- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.301
Evet kuzum devamlı o sorunum var benim bazen 2 hafta hiç olmuyorKabızlık falan var mı ki canım
Ben artiyim zaten sen paylaş rahat rahat şimdiden tebrik ederim eksilerin içinMatıklıııı o zaman C Cagrihilal1 hadi gelde eksini yaz ne de olsa ben seninkini artırıcamşimdi ilk benimkini görüp modunu düşürmüyeyim
Bu hafta yazmayanlarda ben olayımCherry Mom
C Cagrihilal1
balpamuk
EceZ
Ceylansnn
O Ozgenurrrr
E Esmacns
cgdmk
U UmutluBen
Cute Bean
tartılıp yazan var mıydı aranızda? Kaçırdım mı diye bi kontrol
Ben tartı bulamadım maalesef yaCherry Mom
C Cagrihilal1
balpamuk
EceZ
Ceylansnn
O Ozgenurrrr
E Esmacns
cgdmk
U UmutluBen
Cute Bean
Hiç düşme yok mu canımBu hafta yazmayanlarda ben olayım
Olur mu kuzum iç baksana sıkıntı yaratıyor sana zehir olsa içerim neler içiyoruz onun sapı bunun çöpüYok kuzum geç yemedim piknikte yedim ama şeker ilacını içmiyorum aylardır nasıl içicem ben o ilacı yaa midem bulanıyor onun yüzünden veremiyorum kilo
Şimdi geldim kızlar mesajların hepsini okuyamadım tek tek bakıcam işlerim bitince.Cherry Mom
C Cagrihilal1
balpamuk
EceZ
Ceylansnn
O Ozgenurrrr
E Esmacns
cgdmk
U UmutluBen
Cute Bean
Oh missskaslar çalışsın yeter zaten regli hızlandırır insallah
Ben de tartılıp yazdım amaCherry Mom
C Cagrihilal1
balpamuk
EceZ
Ceylansnn
O Ozgenurrrr
E Esmacns
cgdmk
U UmutluBen
Cute Bean
Canım arkadaşımızdan biri de söylemiş vücut en azından alması gereken bazal enerjiyi alamadığında yeterli enerji gelmeyeceğini düşünüp depolamaya başlıyor. Duraklama kilo verememe sıkıntıları oluşuyor. Enerjiyi gerekenden çok çok fazla azaltınca kilo verme de yavaşlıyor
Bana yaramıyor inşallah sen faydasını görürsün
Kabız edeceğini bilmesem bende yapardım özellikle 4. günden sonra çok etkili bir diyet resmen yağ yakan bir makineye dönüyorsunAaa neden yaramıyor Asyacım, bu diyetle 2 haftada 6 kilo veren var. Ancak çok katı, asla bir lokma bile kaçamak yapmaman gerekiyor onu yaparsan kilo bile alabilirsin dedi diyetisyenim. Çok katı bir şekilde uymak gerekiyor kurallarına.
Cumaya kadar eksiye düşersin inşallah canımBen de tartılıp yazdım amaEceZ i etiketlemiştim Cherry Mom öyle demişti canım.
200 gr artıdaydım. Yani 74.6
Uzmanların da ne dediği belli değil ve yaUzmanlar diyor ki vucudın ihtiyacınfan az verirsen metabolizma kıtlığa girer ve yavaşlar çalışmaz depolar o yuzden az yemek kilo vereceksin demek değildir.
Canım sadece persembeleri Max 600 alıyorum onun dışında 1000 civarı aliyorumki baza 1147 mi neydi zaten.bugun 1300 alayım ama tartıdan korkuyorum yarınCanım arkadaşımızdan biri de söylemiş vücut en azından alması gereken bazal enerjiyi alamadığında yeterli enerji gelmeyeceğini düşünüp depolamaya başlıyor. Duraklama kilo verememe sıkıntıları oluşuyor. Enerjiyi gerekenden çok çok fazla azaltınca kilo verme de yavaşlıyor
Hem de ne kabızlık tam diyet boyunca 7 gün tuvalete gidemedim bıraktım öyle gidebildimKabız edeceğini bilmesem bende yapardım özellikle 4. günden sonra çok etkili bir diyet resmen yağ yakan bir makineye dönüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?