Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yüzde %2,2 canım

Kaptann hayırlı yolculuklarr. Benide al götürrr. Son 2 hafta kaldı sonra bende inş izmire

İnan bilmiyorum ilk çocuk olunca normali bu gibi geliyor öyle bazen kız çocuğu görüyorum kibar kşbarlar ama kız diye herhalde ne bilem
Benimkinin abisi olunca hem kibar hem yarazama gerçekten kız çocukları bambaşka,rabbim nasip etsin inşallah
merhaba arkadaşlar uzun zamandır diyetten uzak kaldım motive olmam gerekiyor, beslenme ve sporla ilgili tavsiyelerinize ihtiyacım var, naısl bir düzen tavsiye edersiniz
Tam Yerine geldin, hoş geldin
Daha önce hangi diyetleri uyguladin? Aramızda if yapan var, kalori sayan var, şeker orucu tutan var,ne ararsan var

Kaptann hayırlı yolculuklarr. Benide al götürrr. Son 2 hafta kaldı sonra bende inş izmire
Anamm İzmir ekibi kalabaliklasiiii

kalori saydım bir dönem başka bir şey uygulamadım kafama göre takıldım

merhaba arkadaşlar uzun zamandır diyetten uzak kaldım motive olmam gerekiyor, beslenme ve sporla ilgili tavsiyelerinize ihtiyacım var, naısl bir düzen tavsiye edersiniz
Bu hafta artı gelmesem tavsiyelerde bulunurdum ama şimdi kelin ilacı olsa başına sürer modundayim

5 ten yada 6 dan sonra hangisi uyarsa sekersiz cay kahve disinda herseyi kes canim benim icin en etkilisi bu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…