kiloda o kiloyu vermek
Ben detoks yaptim, dukan bira ictim bana misin demedi, degismedi
Hedef listemiz buyrunuuz
Hedefleri yazarken beni etiketlemeyi unutmayıın
Eki Görüntüle 2660496
Gecen hafta fazlaca ucmusum
Ceza almamak icin makul rakam soyliyim.
64.5
pawlover

Y
yüzde hesaplamayı unuttum ya ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…