Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nerdesin canım sen
Hapiste değilim
İzmir'in sicaklarindan bahsediyordum canım
Takıma zarar vermwk istemedim canım ilk kez ziplamadim bugün
Bugün daha iyiydim insallah toplanacagimteşekkür ederim
Takılmayın böyle şeylere boşanmak en son tercihtir her zaman o sizi kırıyorsa sizde onu parçalayın eşit eşit oturun.
İdolumsun
Ay evet dönüş cumartesiydi ama cuma olacak galiba Ispartada migrn için iyi bir doktor varmış çok güzel tedavi uyguluyormuş vs dönüşte ona gidelim dedik o yüzden cuma dönüş ✌
Bir gün bir gündür ne güzel

Ayy ciss yazıyormuş bende cips diye okudum
Yalnız olmadığıma sevindim
İlk kez birincinin zipi bu kadar aznazar ettik kendimize Cherry Mom kurşun falan mı doktursek napsak

fancynancy hadi sende 84 e inde listeye gir artık canım ✌
İnan ki bende çok istiyorum ama bir 86 kabusunda takıldım kaldım. Ama bu hafta çok istikrarliydım da benim koca ayarlarımı fena bozuyor. vicdan yapıp ekstra spor yaptım, bu da bir gelişme sayılır

Yok oni anladım
Hangi il demek istemiştim

Günaydın
Çok moralim bozuk dün akşam tezgahta kalorifer böceği gördük
Benim alt komşu 1 yıldır kızında kalıyor evinde birşey bozuldu da ondan mi cıktı acaba
Çok canımız sıkıldı
Ilaclama şirketinden bir tanıdığımız var aradık bakalım döner gün içinde
Yarına birde sürprizim var 1 haftada tam -1 kiloyu gördüm

Günaydın yanlış hatırlamıyorsam ayda bir verdiğini söylemiştin değil mi?çok güzel bı ilerleme tebrik ederim
Böcek konusunda da çok üzüldüm, inşallah hallolur hemen

Günaydın yanlış hatırlamıyorsam ayda bir verdiğini söylemiştin değil mi?çok güzel bı ilerleme tebrik ederim
Böcek konusunda da çok üzüldüm, inşallah hallolur hemen
Evet geçen ay ayda 1 vermiştim
Diyetisyen bana bir karışım verdi sabah ac içmek için şimdi yaptım tadı hoşuma gitti

1 salatalik
1 şeftali
Yarim limon
1 çay kaşığı zencefil tozu
1 cay kaşığı bal
1-2 su bardagi su

Bunları bızzt ohh mis gibi tadı

İnşallah devamı yoktur canım böceklerin sıkma canını yaz geldi onlarda piyasaya çıktı

Kilo içinse çok çokk sevindimmm bundan sonra hep böyle gider inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…