Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bana pazartesi hatırlatır mısınız ?

Çok geçmişler olsun Esra’cım. Neyse ki kilo olayını hallettin çok şükür. Her yol oraya çıkıyor gerçekten. En başta sağlık için zaten... İleri yaşlarımızda daha da kilolu bireyler olmamak için.

balpamuk cum bu hafta ortiyiz seni bol bol tacizzzz edicciimmmm şimdiden sorry sende beni takip et olur mu Antalya'da bende hem menü hem spor saldım

Ooo süper adaş adaş takılırız. Sen beni taciz et ben memnun olurum. Bu hafta güzel bir eksi bekliyorum artık yoksa kapatıcam dükkanı gideceğim buralardan. Bu kadar katı kurallı diyet yapıyorum. Artık olmazsa cidden olmuyordur!

Çok sağol canım aynen ben bu yola girerken hiç sağlık kısmını düşünmemiştim direk kilo rahatsızlığımı ele vermemişti çünkü. Şimdiden tuza dikkat etmeye başladım iyi olur inşallah yolumuzu uzattık şifa için nerelere gittik bakalım

Yo yo senin mezuniyeti göreceğiz inşallah

Kaç yıllık evlisin canım? Kar zarar dengesine bakacaksın, evet onlarin işine gelecek ama onların işine gelmesin diye mücadele etmek sana nelere mal olacak? Bunları iyi düşün

Ben başlamayacağım ki hiç öyle bir niyetim yok şu an

Ben böyle şeyler yapamam elimle yazarım abinca kusura bakmayın şimdiden

Ben böyle şeyler yapamam elimle yazarım abinca kusura bakmayın şimdiden
Estağfurullah canım sen not olarak tut arkadaşların bilgilerini ben sana düzgün bir tablo yapacağım atarım birazdan bu listeyi alıtıla diyip içini dolduracaksın zor mu olur ? Zorlamayalım da tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…