Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Toparlan ve kendine gel hemencik. Rakibim de olsan kıyamıyorum. Bugün walkla hallet tımam mı? ♥

Keşke olsa di mi 42 kilo olurdum...
Bi boya işine giriştim lanet olası çok pis bisey hem çok yoruldum doğru düzgün spor yapacak halim kalmadı. Bugün camları falan silecegim halilarimi falan sereyim bi kurtulayım artık sonra tam gaz kardio kardio olmadan olmayacak bu iş belli.

günaydın, tünaydın. Yine bir hafta pazar sorunsalı beni şişirdi. Yemeğe gittik adaya. Olanlar olduuuı yineeee. Çokta abartmadım ama bilmiyorum. 86,6 çıktım sabah. Oturup bir dana mı yedim bilmiyorum ki 85,2 nireee 86,6 nireeeee. İnsan iki günde nasıl 1,4 kg alır ki. Ay sinirim bozuldu.

EceZ sen tutuyormışsun galiba pazartrsi kilolarını. Haftanın rezili olabilirim.

Ayyy kızlarrr moralim çok bozuk + 400 cuma kg mi de bilmiyordum gerçi orayı boş bırakırsın
EceZ
Benim gördüklerimi bi bilsen 400 falan neki halledersin sen. benim yeniden rota oluşturmam lazım. Güya haftaya mezun olacaktım. Resmen grubun palavracisi gibi oldum dediğim hiç birşey tutmuyor

Alıntı yapınca çok uzun olacaktı etiketleyeyim dedim. Teşekkür ederim S Suskunhanim ciiim. ♥♥ Seni çok çok seviyorum.
Canım canım canimyaa simaririm amaben de seni çok seviyorum, böyle uzaktan uzağa gönlümüzü isindaran rabbe hamd olsun

Allah'ım bu fotoyu bı doğru ekleyemedim keşkek ve İskender sonrası artilarin çoğu gitmiş dün akşam yemeği sadece yoğurtla yapmamın etkisi büyük olabilirbu hafta akşamları sadece yoğurtla mi beslensem ki
EceZ canım +100 benim de

Yine artının sebepleri ıyiymis benim ki kurabiye yemez olaydım ama yedim keşke bende iskender yiyeydim. Kurabiye nedir ya

Başla bakalım. Gerçek Hilal’i o zaman göreceğiz eminim
Canım canım canimyaa simaririm amaben de seni çok seviyorum, böyle uzaktan uzağa gönlümüzü isindaran rabbe hamd olsun
Amiin.

geçen hafta regl dönemimdi ya ondan ben bu hafta toplarım büyük ihtimalle

Yine artının sebepleri ıyiymis benim ki kurabiye yemez olaydım ama yedim keşke bende iskender yiyeydim. Kurabiye nedir ya
Kahvaltıda İskender olmazsa olmazim kaç tane yedin (sormaya korktum bı an)
Canımız sağ olsun,hallederiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…