- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.801
Yoo şimdi hakkını yemeyelim. hem yedirir hem de kilo veremiyorsun diye söylenir sağolsun.Heee bende sen yiyince sana laf çarptı zannettim tersi
Teşekkür ederimmm.86 inadı kırılmış haydi bakalım tebrikler canım
Sayenizde valla. En çoktaTebrik ederim bak kırılmış sonunda devamı da gelir artık ❤
Başlamasaydım demedim..Bana dün yaptırdılar şimdi başlamasaydım diyor. Bugün bir tür daha yap 2 'den devam edelim
Canin sağolsun ne olacak
Yarına ödem yapmayın heBana dün yaptırdılar şimdi başlamasaydım diyor. Bugün bir tür daha yap 2 'den devam edelim
Döndüm ben, düzenli bildirim veririm artık ama regl oldum bu hafta biraz fazla çıkarım tartıdaCanım @Esmacns yi listeden çıkarabilirsin bildirimsizlikle ilgili özel bir şey yazmadı sanıyorum o yüzden çıkartabiliriz
@beyazinci için izinli notu düşebilirsin tatil sebebiyle
@Cute Bean de sanıyorum bir bilgi vermedi onunda listeden çıkarılarabilirsin
O Ozgenurrrr sende de çok aksama var canım tatilde misin ne zman düzenli bildirim gelir ona göre devam ettirelim listelerini deneme süren uzuyor ama bilgin olsun
Spordan sonra tartılınca daha az çıkıyorum. Bugün biraz artım vardı yarın yürüyüş ve 2 defa Jillian yapınca güzel sonuç alırım kesin..Yarına ödem yapmayın he
Tmm canım düzenli olman yeterli tatil vs olursada bilgi verirsin yine sorun olmazDöndüm ben, düzenli bildirim veririm artık ama regl oldum bu hafta biraz fazla çıkarım tartıda
Ben anlamam bugün ikiyi yapacağızBaşlamasaydım demedim..
ilerleyen saatlerde ya da yarın yaparken arka arkaya 2 defa yaparım.
Ödeme ihtiyacım var benim çok vermişim şimdi nazar olmasınYarına ödem yapmayın he
Benim için fazladan 100 200 Gr verirsin mi
Benim bünye aç karna iki jillian kaldırmazSpordan sonra tartılınca daha az çıkıyorum. Bugün biraz artım vardı yarın yürüyüş ve 2 defa Jillian yapınca güzel sonuç alırım kesin..
Canım keşke level 1'den başladıydın. Her video yani her level 1 hafta yapılıyor. Kademeli olarak zorlaşıyor. Hem farklı video olunca sıkılmıyorsun hem de değişik hareketlerle vücudu şaşırtmış oluyorsun. 1ay sonra yine farklı videoları da var.Ben anlamam bugün ikiyi yapacağızbu videolar hiç canlı değil yanliz. Bi de ben level 2 yaptım kaç kalori yakıyor bu acaba. Kardio gibi aslinda nefeste aldırmıyor
Ben anlamadım ki 30 günlük diyor. 10 gün level 1 sonra 2 sonra 3 mu yapacağız.Canım keşke level 1'den başladıydın. Her video yani her level 1 hafta yapılıyor. Kademeli olarak zorlaşıyor. Hem farklı video olunca sıkılmıyorsun hem de değişik hareketlerle vücudu şaşırtmış oluyorsun. 1ay sonra yine farklı videoları da var.
6-7 yıl önce sürekli bunları yapıyordum. Baya bir incelmiştim 84ten 67ye inmiştim ama kilomdan daha zayıf görünüyordum.
Hilal vur diyince öldürür 30 günlük programı 10 bilemedin 15 günde çift çift yapar bitirirCanım keşke level 1'den başladıydın. Her video yani her level 1 hafta yapılıyor. Kademeli olarak zorlaşıyor. Hem farklı video olunca sıkılmıyorsun hem de değişik hareketlerle vücudu şaşırtmış oluyorsun. 1ay sonra yine farklı videoları da var.
6-7 yıl önce sürekli bunları yapıyordum. Baya bir incelmiştim 84ten 67ye inmiştim ama kilomdan daha zayıf görünüyordum.
Eyvallahayıpsın az erken desen 1 kilo verirdim. 1 saat fazla yürürüm sabah. Ne gelirse artık kırışırız
Ayyy evet hep öyle oluyor 30 gün bekleyemiyorum. Ama buda kardio gibiydi zaten hiç konuşmuyorlar da bi de kadına bakınca bu işe yarasa buna yarardı diye diye yaptım. Hareketlerden çok yat kalk hareket geçişleri başımı döndürdü. Kendimi çok kalori yakmış sayıyorum. Ben bu hafta da artı gelirsem jillian yüzündendir çünkü ilk defa deniyorumHilal vur diyince öldürür 30 günlük programı 10 bilemedin 15 günde çift çift yapar bitirir
Bende level 1 yapayım o zaman ben tam şinav çekemiyorum yarim yapacağım benCanım keşke level 1'den başladıydın. Her video yani her level 1 hafta yapılıyor. Kademeli olarak zorlaşıyor. Hem farklı video olunca sıkılmıyorsun hem de değişik hareketlerle vücudu şaşırtmış oluyorsun. 1ay sonra yine farklı videoları da var.
Kız sen artı gelirsen sen hariç herkes suçlu oluyor hahahahaha jilian ben oya faln hahahahahAyyy evet hep öyle oluyor 30 gün bekleyemiyorum. Ama buda kardio gibiydi zaten hiç konuşmuyorlar da bi de kadına bakınca bu işe yarasa buna yarardı diye diye yaptım. Hareketlerden çok yat kalk hareket geçişleri başımı döndürdü. Kendimi çok kalori yakmış sayıyorum. Ben bu hafta da artı gelirsem jillian yüzündendir çünkü ilk defa deniyorum
Evet canım level 1 10 gün,level 2 10 gün level 3 10 gün. 1 ay sonra da 1 aylık başka bir program var onda da 4 video var her video sırayla 1 hafta yapılyor.Ben anlamadım ki 30 günlük diyor. 10 gün level 1 sonra 2 sonra 3 mu yapacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?