- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.321
Ben liste oldu mu uyan birisiyim o da beni mahvetti dediğim gibi kabızlık zirve gördüm af edersin amaAaa neden yaramıyor Asyacım, bu diyetle 2 haftada 6 kilo veren var. Ancak çok katı, asla bir lokma bile kaçamak yapmaman gerekiyor onu yaparsan kilo bile alabilirsin dedi diyetisyenim. Çok katı bir şekilde uymak gerekiyor kurallarına.
O zaman aslında sıkıntı yok sadece vücudu uzun süre aç bırakmamak lazımUzmanların da ne dediği belli değil ve ya
Canım sadece persembeleri Max 600 alıyorum onun dışında 1000 civarı aliyorumki baza 1147 mi neydi zaten.bugun 1300 alayım ama tartıdan korkuyorum yarın
Ketojenik diyet zaten zayıflama için verilmez. Epilepsi hastaları için kriz zamanlarında verilen bir diyet . %80 i yağ zaten yağlarda lif de yok kabızlık yaşanması normal. Ketojrnik falan hiç gerek yok zaten normal diyet yapman yeterliBen liste oldu mu uyan birisiyim o da beni mahvetti dediğim gibi kabızlık zirve gördüm af edersin ama
Ateş basmaz mı birde antalyadayım tam katmerlidoktora gittim canım görünen bir sorun yok sadece migren hapları sıkıntı yaptı galiba ondan kesti reglimi regli söktürücü kullandım ama halen tık yok
Yazmıştım cuma günü fotoğrafla birlikte attımCherry Mom
C Cagrihilal1
balpamuk
EceZ
@Ceylansnn
O Ozgenurrrr
@Esmacns
cgdmk
@UmutluBen
@Cute Bean
tartılıp yazan var mıydı aranızda? Kaçırdım mı diye bi kontrol
O zaman aslında sıkıntı yok sadece vücudu uzun süre aç bırakmamak lazım
Ketojenik diyet zaten zayıflama için verilmez. Epilepsi hastaları için kriz zamanlarında verilen bir diyet . %80 i yağ zaten yağlarda lif de yok kabızlık yaşanması normal. Ketojrnik falan hiç gerek yok zaten normal diyet yapman yeterli
Cherry Mom
C Cagrihilal1
balpamuk
EceZ
@Ceylansnn
O Ozgenurrrr
@Esmacns
cgdmk
@UmutluBen
@Cute Bean
ben 58,4 çıktımCherry Mom
C Cagrihilal1
balpamuk
EceZ
@Ceylansnn
O Ozgenurrrr
@Esmacns
cgdmk
@UmutluBen
@Cute Bean
Kabız edeceğini bilmesem bende yapardım özellikle 4. günden sonra çok etkili bir diyet resmen yağ yakan bir makineye dönüyorsun
Akşam 5-6 dan sonra yemiyorum sonraki gün sabah 9-10a kadar, ac bırakmam sorun olmamalıO zaman aslında sıkıntı yok sadece vücudu uzun süre aç bırakmamak lazım
Ketojenik diyet zaten zayıflama için verilmez. Epilepsi hastaları için kriz zamanlarında verilen bir diyet . %80 i yağ zaten yağlarda lif de yok kabızlık yaşanması normal. Ketojrnik falan hiç gerek yok zaten normal diyet yapman yeterli
Probiyotiği direk ilaç olarak mı alıyorsun kefir türü süt ürünleri yasak diye biliyorum canımEvet iyi biliyorsun bak bu işleri4. Gün bütün karbonhidrat depoların boşalmış hale geldiği için vücut full yağdan yakmaya başlıyormuş ve çok hızlı şekilde yakıyormuş. 2 haftada 5-6 kg var. Kabızlık için mutlaka probiyotik ve lifli kahve önerdi diyetisyenim.
CanımYazmıştım cuma günü fotoğrafla birlikte attım
Ha tmmCanımpawlover pazartesi kilonu sordu kontrol tartısı günü ya bugün
Probiyotiği direk ilaç olarak mı alıyorsun kefir türü süt ürünleri yasak diye biliyorum canım
Tempolu olursa 2 saatte10.000 adımı kaç dakikada atmak avantajlı olur kızlar
Deneyim bakalım bugünTempolu olursa 2 saatte
65.2 canim. Adet oldum bugunCherry Mom
C Cagrihilal1
balpamuk
EceZ
@Ceylansnn
O Ozgenurrrr
@Esmacns
cgdmk
@UmutluBen
@Cute Bean
Normal adımla 10 dk. 1000 adım falan oluyor. Yanlis soylemisim ben canim pardon. Normal adımla 1 saat 40 dk da atılıyor tempolu oluncada 1 saat ya da biraz geçebilir.Deneyim bakalım bugün
Canım cuma kaçtın? Kaçırmışımben 58,4 çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?