• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom Cherry Mom im canım vardın mi? Yokluğun hissediliyor💜
:KK43:
Akşam 5 gibi geldik canım eşimle çocuk arkada fosur fosur uyudu neredeyse bütün yolu bana kitledi adam 🙈 yorulmuşum menümü bile yazmadan yatışım ya 🙄 bu hafta seyrek gireceğim herhalde ev çok kalabalık yemek temizlik çocuk vs olunca teli elime alamıyormda 😬

Son düzenleme:
Olabilir de canım banane demi🙄🙄
Yok canım estağfurullah üzülme diye dedim💜
Aslında benim son ogunum 6da ondan sonra yeniyorum ama özel drum oldu yani siz yiyin ben kendime yemek hazirlayim diyemedim 😂🤭 evet çok zor veriyorum buyuzden akşamları ekmek bile yemiyorum. Telafi ederiz ama bende şöyle birşey var kaçamak yaptığımda onu takmıyorum mesela cikolata yedim zaten serotonin yükselmiş ee olan da olmuş mutlu kalmaya devam ediyorum. Eminim kafaya taksam + kilo olur ama umursamıyorum sanki diyet bir salata yemiş gibi devam ediyorum
Bunu yapabiliyorsan süper işte🥰 böylelikle mutsuz olup devamını getirmesin kaçamakların👏👏👏 tartıda olumsuz etki gösterdi mi peki?
Aslında ramazanda asmıştık 62 görmüş idi sonra ne olduysa ikimizde Bi daha göremez olduk
Napsak sizi kaza orucuna mi baslatsak pazartesi Perşembe😂😂😂
Senin de direnç gösterdiğini kaçırmışım🙈 bu hafta ikiniz de kurarsınız direnci inşallah canım💜
Tesekkur ederim canim😍

Twister degil canim twist yani stepper diyim🙈😇

Hayirli olsun ceylan, ben de bu sene mezun oldum 2. uniden sen de insallah yaz okulunda verirsin derslerini, mezun olursun😍🤗

😍😇 Tesekkur ederim canimmm

Adimsayar beni satti😂
Ama bitmeseydi de mumkun degil ceylan kadar olmazdi, maasallah ne yurumussun yaa🙈😍 @Ceylansnn

Spor yap yuru zipla 😂 en iyisi kaldir totoyu dedim🤣

Kiskanma tatlisimmm senden oncedeydi iliskimiz, burada gorunce tekrar alevlendi 🔥🔥:rolleyes::KK70:

İyi ki 💕💕😘

Severimmm seniii 😍

Evet 61.5 kadar dusmustum, memlekete gelince toparlayamadim🤦🏼‍♀️🤷
İnsan evinde daha kolay diyet yapıyor kesinlikle🙈🙈 ama olsun az az da versek vericiiizzzz inşallah🥰🥰
Eki Görüntüle 2660992

5. Takımdan ortabahar ortabahar 10 haftada 7,40 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

ortabahar ortabahar tekrar tebrikler canımmmmm ♥♥
Ooo ortabahar ortabahar başlangıç kilonumuz aynıymış, tebrik ederim 👏👏👏👏👏👏
:KK43:
Akşam 5 gibi geldik canım eşimle çocuk arkada fosur fosur uyudu neredeyse bütün yolu bana kitledi adam 🙈 yorulmuşum menümü bile yazmadan yatışım ya 🙄 bu hafta seyrek gireceğim herhalde ev çok kalabalık yemek temizlik çocuk vs olunca teli elime alamıyormda 😬
Hadi geçmiş olsun canım, kesinlikle insanın kendi evinde olduğu gibi olmuyor🙈 ne kadar kalacaksınız?
Menülerin sporun sorun olmaz değil mi?

Bunu yapabiliyorsan süper işte🥰 böylelikle mutsuz olup devamını getirmesin kaçamakların👏👏👏 tartıda olumsuz etki gösterdi mi peki?

Senin de direnç gösterdiğini kaçırmışım🙈 bu hafta ikiniz de kurarsınız direnci inşallah canım💜

İnsan evinde daha kolay diyet yapıyor kesinlikle🙈🙈 ama olsun az az da versek vericiiizzzz inşallah🥰🥰

Hadi geçmiş olsun canım, kesinlikle insanın kendi evinde olduğu gibi olmuyor🙈 ne kadar kalacaksınız?
1 hafta burdayız tatlım
Menüleri ayarlarım sıkıntı olmaz gerekirse salata yerim sadece zatn bu sıcak iştah bırakmadı 🙈
Sporlar tabi biraz sekteye uğrar burda sadece yürüyüş yaparım dün akşamda biraz yürüdük ama gönderdim size akşam bile çok sıcak yaa 🙈

1 hafta burdayız tatlım
Menüleri ayarlarım sıkıntı olmaz gerekirse salata yerim sadece zatn bu sıcak iştah bırakmadı 🙈
Sporlar tabi biraz sekteye uğrar burda sadece yürüyüş yaparım dün akşamda biraz yürüdük ama gönderdim size akşam bile çok sıcak yaa 🙈
Oo bir hafta çok iyiymiş🙈her halükarda telafi edilir😉ben iki ay kalacak olunca🙈🙈

Esra’cım önceki gün anneanneme gittim, uzun zamandır da yanına gidip kalmıyordum corona mevzusundan dolayı. Perşembe günü antikor testi yaptırdık. Negatif çıkınca hazır içim rahatken anneannemi ziyaret edeyim dedim tüm günüm orda geçti eve geç döndüm yazamadım. Azcık elime telefonu alsam şimdi kime yazıyorsun diyor🙈😂 Ben de huzursuz olmasın diye hiç telefon almadım elime. Ancak kaçamaksız geçen bir gündü onun bilgisini vereyim.😃
Dün ise; eşimle birlikte dip bucak temizliğe giriştik. Önceki gün canım sıkkın demiştim ya, evde böcek gördüm🥺 Benim böcek fobim var ve gerçekten böyle bir iki tane daha görürsem tahammül edemem. Şu nem böceği denilen minik böceklerden. Ay kime söylesem bizim evde de var o her evde olur falan diyorlar birde. 🙈 Bilmiyorum ilginç ama İstanbul’da o böcekten evinde görmeyen yok sanırım😬 Nasıl bir şey... Evim yeni binada olduğu için yerleşirken hiç ilaçlatmayı düşünmedim. Birde normal böcek ilacı işlemiyor bu böceklere. Enteresan bir şey. Evi ilaçlatmam lazım yaa ama bu ortamda da eve birini sokamam🥺 Oturdum ağladım resmen. Anneannem de olur kızım bu mevsimde olur, ne olacak küçücük şeyden diyor Allahımmm bide bana sorun🙈 Normalde de toza pisliğe tahammülü olmayan biriyim yani biliyorsunuz az çok yazıyorum temizlik için kendini yoran bir tipim üstüne ama bu durumda bile evde böcek görüyorum ya deliricem😬 Evi talan ettik dün eşimle. Biliyor çünkü böcek fobimi🙈 sağolsun yardımcı oldu ne var ne yoksa evde döktüm evde kalan 2-3 parça fazlalığı da çıkardım😂 Şimdi deli muamelesi yapmayın cidden etkileniyorum napiim elimde değil🙈 Dışarda gördüğüm böcekten etkilenmiyorum öyle ama evde ne işi var yaa evde görmeye dayanamam. İşte bu yüzden canım sıkkındı oturdum ağladım bir tane varsa bir sürü vardır duygusuna kapılıyorum ki kesin vardır özellikle kitaba geliyormuş bu böcek. Kitapları toptan çıkardım evden babama verdim😬😬😬

Resmen destan yazmışım.🙈 Dün sabah 9’dan akşam 9’a evi indirdik kaldırdık desem yeri! Yerinden oynamadık bir şey kalmadı. Ben de bittim ve dün düzensiz beslendim yemek yapamadım hızlıca makarna yaptım öyle geçirdik kızıma ayrıca bir şeyler hazırladım. Yarın diyetisyenimle yeniden başlıyorum. Düzene girmek için bunu yapmam gerekiyordu. Gecenin köründe aradım diyetisyenimi🙈 2 haftalık ketojenik diyet grubu yapacakmış ona katılacağım. En azından bir yola sokup toparlar beni yeniden diye düşündüm.

Sabah -300 gördüm böyle giderse hafta cumaya hedefimi tuttiracagim😂😂😂

Eki Görüntüle 2660992

5. Takımdan ortabahar ortabahar 10 haftada 7,40 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

ortabahar ortabahar tekrar tebrikler canımmmmm ♥♥
Tebrik ederim canımm ortabahar ortabahar 😍😍

Back
X