Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok kuzum geç yemedim piknikte yedim ama şeker ilacını içmiyorum aylardır nasıl içicem ben o ilacı yaa midem bulanıyor onun yüzünden veremiyorum kilo
Olur mu kuzum iç baksana sıkıntı yaratıyor sana zehir olsa içerim neler içiyoruz onun sapı bunun çöpü

Canım arkadaşımızdan biri de söylemiş vücut en azından alması gereken bazal enerjiyi alamadığında yeterli enerji gelmeyeceğini düşünüp depolamaya başlıyor. Duraklama kilo verememe sıkıntıları oluşuyor. Enerjiyi gerekenden çok çok fazla azaltınca kilo verme de yavaşlıyor

Bana yaramıyor inşallah sen faydasını görürsün

Aaa neden yaramıyor Asyacım, bu diyetle 2 haftada 6 kilo veren var. Ancak çok katı, asla bir lokma bile kaçamak yapmaman gerekiyor onu yaparsan kilo bile alabilirsin dedi diyetisyenim. Çok katı bir şekilde uymak gerekiyor kurallarına.

Kabız edeceğini bilmesem bende yapardım özellikle 4. günden sonra çok etkili bir diyet resmen yağ yakan bir makineye dönüyorsun

Merhaba kızlar,

Cuma günü aniden arkadaşımla minik bi şehir dışı yapalım dedik de, internet paketim bitmişti giremedim. Arkadaşımın telefonunu da almak istemedim. Eve geleli 1 saat kadar oldu.
Maalesef biraz kaçamaklar yaşandı, küçük küçük yedim ama yemeseydim daha iyiydi tabii ki. Biraz da gece yedik falan derken...
3 günlük menümü bugün toplu yazacağım.

Eve gelince direkt tartıldım 67,75 kg. Aşırı yavaşlamış kilo vermem ama umarım almam bir de.

Uzmanlar diyor ki vucudın ihtiyacınfan az verirsen metabolizma kıtlığa girer ve yavaşlar çalışmaz depolar o yuzden az yemek kilo vereceksin demek değildir.
Uzmanların da ne dediği belli değil ve ya
Canım sadece persembeleri Max 600 alıyorum onun dışında 1000 civarı aliyorumki baza 1147 mi neydi zaten.bugun 1300 alayım ama tartıdan korkuyorum yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…