- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.841
Gömersen pilavı makarnayı artı gelirsin tabiiiiSen ödem ver eksi gel ben kas yapıp artı geleceğim
Aynen kanım bile kefir akar ahashahahaVampir olsam senin kanını içmem sulu kefirli maydanozu bisey olmuştur
Damacanani kırmadaGömersen pilavı makarnayı artı gelirsin tabiiiiben 6 gündür sıvı besleniyorum bu ne demek biliyor musun damacana gibi yuvarlanarak ilerliyorum evin içinde cuma rekorumu kırıcam inşallah
Acilen ilaçlanması lazımmış dolapları boşaltıyorum nasıl bitecekİnşallah devamı yoktur canım böceklerin sıkma canını yaz geldi onlarda piyasaya çıktı
Kilo içinse çok çokk sevindimmm bundan sonra hep böyle gider inşallah
Ilaclaninca geçer endişelenme temizlik falan spor olur sanada hareket geldi gibi düşün. Bütün krizler itinayla fırsata çevrilirAcilen ilaçlanması lazımmış dolapları boşaltıyorum nasıl bitecek
Benim birde moralim bozuldu mu hemen düşerimIlaclaninca geçer endişelenme temizlik falan spor olur sanada hareket geldi gibi düşün. Bütün krizler itinayla fırsata çevrilir
Kolay gelsin canımAcilen ilaçlanması lazımmış dolapları boşaltıyorum nasıl bitecek
Öyle şartlama kendini sonrada az az ver ama ver hiç sorun değil önemli olan totalde ki zayıflamanSelam kızlarrr.
Bende yarına güzel bir eksiyle gelicem. Ama gruba faydası olmucak herhaldehayatımın rekoru bir eksi bu. Bu hafta gidiyor ya bu kadar tam listeye giririm yavaşlar vermek.
bildirimlerde mi oluyor kaptan ben göremedim
Ben de yapayım inşallah,ekran görüntüsü aldımEvet geçen ay ayda 1 vermiştim
Diyetisyen bana bir karışım verdi sabah ac içmek için şimdi yaptım tadı hoşuma gitti
1 salatalik
1 şeftali
Yarim limon
1 çay kaşığı zencefil tozu
1 cay kaşığı bal
1-2 su bardagi su
Bunları bızzt ohh mis gibi tadı
Ben sabah tartıldım artiyimBen sonunda ilaç desteği ile regli oldum bu sevindirici ama bunun Perşembe olması
Gerçi ben evde hala tartı bulamadım kızlar buraya getirecektim tartımı hazırlanma telaşında yine aklımdan çıkmış yarın büyük ihtimalle bildirmsiz olacağım üzgünüm liste beni idare eder inşallah
@hanmeli
@Calypso95
@balpamuk
C Cagrihilal1
@Tempus
@Ceylansnn
EceZ
@pacman
S Suskunhanim
@0zlem
Kabak daha etkili olur ödem varsa ödem de attırır hem. Bende pazartesi ya da salı salona geri başlıyorum. Gidecek bu kilolarrrrrrrBen de yapayım inşallah,ekran görüntüsü aldım
Ben sabah tartıldım artiyimkabak ya da semizotu yapacağım
Kız bisey olmaz ne olacak. Alt tarafı böcek evet tiksinc bende hiç sevmem ama küçücük bocekte bu kadar üzmesin seni görünce bas üstüne geç. Köydeyken her gün yeni bir tür böcek keşfediyorduk bizBenim birde moralim bozuldu mu hemen düşerim
Sabah içeceğimin arkasından az da olsa yedim biseyler ama öğlen dışardan söyledim protein olsun diye et sipariş ettim
Çok canım sıkkın gece hiç uyuyamadım sürekli vücudum kaşındı
Geçer kuzum geçer. Eski binalarda çok oluyor burdada ilaclatiyorlar geçiyor. Sıkıntı yok
Sen artık bizden değilsin.Kabak daha etkili olur ödem varsa ödem de attırır hem. Bende pazartesi ya da salı salona geri başlıyorum. Gidecek bu kilolarrrrrrr
Ayrıca hiç bir böcek tartıda artı görmek kadar korkunç olamaz şu an benim için
Kabak bitmişKabak daha etkili olur ödem varsa ödem de attırır hem. Bende pazartesi ya da salı salona geri başlıyorum. Gidecek bu kilolarrrrrrr
Ölüyom ağrıdan sancılarımla baş başa bırak beniSen artık bizden değilsin.sen zayıfsın artık git öteye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?