Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Listeyi yapamadigin taaaaa nerelerden duyulmuş yardıma gelmişler
Ahaha evet ben istedim sağolsun yapamadım değil ayrıca telden o kadar sütun çıkıyor PC lazım bize telefondan bu kadar ama buda bize uymaz çok fazla bölünmüş spor listesi sanırım günler için :)
A Asya2600 normal yaz canım hiç fark etmez

para toplayıp gruba pc alalım

Önce body sonuçları ✌ allahımm eceee iyi ki mezun oldun bu ne böyle hep sen 1. Çok sıkıcı olmaya başlamıştı ortisinin artısına rağmen yine 1. Kız tebriklerr
Eki Görüntüle 2664347
Tam sonuncu olduk derken ucundan kurtarmıştıAllah'ım tesellimize bakar mısın

Benim kızın huysuzlugu devam ediyor dün hiç uyumamisti gündüz,neyseki bugün yenice uyudu ben de kitap mı okusam ,uyusam mi , yurusem mi diye düşünürken uyanacak sipa
Bu kilo seysi de(adına ne denir ki) güzel olmuş, hemen ekledim

A Asya2600 bu listeyi alıntıla diyip altta ve üste çıkan ouete yazılarını silerek tabloyu doldurabilirsin böylesi kolay olur sanırım sadece yazılacak ?
EceZ aynı formatı sende kullan tatlım başlıkları değiştirirsin cuma kg pazartesi kg fark yazarsın

CUMA HEDEF TABLOSU
İSİMGÜNCEL KGHEDEF KGSONUÇ
Cherry Mom
62,4​
62​
C Cagrihilal1
68,3​
67,4​
balpamuk
64,9​
64​
S Suskunhanim
56​
55,5​
pacman
64,2​
63,7​
U UmutluBen
78,5​
77,5​
SaskinAnne
83,4​
83,1​
0zlem
73,9​
73,4​
Calypso95
69,8​
69,5​
fancynancy
85,2​
84,5​
O Ozgenurrrr
85,2​
Sibal57
83,1​
82,1​
cgdmk
65,1​
64,5​
A Asya2600
60,7​
60,5​

Son düzenleme:
O Bnde elimle yazdım o kadar kaptanım Cherry Mom halletmiş yine evet hedef vermeyenler Sibal57 @ozgenurrr hedefler nerde canım benim güncel 60.7 idi hedef 60.5

O
Bnde elimle yazdım o kadar kaptanım Cherry Mom halletmiş yine evet hedef vermeyenler Sibal57 @ozgenurrr hedefler nerde canım benim güncel 60.7 idi hedef 60.5
Ekledim canım
Sibal57 da yazmıştı onuda ekledim sonradan
O Ozgenurrrr kaldı sadece
Bu liste sana zor olmazsa burdan devam ettirebilirsin tek bir formatımız olur kim ne kadar devam ederse ilerler listemiz elden ele
Haydi bakalım şimdi hedeflere ulaşma vakti

İlgi ve alakan için. Çok çok teşekkür ederim kaptanım ben de buralarda gezdim durdum hep kaç yıldır ama senin gibi kaptan görmedim iyiki de bu takıma davet edildim çok memnun oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…