- 23 Mart 2016
- 31.051
- 92.325
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.161
SevgiliKazen bey nasılsınız?
Bizi soracak olursanız dünü 3 mezun 1 izne çıkan üyemiz ile kapattıközetle yeni üyeye ihtiyacımız var eğer sırada bekleyen başka takımımız yok ise müsait zamanınızda 5.takım içinde davet bildirimi geçebilir misiniz
Tabi tabi çok sağolunbana pazartesi hatırlatır mısınız ?
Haydi bakalım bu hafta bende sizi iddialı görüyorum bu hafta ikinizinde yüzde çok iyiydi dediğin gibi ecede yok yarış şimdi başladı
Kızlar doktordan çıktık muayene tammm 3 saat sürdüyola gitcek olmasak 5 saat sürerdi
Öyle bir doktorki efsane kızlar ıspartada aslında dahiliye doktoru .. ama herşeye bakıyoryaşı 70 kendine özel dairede bir muayene açmış migren dedim karından ultrason bile baktı neyse ciğerler taş maş böbrek hepsini inceledi boy kilo oranı vs ayy check-up yaptı
Neyse özetle o kadar tansiyonum ölçülmüştü ama bana migrenle birlikte ufak bir tansiyon rahatsızlığım olduğunu söyledişok oldum yüksekmiş tansiyonum + 20 kg iken kimbilir kaçtı diyor her 5 kg + tansiyonmuş
Yine geldik Çattık kiloyatuzuda kesiyoruz ilaçları değiştirdi bir ilaç almanyada varmış saadece migrene yüzde yüz çözüm dedi onu bulmaya çalışacağız
Şimdi biz yola devam 6 saatlik yol var
Öptüm sizleri
**Ecezin ortlamayı düzelttim @toplight kaptanımda fark etmiş ♥♥ ekip ortalamasını 4 üzerinden hesaplamıştım zatenn
balpamuk cum bu hafta ortiyiz seni bol bol tacizzzz edicciimmmm şimdiden sorry sende beni takip et olur mu Antalya'da bende hem menü hem spor saldım
Çok sağol canım aynen ben bu yola girerken hiç sağlık kısmını düşünmemiştim direk kilo rahatsızlığımı ele vermemişti çünkü. Şimdiden tuza dikkat etmeye başladım iyi olur inşallah yolumuzu uzattık şifa için nerelere gittik bakalımÇok geçmişler olsun Esra’cım. Neyse ki kilo olayını hallettin çok şükür. Her yol oraya çıkıyor gerçekten. En başta sağlık için zaten... İleri yaşlarımızda daha da kilolu bireyler olmamak için.
Yo yo senin mezuniyeti göreceğiz inşallahOoo süper adaş adaş takılırız. Sen beni taciz et ben memnun olurum.Bu hafta güzel bir eksi bekliyorum artık yoksa kapatıcam dükkanı gideceğim buralardan. Bu kadar katı kurallı diyet yapıyorum. Artık olmazsa cidden olmuyordur!
Ya onları tamamen listeden çıkarsak mı kimin nezaman döneceği belli değil ya geldiiklerinde eklecekler sonuçtaCeylanı izinli mi yazıcam?Cherry Mom
Kaç yıllık evlisin canım? Kar zarar dengesine bakacaksın, evet onlarin işine gelecek ama onların işine gelmesin diye mücadele etmek sana nelere mal olacak? Bunları iyi düşünBen bu yüzden ayrılmayı çok düşündüm atanmadan önceki zamanlarimdaben aslında oğluma öğretmen bulmuştum bile dedi. Çocuğun olmaması kaderdi okulu bitinipuzun yıllar sonra aranmam kaderdi. Bunlar benim imtihanimdi. Allah ile benim aramda olandı. Ama herşeye burnunu soktu. Dun en son babama ayrılacağım baba ama yanınızda olmayacağım bilgin olsun dedim. Sebebi Ne dedi eşin mi yok eee o zaman neden dedi. Dun düşündüm uzun uzun yuvamı bu kadın için dağıtıp çocuğunu babasından ayrı büyütsem sanki onu mutlu edeceğim gibi geldi. Beddua etsin Allah büyük döner dolaşır onu bulur nasıl olsa ama bende çok şey bitti dün
Ben başlamayacağım ki hiç öyle bir niyetim yok şu anVallahi o stres kalkınca başka oluyormuş insan.Öğleden sonra gidicem esenyurttaki spor salonlarını gezicem beğendiğim bir tanesine pazartesi günü kayıt açtırıcam 1 ay yine. Bi de senin başladığını görsek şu salonlara gözüm açık gitmicek
Tutmasan da düşmeyiz biz temeller sağlam5. Takim ben sizi tutuyorum.
Bi de basınca çalıştıracak biseyi olsaydı iyiydiHamilelik takviminden sonra bu şahanekk çalışıyor valla ✌
Estağfurullah canım sen not olarak tut arkadaşların bilgilerini ben sana düzgün bir tablo yapacağım atarım birazdan bu listeyi alıtıla diyip içini dolduracaksın zor mu olur ? Zorlamayalım da tabiBen böyle şeyler yapamam elimle yazarım abinca kusura bakmayın şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?