Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben liste oldu mu uyan birisiyim o da beni mahvetti dediğim gibi kabızlık zirve gördüm af edersin ama

Uzmanların da ne dediği belli değil ve ya

Canım sadece persembeleri Max 600 alıyorum onun dışında 1000 civarı aliyorumki baza 1147 mi neydi zaten.bugun 1300 alayım ama tartıdan korkuyorum yarın
O zaman aslında sıkıntı yok sadece vücudu uzun süre aç bırakmamak lazım
Ben liste oldu mu uyan birisiyim o da beni mahvetti dediğim gibi kabızlık zirve gördüm af edersin ama
Ketojenik diyet zaten zayıflama için verilmez. Epilepsi hastaları için kriz zamanlarında verilen bir diyet . %80 i yağ zaten yağlarda lif de yok kabızlık yaşanması normal. Ketojrnik falan hiç gerek yok zaten normal diyet yapman yeterli

Ateş basmaz mı birde antalyadayım tam katmerli doktora gittim canım görünen bir sorun yok sadece migren hapları sıkıntı yaptı galiba ondan kesti reglimi regli söktürücü kullandım ama halen tık yok

Çok geçmiş olsun @emniscim Antalya’da olduğunu bile yeni okuyorum. Eminim deli sıcaktır iyice erir gidersin

Ben şu an grupla yapacağım bu diyeti ama ben seviyorum ketojenik diyeti. Diyetisyenim lifli kahve önerdi günde 1 fincan. Ona ne diyorsun calypsocum?

Pawım sen nerelere gidiyorsun? Bizi bırakmıyorsun değil mi? Bugün senin için 500 zıpladım bak! En azından şimdilik!
Sabah yataktan kalkmadan kızım delirttiği için nasıl uyandığımı bilemeden aklım gel git kalktım. Halbuki diyetisyenle de başladım bugün tartılmam gerekiyordu ama yedim içtim ondan sonra aklım yerine geldi. Onun için yarın sabah tartılacağım.
Bizi bırakma olur muuu. Seni seviyoruz!

Kabız edeceğini bilmesem bende yapardım özellikle 4. günden sonra çok etkili bir diyet resmen yağ yakan bir makineye dönüyorsun

Evet iyi biliyorsun bak bu işleri 4. Gün bütün karbonhidrat depoların boşalmış hale geldiği için vücut full yağdan yakmaya başlıyormuş ve çok hızlı şekilde yakıyormuş. 2 haftada 5-6 kg var. Kabızlık için mutlaka probiyotik ve lifli kahve önerdi diyetisyenim.

Akşam 5-6 dan sonra yemiyorum sonraki gün sabah 9-10a kadar, ac bırakmam sorun olmamalı bunca zaman yedi de ne oldu

Probiyotiği direk ilaç olarak mı alıyorsun kefir türü süt ürünleri yasak diye biliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…