Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

pawlover
Günaydın canım ben yarın tartılsam olurmu annemde kaldık dün gece ama dün sabah -500 olmuştum annem burda beni catlatmazsa öyle kalirim

Canım ya çok uzund eğil mi süre, kanama da fazlaymış,kansız kalır insan
Bitirdi beni cidden kan sayımı da yaptırmadım hastaneye gidemedim ama iyiyim bu ay inşaallah duzelmistir
Ah çok fena bende tersini yaşıyorum 2 ay olacak regli gecikmem buradaki sıcakla düşünün halimi ölmeden mezara koydular beni evde kalabalık saç baş full kapalı oturuyorum
Olmaması da kötü ateş basar insanı neden olmuyor acaba doktora gittin mi
sabah 6 da aklıma geldi dün ev kalabalık olunca unutmusum kızımda sabah uyandı o saatte teli elime alamadım ki alsam isteyecek neyse bugün devam

Uzmanlar diyor ki vucudın ihtiyacınfan az verirsen metabolizma kıtlığa girer ve yavaşlar çalışmaz depolar o yuzden az yemek kilo vereceksin demek değildir.

Olmaması da kötü ateş basar insanı neden olmuyor acaba doktora gittin mi
Ateş basmaz mı birde antalyadayım tam katmerli doktora gittim canım görünen bir sorun yok sadece migren hapları sıkıntı yaptı galiba ondan kesti reglimi regli söktürücü kullandım ama halen tık yok

Uzmanlar diyor ki vucudın ihtiyacınfan az verirsen metabolizma kıtlığa girer ve yavaşlar çalışmaz depolar o yuzden az yemek kilo vereceksin demek değildir.
Sevgili kaptanice yardımcı adayımız menulerime bakarsan o açlığı spor ile olusturdugumu fark edersin
Akıllı saat kullanıyorum günlük yakılan kaloriyi ve aldığım kaloriyi takip ediyorum
Dün misafir var demiştim ya gözümün önündeki tabakalardan mutevellitti açlığın, misafire sevdiklerini sunman ama bir lokma bile yiyememwnin verdiği acı

Ateş basmaz mı birde antalyadayım tam katmerli doktora gittim canım görünen bir sorun yok sadece migren hapları sıkıntı yaptı galiba ondan kesti reglimi regli söktürücü kullandım ama halen tık yok
O sıcaklarda dönmeden regl olacakmissin gibi geliyor bana,sadece yürüyüşünü aksatma canim

O zaman daha çok erimen laIm özelikle iç yağı eritmede Bi numara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…