- 23 Mart 2016
- 31.087
- 92.364
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.281
Günaydın Geç mi yemiştin kuzumGünaydın kızlar nasılsınız?
Kızlar dün köfte ve tavuk yedim diye mi sabitim acaba yaa
Çok fenasınMatıklıııı o zaman C Cagrihilal1 hadi gelde eksini yaz ne de olsa ben seninkini artırıcamşimdi ilk benimkini görüp modunu düşürmüyeyim
Cansın senGaliba yine kimse hatırlatmamış ben hatırlatayım kızlar bugün WALK günü
Doğrudur ya farkındayım birşeyleri atladımKaptanım çok da aşırı spor yapmadım ama yine de azcık sporum vardı pazar günü o yazılmamış da
Grm gram gidiyor bunda şükür hiç gitmiyordu-300 çok iyi
Tamam canım teşekkür ederizCherry Mom uzun soluklu söz veremem ama bu sureçte yardımcı olmak isterim baska biri çıkana kadar canım :)
Bitirdi beni cidden kan sayımı da yaptırmadım hastaneye gidemedim ama iyiyim bu ay inşaallah duzelmistirCanım ya çok uzund eğil mi süre, kanama da fazlaymış,kansız kalır insan
Olmaması da kötü ateş basar insanı neden olmuyor acaba doktora gittin miAh çok fena bende tersini yaşıyorum 2 ay olacak regli gecikmem buradaki sıcakla düşünün halimi ölmeden mezara koydular beni evde kalabalık saç baş full kapalı oturuyorum
10-17 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
Ceylansnn
@birsevgi izinli
C Cagrihilal1
hanmeli
@Tempus
@balpamuk
S Suskunhanim
EceZ
@0zlem
@pacman
@fancynancy
Calypso95
@Ozgenurrrr
@Sibal57
SaskinAnne
@Esmacns
A Asya2600
@cgdmk
@UmutluBen
@Cute Bean
@beyazinci
Uzmanlar diyor ki vucudın ihtiyacınfan az verirsen metabolizma kıtlığa girer ve yavaşlar çalışmaz depolar o yuzden az yemek kilo vereceksin demek değildir.
Ateş basmaz mı birde antalyadayım tam katmerliOlmaması da kötü ateş basar insanı neden olmuyor acaba doktora gittin mi
Sevgili kaptanice yardımcı adayımız menulerime bakarsan o açlığı spor ile olusturdugumu fark edersinUzmanlar diyor ki vucudın ihtiyacınfan az verirsen metabolizma kıtlığa girer ve yavaşlar çalışmaz depolar o yuzden az yemek kilo vereceksin demek değildir.
O sıcaklarda dönmeden regl olacakmissin gibi geliyor bana,sadece yürüyüşünü aksatma canimAteş basmaz mı birde antalyadayım tam katmerlidoktora gittim canım görünen bir sorun yok sadece migren hapları sıkıntı yaptı galiba ondan kesti reglimi regli söktürücü kullandım ama halen tık yok
Bugün denizede gideceğiz yüzerim bol bolO sıcaklarda dönmeden regl olacakmissin gibi geliyor bana,sadece yürüyüşünü aksatma canim
Oh misssBugün denizede gideceğiz yüzerim bol bol
Her günde yürüyüş yapıyoruz aynen
O zaman daha çok erimen laIm özelikle iç yağı eritmede Bi numaraSevgili kaptanice yardımcı adayımız menulerime bakarsan o açlığı spor ile olusturdugumu fark edersin
Akıllı saat kullanıyorum günlük yakılan kaloriyi ve aldığım kaloriyi takip ediyorum
Dün misafir var demiştim ya gözümün önündeki tabakalardan mutevellitti açlığın, misafire sevdiklerini sunman ama bir lokma bile yiyememwnin verdiği acı
Yok kuzum geç yemedim piknikte yedim ama şeker ilacını içmiyorum aylardır nasıl içicem ben o ilacı yaa midem bulanıyor onun yüzünden veremiyorum kiloGünaydın Geç mi yemiştin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?