- 23 Mart 2016
- 31.051
- 92.325
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.121
Günaydın iyi yaptınnnn ohhh sefann olsunGünaydıııın ☀☀☀ Vallahi bir uyumuşum... O kadar derin ki top patlasa uyanmazdım.Güzel bir gününüz olsun bakalım.
Günaydın canımm nasıl oldu senin huysuz bıdıkGünaydın kizlar
Siz de bolca dinlenin kaptanım. Yol çok yoruyor insanı, illet bir şey. Ama havanın serinlemesi çok iyi olmuş.Günaydın iyi yaptınnnn ohhh sefann olsun
Bizde gece 1 e doğru geldikçok çok yorulduk çocuk arabada sıkıldııı biz yorulduk flaan neyseki vardık bende senin gibi uyumuşum ayy birde burası bir serinnnnnn dedimmm noluyoruz 40 dereceden 16 dereceye
Aynen öyle oldu canım, teşekkür ederimSiz de bolca dinlenin kaptanım. Yol çok yoruyor insanı, illet bir şey. Ama havanın serinlemesi çok iyi olmuş.
Ben bu yüzden ayrılmayı çok düşündüm atanmadan önceki zamanlarimdaben aslında oğluma öğretmen bulmuştum bile dedi. Çocuğun olmaması kaderdi okulu bitinipuzun yıllar sonra aranmam kaderdi. Bunlar benim imtihanimdi. Allah ile benim aramda olandı. Ama herşeye burnunu soktu. Dun en son babama ayrılacağım baba ama yanınızda olmayacağım bilgin olsun dedim. Sebebi Ne dedi eşin mi yok eee o zaman neden dedi. Dun düşündüm uzun uzun yuvamı bu kadın için dağıtıp çocuğunu babasından ayrı büyütsem sanki onu mutlu edeceğim gibi geldi. Beddua etsin Allah büyük döner dolaşır onu bulur nasıl olsa ama bende çok şey bitti düncehalet falan değil bu bildiğin tipik kaynana modeli. Dışarıya melek bile olsalar gelinlere farklı bir duygu besliyorlar oğlunu kıskanıyor ama ona anne demeni bekliyor ama o seni bırak kızı aileden bile görmüyor. Oğlanları evlensin diye kırk takla atıyorlar evlenince çocukları kıymete biniyor vazgeçilmezleri oluyor nedense alın koynunuz da yatirin o zaman niye evlendirip böyle kaynana furyalari ortaya çıkarıyorsunuz. Bu konulara hiç tahammülüm yok benim ya. Deli oluyorum böyle şeylere
sen hakettin canim tesekurlerGünaydın bal petekleriii bende yeni kalktım bugün herkes temiz uyumuş anlaşılan
Kuzucum kv disardaki bi etken önemli olan sen kapını kapatıp evine girdiğinde eşinle çocugunla mutlu musun ona bakacaksın. O seni çok rahatsız ediyorsa ayda yılda bayramda seyranda gidersin canı isterse o gelir onun dışında koyarsın mesafeni kafan rahat hayatına bak. Onun yüzünden eşinle kötü olma tabi onun tavrı da önemli ama secim yapmak zorunda bırakma sen nasıl mutlu olacaksan öyle davran. Dışardan saygısızlık falan gibi görünüyor ama insanların birbirini kirmasindansa hiç görüşmemesi çok daha iyi bence. Saygı gösterilmez saygı hakedilir. Saygısızlıkta yapma mubattapta olma. Ben sene de 2 kere görüyorum telefonda da toplasan 3 u geçmezBen bu yüzden ayrılmayı çok düşündüm atanmadan önceki zamanlarimdaben aslında oğluma öğretmen bulmuştum bile dedi. Çocuğun olmaması kaderdi okulu bitinipuzun yıllar sonra aranmam kaderdi. Bunlar benim imtihanimdi. Allah ile benim aramda olandı. Ama herşeye burnunu soktu. Dun en son babama ayrılacağım baba ama yanınızda olmayacağım bilgin olsun dedim. Sebebi Ne dedi eşin mi yok eee o zaman neden dedi. Dun düşündüm uzun uzun yuvamı bu kadın için dağıtıp çocuğunu babasından ayrı büyütsem sanki onu mutlu edeceğim gibi geldi. Beddua etsin Allah büyük döner dolaşır onu bulur nasıl olsa ama bende çok şey bitti dün
Yani ben bu tarz olaylara çok uzak olduğum için akıl veremem. Vermem de doğru olmaz. Ama eğer eşinle tek başına mutluysan yuvanı dağıtmaya değmez gibi duruyor. Bence erkek annelerinin hepsi aynı fabrikasyon.Ben bu yüzden ayrılmayı çok düşündüm atanmadan önceki zamanlarimdaben aslında oğluma öğretmen bulmuştum bile dedi. Çocuğun olmaması kaderdi okulu bitinipuzun yıllar sonra aranmam kaderdi. Bunlar benim imtihanimdi. Allah ile benim aramda olandı. Ama herşeye burnunu soktu. Dun en son babama ayrılacağım baba ama yanınızda olmayacağım bilgin olsun dedim. Sebebi Ne dedi eşin mi yok eee o zaman neden dedi. Dun düşündüm uzun uzun yuvamı bu kadın için dağıtıp çocuğunu babasından ayrı büyütsem sanki onu mutlu edeceğim gibi geldi. Beddua etsin Allah büyük döner dolaşır onu bulur nasıl olsa ama bende çok şey bitti dün
Motivasyon tavan diyorsunYaa bugün çok çok çok uzun zamandır bana asla olmayan bir elbisemi öylesine deneyeyim dedim. Hem de yataktan yeni kalktım. Kalktığım gibi aklıma geldi, deneyeyim dedim.Ve... Oldu! Ay o kadar mutlu oldum kii anlatamam. Çok güzel bir duyguydu. Bi onu sürekli denemek istiyordum olması için, bi de bir yüzüğüm var o. Bakalım yüzük ne zaman olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?