- 23 Mart 2016
- 31.051
- 92.325
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.201
Ahaha evet ben istedim sağolsun yapamadım değil ayrıca telden o kadar sütun çıkıyor PC lazım bizeListeyi yapamadigin taaaaa nerelerden duyulmuş yardıma gelmişler
Ben çok sevdim yeşil içindeyimŞu gösterge benim dikkatimi bozuyor sınır oldum hiç sevmedim bunu buradan alın
10 yıl oldu canımKaç yıllık evlisin canım? Kar zarar dengesine bakacaksın, evet onlarin işine gelecek ama onların işine gelmesin diye mücadele etmek sana nelere mal olacak? Bunları iyi düşün
Tam sonuncu olduk derken ucundan kurtarmıştıÖnce body sonuçları ✌allahımm eceee iyi ki mezun oldun bu ne böyle hep sen 1. Çok sıkıcı olmaya başlamıştı ortisinin artısına rağmen yine 1. Kız tebriklerr
Eki Görüntüle 2664347
Bence de öyle yapayım. Geldikleri zaman eklerimYa onları tamamen listeden çıkarsak mı kimin nezaman döneceği belli değil ya geldiiklerinde eklecekler sonuçta
Nasıl olsun sence ? Beyazinci sevgi ceylan bence çıkabilir listeden
Hahaha iyi olur valla telden çok zor oluyorpara toplayıp gruba pc alalım
Himm bilemedim ama bence böyle daha güzelBizde niye alttaki yazılar çıkmadı acaba S Suskunhanim mSaskinAnne de çıkmış bak vücut kitle endeksi flann..
Vücut kitle endeksi 25 in altinda oldugunda cikmiyor yazılar canimBizde niye alttaki yazılar çıkmadı acaba S Suskunhanim mSaskinAnne de çıkmış bak vücut kitle endeksi flann..
Vayyyyy zayıf gördü biziVücut kitle endeksi 25 in altinda oldugunda cikmiyor yazılar canim
Gecen gordum gayet zayifsin canimVayyyyy zayıf gördü biziduyda inanma
İSİM | GÜNCEL KG | HEDEF KG | SONUÇ |
| 62,4 | 62 | |
C Cagrihilal1 | 68,3 | 67,4 | |
| 64,9 | 64 | |
S Suskunhanim | 56 | 55,5 | |
| 64,2 | 63,7 | |
U UmutluBen | 78,5 | 77,5 | |
| 83,4 | 83,1 | |
| 73,9 | 73,4 | |
| 69,8 | 69,5 | |
| 85,2 | 84,5 | |
O Ozgenurrrr | 85,2 | | |
| 83,1 | 82,1 | |
| 65,1 | 64,5 | |
A Asya2600 | 60,7 | 60,5 | |
| | |
Gördün müGecen gordum gayet zayifsin canim
Bende boy yok kisayim 53-54 e düşmek istiyorum ama tabloda gostermiyor
Benden kacar miGördün müteşekkür ederim canım karşılık olsun diye demiyorum sende gayet iyisinnnnn
Bnde elimle yazdım o kadar kaptanımA Asya2600 bu listeyi alıntıla diyip altta ve üste çıkan ouete yazılarını silerek tabloyu doldurabilirsin böylesi kolay olur sanırım sadece yazılacak ?
EceZ aynı formatı sende kullan tatlım başlıkları değiştirirsin cuma kg pazartesi kg fark yazarsın
CUMA HEDEF TABLOSU
İSİM GÜNCEL KG HEDEF KG SONUÇ Cherry Mom 62,4 62 C Cagrihilal1 68,3 67,4 balpamuk 64,9 64 S Suskunhanim 56 55,5 pacman 64,2 63,7 U UmutluBen 78,5 77,5 SaskinAnne 83,4 83,1 0zlem 73,9 73,4 Calypso95 69,8 69,5 fancynancy 85,2 84,5 O Ozgenurrrr 85,2 Sibal57 83,1 82,1 cgdmk 65,1 64,5
Ekledim canımO
Bnde elimle yazdım o kadar kaptanımCherry Mom halletmiş yine evet hedef vermeyenler Sibal57 @ozgenurrr hedefler nerde canım benim güncel 60.7 idi hedef 60.5
İlgi ve alakan için. Çok çok teşekkür ederim kaptanımKızlar bu hafta efsane olduk bir takımdan 3 mezunnnnnn
hanmeli @Tempus EceZ tekrar çok çok tebrikler kızlar ❤
sizlerle ilgili bir kaç şey paylaşmak istedim dünden beri çok istedim fırsat bulamadım
hanmeli ile başlayayım ekibe geldiğinde yalan değil antipatik oldum bu itiraf şurada dursun.. Zayıflama gruplarında belli kalıplar vardır ya tatlı yok hamur yok vs. Hanmelide geldi aman allahımm menüler baklava reçel tatlı hamur dedimm ben bu kızı böyle listeye flan alamam ne etcem deneme süresi bitti liste zamanı geldi çattı bende kaygı tavan canım hanmelicimde durumu çakmış özelden bana uzuuunn uzuun yazdı sağolsun endişelerimi giderdi sözünü verdi vee hep tuttu önyargılarımı yıkmamda bana yardımcı oldu emeklerin için çok teşekkür ederim sayfa içerisinde de kimseyi kırmadan etmedenn güzel paylaşımlarla mezuniyete geldin hayırlı olsun ♥♥
@Tempus kadın gibi kadınözü sözü bir hep destek sayfaya ilk geldiği günkü merhabasında ne ise hep o inan senide kardeşim gibi çok sevdim.
ilk haftalardaki banlanma sürecinde aslında seni daha iyi tanıdım hani o ara anlattın niye ekiplerden çıktığını vs devamsızlık oldugunu.. her şerde bir hayır vardır seninlede öyle. Valla yönetim bile bence listeye almayın istikrar yok kendinde dedidedim ben inandım sevdim hiçte utandırmadın beni çok çok teşekkür ederim ♥♥ mezuniyetin hayırlı uğurlu olsunn
EceZ ikinci itirafta senin için gelsin valla dedim bu kız deli herhalde dan dun tanıdık tanımadık herkese dalıyor lafını esirgemiyor kah güldüm kah kızdımm kah kahkaha atttım ekibimize renk kattığın ve fayda sağladığın çok çok net herşey için teşekkür ederiz. Mezuniyetin hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?