- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.141
Cuma rahatlığı işte stres bitiyor karnin doyuyor bi de üstüne mezuniyet daha ne olsun. Ali agaogluyla seni yan yana koysalar ben seni kıskanırımGünaydın bal petekleriii bende yeni kalktım bugün herkes temiz uyumuş anlaşılan
Vallahi o stres kalkınca başka oluyormuş insan.Cuma rahatlığı işte stres bitiyor karnin doyuyor bi de üstüne mezuniyet daha ne olsun. Ali agaogluyla seni yan yana koysalar ben seni kıskanırımkafayı yedik aşk mi Para mi deseler zayıflık diyeceğim.
İşte bu duygu çok güzelYaa bugün çok çok çok uzun zamandır bana asla olmayan bir elbisemi öylesine deneyeyim dedim. Hem de yataktan yeni kalktım. Kalktığım gibi aklıma geldi, deneyeyim dedim.Ve... Oldu! Ay o kadar mutlu oldum kii anlatamam. Çok güzel bir duyguydu. Bi onu sürekli denemek istiyordum olması için, bi de bir yüzüğüm var o. Bakalım yüzük ne zaman olacak.
Vay vayyyy vaý her mezun olan böylee olsaa bee utansak mı neVallahi o stres kalkınca başka oluyormuş insan.Öğleden sonra gidicem esenyurttaki spor salonlarını gezicem beğendiğim bir tanesine pazartesi günü kayıt açtırıcam 1 ay yine. Bi de senin başladığını görsek şu salonlara gözüm açık gitmicek
InsallahMerhaba çok güzelmiş yeni uygulama mı
Eveet tavan tabii ki.Motivasyon tavan diyorsun
Yaa kaptanım hem de nasıl güzel, nasıl... 60 olsam kim bilir nasıl hissederim.İşte bu duygu çok güzel ♥♥♥
Evet şimdi bakıyorum canım ,Cherry Mom kaptanım yeni bodyler belli olmadı mı, yoksa ben mi gözden kaçırdım? :) Gerçi yolculuktan yeni döndünüz elbet hallederiz. İşte merak...
Hemen özelden dönüyorumEvet şimdi bakıyorum canım ,kimi istersin
Hemen özelden dönüyorum
Hahahahaha gördüğünüz gibi aktif olmaya çalışıyorum artık.ne yapalım onlarda ekip içinde olsalarmış demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?