Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Siz 5.takımda mısınız 9.takımda mı? Oraya da Menü yazmışsınız 3 gündür

Okurken yoruldum yapması ne kadar zordur geçmiş olsun
Böcekler nasıl bı şey?benim kitabım çok,elden çıkarmak mümkün değil bilemedim
Sabah -300 gördüm böyle giderse hafta cumaya hedefimi tuttiracagim
Vuhuuu süpersin,dün de mi eksiydin yanlış mı hatırlıyorum

Siz 5.takımda mısınız 9.takımda mı? Oraya da Menü yazmışsınız 3 gündür
önceden 5.takımdan mezun olmuştum. 9. takımda eksik var diye mesaj gelince oraya yazdım kaptan mezun olduğun yerden devam edersen dahaiyi olur dedi buraya geldim. sonra baktım beni de dahil etmiş listelerine ben de burdan yazmaya başlamıştım. hangisinde motive olursam öyle devam ederim diye iki gruba da menü yazdım iki gün

Anladım da oluyor muydu böyle bilmiyorum. Cherry Mom

sıkıntı olacaksa tek gruptan devam ederim. listeye girmeyeceğim dışardan kilo vericem diye sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm
Canım sen kararını ver öyle devam et çünkü her iki takımda da liste dışıda olsan takibin yapılıyor liste hesaplamaları flann iki gruptada ayrı ayrı aynı şeyler yapılmasın
Listede olmanın tek farkı paylaşım sayfasında adının yer almaması biliyorsun sporunu menünü listelerini takip ediyoruz hepsi bir iş :) iki takımda zaman harcamasın aynı şeye diye söylüyorum yanlış anlama

ortabahar tebrik ederim karneni de aldın hadi ❤❤☘☘

Google a gümüş böceği yazarsan göreceksin allahım fotoğrafına bile bakamıyorum. Küçük ama hızlı kaçan bir böcek cinsi. Ben de kitaplarını çize çize not yaza çize okuyan ve hatta arada bir eline alıp yeniden bakmayı seven biriyim ama bu durumda tahammülüm kalmaz. Ev kitap doluydu 3 valiz tıka basa dolu kitap çıkardım evden. Sayılı kitabım kaldı şu an tek tük.

Gercekten çok igrencmis. Bende böceklere tahammül edemiyorum. Benim evde karınca kaynıyor. Deli oluyorum.

2 günde 500 gr gitti
Meğerse ovulasyon ne önemliymiş 4 aydır canıma okudu

Benlm aklımdaıkmış sabah hatırladım ya ayy ben menü yazmadım diye mezun olunca şımardımymı kızzzz
Bi de erken uyudum bizim burada akşam 7 gibi sular iptal çok kalabalık oluyor su çekmiyor .. ben de uyuyorum bi ara yedek su ile akşam namazı kılıyorum ama yatsı teee gece 1-3 lere kalıyorol da uykulu olunca hiç aklıma gelmedi..

Aynı ben
Evde boek görüp gece 1 de temizlik yaptığını da bilirim eb döküp böcek aramisligimgece uykudan uyanıp dolaplara baktigim olmuştur
Kelebek gördüm diye ev ilaclatmistim
Çok korkarım çoğalıp evi talan edecekler gibi geliyor sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…