- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.041
200 gr 1 günde bence muthişşşşş. Ben de her gün tartılan biriyim ama bu hafta sadece pazartesi ve cuma tartılıcam.Günaydın
Diyetisyenim tartılma diyor ama sabah tartıda -200 gr sevinci var
200 grama bile seviniyorum
hayırlı yolculuklar kaptannnnGünaydın kızlar biz yola çıktık 🖐
evet yaa gereksiz yüksek fiyatlar. benım derdım sokaktakılerede ıc dıs paazıt asısı fln yapayım oyle seyler aslında. ıns olur bakalım.Aa ne güzel inşallah olur. Fiyatları çok uçuruyolar benim kuzenim de veteriner dün verdiğim fiyatı duyunca ben sana o fiyata checkup yapardım dedikendin yapabilsen ne güzel olur tabi
Mama dışında bişey vermiyoruz ama dışarıda yiyo bazen malesef biz ağzından alana kadar yutmuş oluyo bazen
bende diyorum nasıl gectık no kıloyu.Geçtiğimiz haftanın spor listesi ✌
1. 3365 puan ile@EceZ
1. ekip yes fit ama no kilo da çok gerisinde kalmadı tebrikler herkese ♥
Eki Görüntüle 2660809
Kaptanım ben listeyi paylaştıktan sonra Menü ekleyen arkadaşları ertesi gün paylaştı olarak düzeltmiyorum. Başta da söylemiştin sen gerçi. Ama doğru demi? Bu şekilde ilerliyordu
Tabi tabi böyle ilerliyoruz canım yoksa bir disiplini olmaz bu işin akşam yazamayan gece yazabilir yada sabah sen paylaşmadan daha da uzatırsak bir alışkanlık yaratamayız ✌
Yok sade kahve yapıp 40 yılı kitlicem sizeÇok geçmiş olsun canım
gelmişken bı yeşil çayını içeriz artık
Ya nasip canım, vaktini bekliyordurHadi yaya nasip bakalım kızım bana benzerse baya uysal uslu olur olsun da inşallah uyum sağlarız her türlü hazır kilolardan gitti şu corona olmasaydı bi aşılama daha yapardım sanırım
İyi yolculuklar canımGünaydın kızlar biz yola çıktık 🖐
Vuhuuuu bu iyiymiş işteYok sade kahve yapıp 40 yılı kitlicem size
Tamamdır canım öyle hesaplayalım bundan sonraNormalde anlamam pek spordan, neyin neye denk geldigini bilmem ama sen yuruyuse cevirince de 400 adim 1 saat 20 dk denk gelecek kadar zor degil. Etkisi acisindan nasildir bilemem ama 400 adim atmak o kadar surmuyor. Sadace 1 adimi atarken bacagima fazla yukleniyorum. Kuzenlerimden aldim, 1.90 civari boylari, iri yarilar, kendilerine gore ayarlamislar, ben de zorlanayim diye degistirmedim ayariniBu ornegi verdigin cok iyi oldu. 10 adet 1 puan daha iyi canim.
Sağol canımİyi yolculuklar canım
Merak etme yes fit hep geçiyor no kiloyubende diyorum nasıl gectık no kıloyu.Calypso95 1950 nedir masallahhhh herhalde zıplama rekoru kırdıgın zaman o resmen bizi ucurmussun
Teşekkür ederim canımhayırlı yolculuklar kaptannnn
Canım bu öyle bir şey değil, dün bana fotosunu attı da.ben de twister sanmıştım yanlara doğru dondugumuz ama bu adımla ilgiluTamamdır canım öyle hesaplayalım bundan sonra
Eğer gördüğüm alet ise bel inceltme için etkili olur sanırım
Canım bol bol oku araştır.. inan öğrendik diyoruz ama yok yani kim bilir ben daha neler öğrenicem.. şu 21 gün şekersiz bana çok şey kattı youtuber ları dinledim belgeselleri izledim neler neler yapıyorlarmış dedim resmenSüper ❤
Umarım bende mutlu sonu görebilirim
Diyetisyeni de bırakmayı düşünüyorum
Bilmiyorum çoğu şeyi öğrendim zaten
Aynen tatlım yol göründüÇok haklısın canım atılıp atılmamak neyse de kendi sağlığımız önemli
Ortim mezun olacak
İnşallah bebeğimYa nasip canım, vaktini bekliyordurhem kiloların da yerlesmemis olur, pandemide verip ardından kucağına alırsın bebisini inşallah
İyi yolculuklar canım
Vuhuuuu bu iyiymiş işte
Pandemi olmasa da gorusebilsek ne güzel olurdu be ya
Evet zıplamanın puanı çok fazla oluyorbende diyorum nasıl gectık no kıloyu.Calypso95 1950 nedir masallahhhh herhalde zıplama rekoru kırdıgın zaman o resmen bizi ucurmussun
Kesinlikle canım, artık savaşlar gıda üzerinden oluyorCanım bol bol oku araştır.. inan öğrendik diyoruz ama yok yani kim bilir ben daha neler öğrenicem.. şu 21 gün şekersiz bana çok şey kattı youtuber ları dinledim belgeselleri izledim neler neler yapıyorlarmış dedim resmen
Küçücük bir şekerin minik bir çocuğun üzerindeki etkiyi gördüm.. aslında hep göz önündeki şeyler ama farkındalığımız yok.. ve inanır mısın biraz çevremde bakınca gerçekten abırcubırı daha çok tüketen çocukların daha huysuz olduğunu gördüm farkettim.. belki de onları öyle hırçınlaştoran bizim onşara verdiğimiz bir top dondurma
Çok daha dikkatli olmak lazım.. uzun zamandır bu diyet yolundayım ilk günlerini anımsıyorum da gülüyorum hiç bir şey bilmiyormuşum.. belki hala daha bilmiyorum..nasıl bir yola çıktım ki bilirama çok şükür bir çok insana göre daha faekındayım bir şeylerin
Kalorisi de çok oluyor,iyi yakıyorEvet zıplamanın puanı çok fazla oluyor
Stepper o halde ??Canım bu öyle bir şey değil, dün bana fotosunu attı da.ben de twister sanmıştım yanlara doğru dondugumuz ama bu adımla ilgilu
Olabilir canimStepper o halde ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?