Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Döndüm ben, düzenli bildirim veririm artık ama regl oldum bu hafta biraz fazla çıkarım tartıda

Döndüm ben, düzenli bildirim veririm artık ama regl oldum bu hafta biraz fazla çıkarım tartıda
Tmm canım düzenli olman yeterli tatil vs olursada bilgi verirsin yine sorun olmaz
Yarın deneme süren doluyor güzel bir eksi gelirsen alırız listeye regli den dolayı sorun olursada öbür hafta alırız tamam mı canım?

Ben anlamam bugün ikiyi yapacağız bu videolar hiç canlı değil yanliz. Bi de ben level 2 yaptım kaç kalori yakıyor bu acaba. Kardio gibi aslinda nefeste aldırmıyor
Canım keşke level 1'den başladıydın. Her video yani her level 1 hafta yapılıyor. Kademeli olarak zorlaşıyor. Hem farklı video olunca sıkılmıyorsun hem de değişik hareketlerle vücudu şaşırtmış oluyorsun. 1ay sonra yine farklı videoları da var.
6-7 yıl önce sürekli bunları yapıyordum. Baya bir incelmiştim 84ten 67ye inmiştim ama kilomdan daha zayıf görünüyordum.

Ben anlamadım ki 30 günlük diyor. 10 gün level 1 sonra 2 sonra 3 mu yapacağız.

Hilal vur diyince öldürür 30 günlük programı 10 bilemedin 15 günde çift çift yapar bitirir

Hilal vur diyince öldürür 30 günlük programı 10 bilemedin 15 günde çift çift yapar bitirir
Ayyy evet hep öyle oluyor 30 gün bekleyemiyorum. Ama buda kardio gibiydi zaten hiç konuşmuyorlar da bi de kadına bakınca bu işe yarasa buna yarardı diye diye yaptım. Hareketlerden çok yat kalk hareket geçişleri başımı döndürdü. Kendimi çok kalori yakmış sayıyorum. Ben bu hafta da artı gelirsem jillian yüzündendir çünkü ilk defa deniyorum

Bende level 1 yapayım o zaman ben tam şinav çekemiyorum yarim yapacağım ben

Kız sen artı gelirsen sen hariç herkes suçlu oluyor hahahahaha jilian ben oya faln hahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…