- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.101
Estağfurullah cnm. Neden özür diliyorsun ya özür dileme. Kimim ki ben. Sadece liste yapıyorum o kadar. İllaki yazıyorsun sen zaten maşallah. Yazılmadığı zaman istemeyerek de olsa çarpı koyuyorum siz üzülüyorsunuz asıl. Böyle özür falan dilediğiniz zaman mahcup oluyorumgec kaldim özur dilerimMehfam yoldaydimya
09:00 ezine peynir,marul
11:00 bir avuc gronala
13:00 15 tane kaju
15:30 et doner,salata(ekmek falan yok)
17:00 3-4 tane cips misir(kuruyemis su tane misirlardan)
18:00 bir avuc gronala
2 litre suCherry Mom
Onları sen etiketleyip topluyorsun canım takip ediyorsun kim hedef vermediyse tek tek etiket yap hepsini ama bu etiketleri yarın da yapabilirsin istersen gündüz de hedef verenler olur çünkü.KaptanımCherry Mom sadece iki kişi bni etiketlemiş hedefler için diğerleri nerde birde pawlover nasıl yaptığını Anlatacaktı :)
Melek kadın melekEstağfurullah cnm. Neden özür diliyorsun ya özür dileme. Kimim ki ben. Sadece liste yapıyorum o kadar. İllaki yazıyorsun sen zaten maşallah. Yazılmadığı zaman istemeyerek de olsa çarpı koyuyorum siz üzülüyorsunuz asıl. Böyle özür falan dilediğiniz zaman mahcup oluyorum
Yarın bakarım artık hepsine :)Onları sen etiketleyip topluyorsun canım takip ediyorsun kim hedef vermediyse tek tek etiket yap hepsini ama bu etiketleri yarın da yapabilirsin istersen gündüz de hedef verenler olur çünkü.
Bende hedefimi yazmış olayım hazır mesajları görmüşken. Cuma hedefim 84,5Yarın bakarım artık hepsine :)
Sen yiyon bana yarıyor fesatliktan içim şiştiGören de kendim yemedim hilale yedirdim sanacak
50 dk yürüyüş yapıldı..Bugün WALK günü kızlar kalkın yürümeye başlayın
Bugün saçıma keratin yapma durumum var o yüzden yürüyüşün devamı gelmeyebilir. Çünkü terlememek gerek..İşte yarışmacı dediğin böyle olur
Canım tablo yapacaksınKaptanımCherry Mom sadece iki kişi bni etiketlemiş hedefler için diğerleri nerde birde pawlover nasıl yaptığını Anlatacaktı :)
Güncel kilo | hedef kilo |
KaptanımCherry Mom sadece iki kişi bni etiketlemiş hedefler için diğerleri nerde birde pawlover nasıl yaptığını Anlatacaktı :)
Güncel 69.8
hedef 69.5
Benimde yine aynı olsun güncel 62.4 62 hedef canım listeyi bende anlatırım sana paw tatile çıkmış olabilir yada sana bir liste yapayım sen onu üstüne işlersin direk daha rahat olur
İşteee bugünnn 1. Benimmmm hadi bakalımmmBugün WALK günü kızlar kalkın yürümeye başlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?