Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Estağfurullah cnm. Neden özür diliyorsun ya özür dileme. Kimim ki ben. Sadece liste yapıyorum o kadar. İllaki yazıyorsun sen zaten maşallah. Yazılmadığı zaman istemeyerek de olsa çarpı koyuyorum siz üzülüyorsunuz asıl. Böyle özür falan dilediğiniz zaman mahcup oluyorum

Kaptanım Cherry Mom sadece iki kişi bni etiketlemiş hedefler için diğerleri nerde birde pawlover nasıl yaptığını Anlatacaktı :)
Onları sen etiketleyip topluyorsun canım takip ediyorsun kim hedef vermediyse tek tek etiket yap hepsini ama bu etiketleri yarın da yapabilirsin istersen gündüz de hedef verenler olur çünkü.

Melek kadın melek

Kaptanım Cherry Mom sadece iki kişi bni etiketlemiş hedefler için diğerleri nerde birde pawlover nasıl yaptığını Anlatacaktı :)
Canım tablo yapacaksın
Güncel kilohedef kilo
İsim listesi olacak bu bilgileri gireceksin hedefi tutturanlara istediğin emojiyi tutturamayanlara da bunun gibi bi emoji koyarsın o kadar örnek dün akşam atmıştım

benim hedef 77.5 bu hafta A Asya2600
Güncel 69.8
hedef 69.5
Güncel 68.3
Hedef 67.4 A Asya2600
Güncel;73,9
Hedef;73,4
A Asya2600
Güncel 56.0
Hedef 55.5
A Asya2600
Benimde yine aynı olsun güncel 62.4 62 hedef canım listeyi bende anlatırım sana paw tatile çıkmış olabilir yada sana bir liste yapayım sen onu üstüne işlersin direk daha rahat olur

A Asya2600 böyle doldurursun tatlım sana zahmet birde ara ara hedefleri ister hatırlatırsın kimse tek seferde söylemiyor zaten
CUMA HEDEF TABLOSU
G.K
H.K
Z​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…