- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.521
Bi boya işine giriştim lanet olası çok pis bisey hem çok yoruldum doğru düzgün spor yapacak halim kalmadı. Bugün camları falan silecegim halilarimi falan sereyim bi kurtulayım artık sonra tam gaz kardio kardio olmadan olmayacak bu iş belli.Toparlan ve kendine gel hemencik.Rakibim de olsan kıyamıyorum. Bugün walkla hallet tımam mı? ♥
Keşke olsa di mi42 kilo olurdum...
Benim gördüklerimi bi bilsen 400 falan neki halledersin sen.
Canım canım canimAlıntı yapınca çok uzun olacaktı etiketleyeyim dedim. Teşekkür ederim S Suskunhanim ciiim. ♥♥ Seni çok çok seviyorum.
Yine artının sebepleri ıyiymis benim ki kurabiye yemez olaydım ama yedimEki Görüntüle 2665049
Allah'ım bu fotoyu bı doğru ekleyemedimkeşkek ve İskender sonrası artilarin çoğu gitmiş dün akşam yemeği sadece yoğurtla yapmamın etkisi büyük olabilir bu hafta akşamları sadece yoğurtla mi beslensem ki
EceZ canım +100 benim de
Başla bakalım. Gerçek Hilal’i o zaman göreceğiz eminimBi boya işine giriştim lanet olası çok pis bisey hem çok yoruldum doğru düzgün spor yapacak halim kalmadı. Bugün camları falan silecegim halilarimi falan sereyim bi kurtulayım artık sonra tam gaz kardio kardio olmadan olmayacak bu iş belli.
Amiin.Canım canım canimyaa simaririm ama ben de seni çok seviyorum, böyle uzaktan uzağa gönlümüzü isindaran rabbe hamd olsun
geçen hafta regl dönemimdi ya ondan ben bu hafta toplarım büyük ihtimalleÖzgecim kötü gidiyorsun yapma tatlım seni nasıl listeye alacağız böyleüye ihtiyacımızda var almakta istiyorum ama sen hem aktif değilsin hemde kaçamaklı gidiyor menüler geçen haftada + geldin :/ ne olacak böyle
Kahvaltıda İskender olmazsa olmazimYine artının sebepleri ıyiymis benim ki kurabiye yemez olaydım ama yedimkeşke bende iskender yiyeydim. Kurabiye nedir ya
Biz bu jillian bırakalım kardio challenge yapalım Özlem başka türlü bizim iş zor
chole thing yaptınız mı hiç kızlar bi denemenizi tavsiye ederimBiz bu jillian bırakalım kardio challenge yapalım Özlem başka türlü bizim iş zor
Yaptım yaptım ondanda yaptımchole thing yaptınız mı hiç kızlar bi denemenizi tavsiye ederim
o bende çok işe yarıyor ya chloe iyi ağırlık çalışmasıda ekleyip göreceğim bakalım bu hafta nasıl etki edecekYaptım yaptım ondanda yaptımdenemediğim kalmadı
SevgiliKazen bey nasılsınız?
Bizi soracak olursanız dünü 3 mezun 1 izne çıkan üyemiz ile kapattıközetle yeni üyeye ihtiyacımız var eğer sırada bekleyen başka takımımız yok ise müsait zamanınızda 5.takım içinde davet bildirimi geçebilir misiniz
bana pazartesi hatırlatır mısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?