Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kolay gelsin kuzum Allah yardımcın olsun sen bilgi verdikten sonra tabiki idare edilir bir kaç gün dayanırız yokluğuna

Aşk olsun balım ne kusuruönceliklerimiz hepimizin var
Çok iradelisin ve başaracağından da hiç şüphem yok, çoğu gitti azı kaldı son sınavın de mi?
Sabırsızlıkla bekliyoruz heybetlice dönüşünü

Hahah ben yaptım ablam pişirdi kuzum

Bende bahar dönemi derslerimi hepsinden geçtim canım güz döneminden 2 dersim var bakalım yaz okulu açılırsa yaz döneminde açılmazsa 2.sınıfta alttan dersleri verip 2. Üniden mezun olmuş olucam

Hahah ben yaptım ablam pişirdi kuzum
Anaaammm sabah kapindayim derdim ama pazartesi tartısı var
pacman mezun olunca bunu ceylanda kutlayalım
Bende bahar dönemi derslerimi hepsinden geçtim canım güz döneminden 2 dersim var bakalım yaz okulu açılırsa yaz döneminde açılmazsa 2.sınıfta alttan dersleri verip 2. Üniden mezun olmuş olucam
Tebrik ederim, hangi bölüm valla maşallah,bazen ben de düşünüyorum ikinciyi ama gözüm korkuyo

Sabah
2 dilim ekmek
Yarım dilim peynir
Domates
Azıcık çemenli yumurta
Ara
1 avuç çiğdem
Akşam
2 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Ara
3 adet erik kurusu
Spor
26 bin 870 adım
Canım benim walk günüymüş bugün sil onu sil pawlover at
Sabah
Omlet
Domates salatalik
2 dilim ekmek
5 kiraz

Ara
Nar çiçeği cayi

Öğle
Mercimekli yoğurtlu salata

Akşam

3 dilim etli pide
Salata
Akşam kaçta yedin?pide pek olmamış sanki

Anaaammm sabah kapindayim derdim ama pazartesi tartısı var
pacman mezun olunca bunu ceylanda kutlayalım

Tebrik ederim, hangi bölüm valla maşallah,bazen ben de düşünüyorum ikinciyi ama gözüm korkuyo
İlki bilgisayar programcılığı
İkinci adalet
Ayrıca İstanbul üniversitesi sosyal hizmetler öğrencisiyim ama hiç girmedim sınava adaletten mezun olunca belki ona devam ederim ya da dgs ile avukat olup herkesi boşarım

Ben de tam hukuk yakışır avukat tipi var diyecektim
Boşa boşa da kurtar su kadınları

Canım benim walk günüymüş bugün sil onu sil pawlover at

Akşam kaçta yedin?pide pek olmamış sanki
Saat 19.00 'di sanırım
Izgara yapmayı düşünüyorduk misafirim geldi yaptırdık sürekli yediğim birşey olmadığı için birde yarim porsiyon o da 3-4 dilim diyetisyen izin verdiği için yedim bende.

Saat 19.00 'di sanırım
Izgara yapmayı düşünüyorduk misafirim geldi yaptırdık sürekli yediğim birşey olmadığı için birde yarim porsiyon o da 3-4 dilim diyetisyen izin verdiği için yedim bende.
Diyetisyenin duymasın böyle dediğimizi özel duru.lar olabiliyor canım elbette,yarın telafi edeceğine eminimsadece zor veriyorum demiştin ya akşam saatinde alınan khidrat direk depo edilir sirkadiyen ritim ben diyeti bıraktıktan sonra da 6 dan sonra yememeye çalışacağım sörf bu sebepten.
Saatin de geç değilmiş neyse kimisafire hizmet ederken yaktığıni ümit ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…