- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.821
Ben de bir kısmını yarım yaptım. Bir kısmını normal yaptım ama tam aşağı inemiyorum. Ama yapa yapa zamanla erkekler gibi şınav da çekeriz.Bende level 1 yapayım o zaman ben tam şinav çekemiyorum yarim yapacağım ben
Bende hiç yapamıyorm ya kollarım çok zayıf zaten orda kas yok yağ varBen de bir kısmını yarım yaptım. Bir kısmını normal yaptım ama tam aşağı inemiyorum. Ama yapa yapa zamanla erkekler gibi şınav da çekeriz.
O kadında yapamıyor ki kıçı havada şinav çekiyor. Yarım yapıp tam yapmak daha iyiBen de bir kısmını yarım yaptım. Bir kısmını normal yaptım ama tam aşağı inemiyorum. Ama yapa yapa zamanla erkekler gibi şınav da çekeriz.
Benimde hiç guclenmiyor kollarım yaBende hiç yapamıyorm ya kollarım çok zayıf zaten orda kas yok yağ var
Harikasın kolay gelsin canımmmmmmmmmm
Balık baştan kokar kaptanım etme eylemeMenümü unuttum
Aaa ne tesadüf bende dün gece 11 gibi oldum yani aslında bugün 1. gün sayılır. Geçen ay da perşembe olmuştum.Ben sonunda ilaç desteği ile regli oldum bu sevindirici ama bunun Perşembe olması
Gerçi ben evde hala tartı bulamadım kızlar buraya getirecektim tartımı hazırlanma telaşında yine aklımdan çıkmış yarın büyük ihtimalle bildirmsiz olacağım üzgünüm liste beni idare eder inşallah
@hanmeli
@Calypso95
@balpamuk
C Cagrihilal1
@Tempus
@Ceylansnn
EceZ
@pacman
@Suskunhanim
0zlem
Oy maşallah sakın bozma hadi bakalım belki bu hafta liste girersin değil mi canımHerkese günaydınnnnn. Valla sabah 85,7 çıktım. Bugünde dikkat edersem inşallah bu iş olacak bu haftaaaaa. ay yaşasın 86 dan kurtuluyorum galibaaaaa
Eki Görüntüle 2663127
Yeni günah keçin jilian sanırımAyyy evet hep öyle oluyor 30 gün bekleyemiyorum. Ama buda kardio gibiydi zaten hiç konuşmuyorlar da bi de kadına bakınca bu işe yarasa buna yarardı diye diye yaptım. Hareketlerden çok yat kalk hareket geçişleri başımı döndürdü. Kendimi çok kalori yakmış sayıyorum. Ben bu hafta da artı gelirsem jillian yüzündendir çünkü ilk defa deniyorum
Valla öyleeeBalık baştan kokar kaptanım etme eyleme
SüpersinAaa ne tesadüf bende dün gece 11 gibi oldum yani aslında bugün 1. gün sayılır. Geçen ay da perşembe olmuştum.Ama pazartesinin de eksisindeyim baya hemde. bugün pirinç lapası yapıcam yarına güzel bir eksi almak için.
Günayın KK yarışma gruplarının EN ZAYIF olmasa da ENN GÜZELL kızları.
Barfiks çekmeyi çok istiyorum ama sallanmaktan öteye gidemiyorum.Benimde hiç guclenmiyor kollarım ya
Barfiks hiç çekemeyeceğiz sanirim.Barfiks çekmeyi çok istiyorum ama sallanmaktan öteye gidemiyorum.
Ne diyo kinaye yapmış bize. Zayıfız kızım biz kemigimiz ıri oda yaşlanınca eriyecekbize diyooooo
Sen eksi dedikce ben sinir oluyorum sana yaHarikasın kolay gelsin canımmmmmmmmmm
Balık baştan kokar kaptanım etme eyleme
Aaa ne tesadüf bende dün gece 11 gibi oldum yani aslında bugün 1. gün sayılır. Geçen ay da perşembe olmuştum.Ama pazartesinin de eksisindeyim baya hemde. bugün pirinç lapası yapıcam yarına güzel bir eksi almak için.
Oy maşallah sakın bozma hadi bakalım belki bu hafta liste girersin değil mi canım
Barfiks çekmeyi çok istiyorum ama sallanmaktan öteye gidemiyorum.
Ben de çekemiyorum kol ve sırt kası lazım onaBarfiks hiç çekemeyeceğiz sanirim.
Uzak dur benden pis vampirrSen eksi dedikce ben sinir oluyorum sana ya
Sen ödem ver eksi gel ben kas yapıp artı geleceğimBen de çekemiyorum kol ve sırt kası lazım ona
Vampir olsam senin kanını içmem sulu kefirli maydanozu bisey olmuşturUzak dur benden pis vampirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?