Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet yaa gereksiz yüksek fiyatlar. benım derdım sokaktakılerede ıc dıs paazıt asısı fln yapayım oyle seyler aslında. ıns olur bakalım.
sımarık yaaaa benım kuzenın kedısıde oyle kolı bandı manyagı yada poset aklı cıkıyor bulcak yıcek dıye agzından kac kere yakaladık onunkı gercı yemek degıl copculuk yerde ne bulsan tadı mı bakılır aaa bır kere zor yetıstık mısafırlerın kızının tokası dusmus yere lastık onu yemeğe kalktı. Bazende dalga gecıyorum sayesınde evın hep toplu dıye ama zor. Senınkı tabı yemek goturuyor sanırım. cınsı ne?

Kaptanım ben listeyi paylaştıktan sonra Menü ekleyen arkadaşları ertesi gün paylaştı olarak düzeltmiyorum. Başta da söylemiştin sen gerçi. Ama doğru demi? Bu şekilde ilerliyordu
Tabi tabi böyle ilerliyoruz canım yoksa bir disiplini olmaz bu işin akşam yazamayan gece yazabilir yada sabah sen paylaşmadan daha da uzatırsak bir alışkanlık yaratamayız ✌
cgdmk kaptanın Menü hakkında kararı bu mesajda

Hadi ya ya nasip bakalım kızım bana benzerse baya uysal uslu olur olsun da inşallah uyum sağlarız her türlü hazır kilolardan gitti şu corona olmasaydı bi aşılama daha yapardım sanırım
Ya nasip canım, vaktini bekliyordur hem kiloların da yerlesmemis olur, pandemide verip ardından kucağına alırsın bebisini inşallah
Günaydın kızlar biz yola çıktık 🖐
İyi yolculuklar canım
Yok sade kahve yapıp 40 yılı kitlicem size
Vuhuuuu bu iyiymiş işte
Pandemi olmasa da gorusebilsek ne güzel olurdu be ya

Tamamdır canım öyle hesaplayalım bundan sonra
Eğer gördüğüm alet ise bel inceltme için etkili olur sanırım

Tamamdır canım öyle hesaplayalım bundan sonra
Eğer gördüğüm alet ise bel inceltme için etkili olur sanırım
Canım bu öyle bir şey değil, dün bana fotosunu attı da.ben de twister sanmıştım yanlara doğru dondugumuz ama bu adımla ilgilu

Süper ❤
Umarım bende mutlu sonu görebilirim
Diyetisyeni de bırakmayı düşünüyorum
Bilmiyorum çoğu şeyi öğrendim zaten
Canım bol bol oku araştır.. inan öğrendik diyoruz ama yok yani kim bilir ben daha neler öğrenicem.. şu 21 gün şekersiz bana çok şey kattı youtuber ları dinledim belgeselleri izledim neler neler yapıyorlarmış dedim resmen
Küçücük bir şekerin minik bir çocuğun üzerindeki etkiyi gördüm.. aslında hep göz önündeki şeyler ama farkındalığımız yok.. ve inanır mısın biraz çevremde bakınca gerçekten abırcubırı daha çok tüketen çocukların daha huysuz olduğunu gördüm farkettim.. belki de onları öyle hırçınlaştoran bizim onşara verdiğimiz bir top dondurma
Çok daha dikkatli olmak lazım.. uzun zamandır bu diyet yolundayım ilk günlerini anımsıyorum da gülüyorum hiç bir şey bilmiyormuşum.. belki hala daha bilmiyorum..nasıl bir yola çıktım ki bilir ama çok şükür bir çok insana göre daha faekındayım bir şeylerin

Kesinlikle canım, artık savaşlar gıda üzerinden oluyor
Evet zıplamanın puanı çok fazla oluyor
Kalorisi de çok oluyor,iyi yakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…