- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.741
Büyük geçmiş olsun kaptanım nasılsın şimdi daha iyi misinAyyy anlamaz mıyım bu sıcak adamı intihara sürükler diyip duruyorm çok çok kötü bütün gün klima açık gece yatarken dahil o da baş ağrısı yaptı geldiğimden beri başım ağrıyor
Bim'e geliyor canım bulayım linkini atarım şimdik. 40 liraya mutfak tartısı ben de alıcam nöbetteyim bekliyorumHahahah Ece çok komiksinHangi gün o gün nasılMış tartı yolla bakiim Ben olayları geriden takip esiyorum. Birde grupla online diyet yapıyorum oraya da yetişiyorum
Başlamadı.ayakkabılı bisey vardı o sandım. Tamam yapalım bugün başlayalım.
Anladım balım o zaman en iyisi dediğin gibi akışına bırakmak bazı şeyleri. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. :)Psikologunu değiştirmeyi kabul ediyor ama bu durum ona iyi geldiği için devam etmek istiyor işte. erkek psikologu. Benim içinde ben psikologları sevmiyorum yani işini elbet iyi yapan vardır ama bazıların fikirlerini empoze ediyormuş gibi geliyor. kıyameti koparmak benlik bir durum değil bu sefer o istediği halde ona engel olursam ben daha cok sorun yasanacağını düşünüyorum birde artık bu fikri benimsediğine göre şuan gitmesede mevcut tarzını sürdürmeye devam edcek yani bir artım olmadığı gibi gerilirsek bu konudan tadımızda kaçmış olacak. O yuzden suan akışına bırakıyorum gerçi bu dönem bayadır gitmedi üstüne gitmezsem yavas yavas vazgecer gitmekten belki :)
Bu arada ben bu mesajı yazarken biri tam mısır patlattı misss gibi koktu yahu. Yazın yazın napıyosunuz mısır patlatıp
Yapar mı o ya hep lafta rüzgar yapıyor. Rüzgarın kızı hilal yemin ederimYarın başlıcam cnm.Bugun derinlemesine bir temizlik yaptım .Sonra denize gittik.Biraz da yürüyüş yaptım.Banyo falan derken hiç halim kalmadı. Şimdi uzandım dizi izliyorum.Heran uyuyabilirim..
Sen yaptın mı?
Bunu tarihe kaydedin hilalin katılmadığı bir listeCherry Mom 1000 zıpla altın kupayı kaldırıyooor
@UmutluBen 600 zıpla tatlış ikincimiiz
@SaskinAnne 500 zıpla tatlış üçüncümüüz
balpamuk 200 zıpla mansiyon ödülü sahibemiiiz
Katılımlar böyle az olunca üzülüyom benbu ara hep az neden olaki 5inci takım?
Soğuk eserim dikkat etYapar mı o ya hep lafta rüzgar yapıyor. Rüzgarın kızı hilal yemin ederim
Hayırdır iyi misiiin?Bunu tarihe kaydedin hilalin katılmadığı bir liste
Hoşgeldin rüzgarın kızı yavaş es sonra duramazsınSoğuk eserim dikkat et
Tartı neresinde
Yaooov tam ortadaki pembe beyaz şey nasıl göremedinTartı neresinde
Iyiyim iyiyim saat çok hızlı geçmişHayırdır iyi misiiin?
Seni firtinalarimda kaybedeceğim eceHoşgeldin rüzgarın kızı yavaş es sonra duramazsın
Leğen sandım ben onuYaooov tam ortadaki pembe beyaz şey nasıl göremedin
İşte diyet ve sağlıklı beslenme ile olan alakan o kadarLeğen sandım ben onu
Benim daha spor saatim gelmedi. Yapacağım kız sana inat
İşte bu!!!!! amaç zaten seni gaza getirip cuma tartısına eksi çıkarmaktı şuan yeterli gazı verdim artık kendin devam edebilirsin çekiliyorumBenim daha spor saatim gelmedi. Yapacağım kız sana inat
Sen tartiyi ne yapacan sulandırılmış kefir mi tartacaksın. Yoksa maydanoz miktarını miİşte diyet ve sağlıklı beslenme ile olan alakan o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?