Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen ödem ver eksi gel ben kas yapıp artı geleceğim
Gömersen pilavı makarnayı artı gelirsin tabiiii ben 6 gündür sıvı besleniyorum bu ne demek biliyor musun damacana gibi yuvarlanarak ilerliyorum evin içinde cuma rekorumu kırıcam inşallah

İnşallah devamı yoktur canım böceklerin sıkma canını yaz geldi onlarda piyasaya çıktı

Kilo içinse çok çokk sevindimmm bundan sonra hep böyle gider inşallah
Acilen ilaçlanması lazımmış dolapları boşaltıyorum nasıl bitecek

Ilaclaninca geçer endişelenme temizlik falan spor olur sanada hareket geldi gibi düşün. Bütün krizler itinayla fırsata çevrilir
Benim birde moralim bozuldu mu hemen düşerim
Sabah içeceğimin arkasından az da olsa yedim biseyler ama öğlen dışardan söyledim protein olsun diye et sipariş ettim
Çok canım sıkkın gece hiç uyuyamadım sürekli vücudum kaşındı

Selam kızlarrr.
Bende yarına güzel bir eksiyle gelicem. Ama gruba faydası olmucak herhalde hayatımın rekoru bir eksi bu. Bu hafta gidiyor ya bu kadar tam listeye giririm yavaşlar vermek.
Öyle şartlama kendini sonrada az az ver ama ver hiç sorun değil önemli olan totalde ki zayıflaman

Ben de yapayım inşallah,ekran görüntüsü aldım
Ben sabah tartıldım artiyimkabak ya da semizotu yapacağım

Kız bisey olmaz ne olacak. Alt tarafı böcek evet tiksinc bende hiç sevmem ama küçücük bocekte bu kadar üzmesin seni görünce bas üstüne geç. Köydeyken her gün yeni bir tür böcek keşfediyorduk biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…