- 23 Mart 2016
- 31.066
- 92.337
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.781
Yaaa yine beni çok özendirdin özlem pazartesi itibariyle başlıyorum burayada yazayım unutursam dürtünJillian 30 Day Shred level 1 1.gün an itibariyle bitti. Terlemedik yerim kalmadı..
KaydetttimmEvet geçen ay ayda 1 vermiştim
Diyetisyen bana bir karışım verdi sabah ac içmek için şimdi yaptım tadı hoşuma gitti
1 salatalik
1 şeftali
Yarim limon
1 çay kaşığı zencefil tozu
1 cay kaşığı bal
1-2 su bardagi su
Bunları bızzt ohh mis gibi tadı
Menümü unuttum10-17 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
Ceylansnn
@birsevgi izinli
C Cagrihilal1
hanmeli
Tempus
balpamuk
S Suskunhanim
EceZ
0zlem
pacman
fancynancy
Calypso95
@Ozgenurrrr
@Sibal57
@SaskinAnne
@Asya2600
@cgdmk
@UmutluBen
@beyazinci izinli
Bu hafta eşlerin ayarları bozuldu herhalde ekiptede öyle örnekler oldu da sabır hanımlarİnan ki bende çok istiyorum ama bir 86 kabusunda takıldım kaldım. Ama bu hafta çok istikrarliydım da benim koca ayarlarımı fena bozuyor.vicdan yapıp ekstra spor yaptım, bu da bir gelişme sayılır
Senin canın sağolsun kaptanımBen sonunda ilaç desteği ile regli oldum bu sevindirici ama bunun Perşembe olması
Gerçi ben evde hala tartı bulamadım kızlar buraya getirecektim tartımı hazırlanma telaşında yine aklımdan çıkmış yarın büyük ihtimalle bildirmsiz olacağım üzgünüm liste beni idare eder inşallah
hanmeli
Calypso95
balpamuk
C Cagrihilal1
Tempus
Ceylansnn
EceZ
pacman
S Suskunhanim
0zlem
Bugün başlasaydın keşke birlikte ilerlerdik..Yaaa yine beni çok özendirdin özlem pazartesi itibariyle başlıyorum burayada yazayım unutursam dürtün
Misafirlikteyim ya canım mümkün değilBugün başlasaydın keşke birlikte ilerlerdik..
Ay kuzumSenin canın sağolsun kaptanım
Ay yok çok şükür bizim sıkıntımız yemek konusunda. Eşim benden çok tatlıya düşkündür, beni yoldan çıkarıyor onu demek istemiştimBu hafta eşlerin ayarları bozuldu herhalde ekiptede öyle örnekler oldu da sabır hanımlar
Heee bende sen yiyince sana laf çarptı zannettim tersiAy yok çok şükür bizim sıkıntımız yemek konusunda. Eşim benden çok tatlıya düşkündür, beni yoldan çıkarıyor onu demek istemiştim
86 inadı kırılmış haydi bakalım tebrikler canımHerkese günaydınnnnn. Valla sabah 85,7 çıktım. Bugünde dikkat edersem inşallah bu iş olacak bu haftaaaaa. ay yaşasın 86 dan kurtuluyorum galibaaaaa
Eki Görüntüle 2663127
Canin sağolsun ne olacakBen sonunda ilaç desteği ile regli oldum bu sevindirici ama bunun Perşembe olması
Gerçi ben evde hala tartı bulamadım kızlar buraya getirecektim tartımı hazırlanma telaşında yine aklımdan çıkmış yarın büyük ihtimalle bildirmsiz olacağım üzgünüm liste beni idare eder inşallah
hanmeli
Calypso95
balpamuk
C Cagrihilal1
Tempus
Ceylansnn
EceZ
pacman
S Suskunhanim
0zlem
Bana dün yaptırdılar şimdi başlamasaydım diyor. Bugün bir tür daha yap 2 'den devam edelimBugün başlasaydın keşke birlikte ilerlerdik..
Tebrik ederim bak kırılmış sonunda devamı da gelir artık ❤Herkese günaydınnnnn. Valla sabah 85,7 çıktım. Bugünde dikkat edersem inşallah bu iş olacak bu haftaaaaa. ay yaşasın 86 dan kurtuluyorum galibaaaaa
Eki Görüntüle 2663127
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?