- 23 Mart 2016
- 31.051
- 92.322
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.501
Ah ah desme yaramıTeşekkür ederim canımcım. Benim midem çok hassas. Ara ara böyle hayattan bezdirir beni.Şu an daha iyiyim şükür. ♥
Kabul etme şu misafirleri diyeceğim ama olmuyor.Bir an önce bitsin de kavuşalım... Ah canım, teşekkür ederim tekrar. Şimdi 4 oldum çok şükür.
Akşam çok kötüydüm ya. Şimdi aç hissetmiyorum mesela ama dün çok fenaydım. Allah’tan yememişsin mısırı canımcım. O da baya kalorili. Bugün minnak yesen bi şey olmaz ama... Yine de sen bilirsin, seni yoldan çıkarmayayım.
Hahahahahaha birazdan tartılıcam. Bakalım kim lapaya daha yakın, göreceğiz...
Bence diyetisyenlerin meşhur mottosunu uygula. Bol bol yiyerek zayıfla calypso. ♥Ama hamburger, pizza falan ye. Sonra da lapa yersin.
Günaydın,hemen moral bozma yol ödemi de olabilir, eve varınca tartilmis mıydın hafta sonu?
Ben de bugün rüyamda bir sürü lahmacun yiyordum. O kadar gerçekçiydi ki uyanınca belli bir müddet düşündüm yemedim değil mi diye.Ah ah desme yaramı
Yemedim yemedim ama çok kokladım çocuklara yedirirken
Kaptancım 400 gr bi şey değil. Hemencik verirsiniz. Bizi cuma yalnız bırakmayın da yine. Artı gelerek de yalnız bırakmayın.
Yok canım ya zaten yazlıktayım ben burda tartı yok Antalya'da bayadır tartılmadım diye gideyim tartılayım dedimGünaydın,hemen moral bozma yol ödemi de olabilir, eve varınca tartilmis mıydın hafta sonu?
Herzaman istedigimiz gibi olmuyo kaptanim pozitif olalimki gitsinler
Valla yaHerzaman istedigimiz gibi olmuyo kaptanim pozitif olalimki gitsinler
Hahahaha tamamKaptancım 400 gr bi şey değil. Hemencik verirsiniz. Bizi cuma yalnız bırakmayın da yine. Artı gelerek de yalnız bırakmayın.
Muhteşem, görüyorsunuz anlatmaya gerek yok
Onları yememiz rüyalara kaldıBen de bugün rüyamda bir sürü lahmacun yiyordum. O kadar gerçekçiydi ki uyanınca belli bir müddet düşündüm yemedim değil mi diye.Neyse ki yememişim...
Himm ben doktordan sonra eve döndünüz sandım bı hafta kalacaktıniz yaYok canım ya zaten yazlıktayım ben burda tartı yok Antalya'da bayadır tartılmadım diye gideyim tartılayım dedimayy bi 20 25 dkkada yürüdüm anamm abooo regli devam ediyor sadece e oda bitti bitecek 4 .gün spor yapamadım hiç dopru düzgünn ondan bence
Ahahaha hamburger pizza ile kilo vermek olmuyor yaTeşekkür ederim canımcım. Benim midem çok hassas. Ara ara böyle hayattan bezdirir beni.Şu an daha iyiyim şükür. ♥
Kabul etme şu misafirleri diyeceğim ama olmuyor.Bir an önce bitsin de kavuşalım... Ah canım, teşekkür ederim tekrar. Şimdi 4 oldum çok şükür.
Akşam çok kötüydüm ya. Şimdi aç hissetmiyorum mesela ama dün çok fenaydım. Allah’tan yememişsin mısırı canımcım. O da baya kalorili. Bugün minnak yesen bi şey olmaz ama... Yine de sen bilirsin, seni yoldan çıkarmayayım.
Hahahahahaha birazdan tartılıcam. Bakalım kim lapaya daha yakın, göreceğiz...
Bence diyetisyenlerin meşhur mottosunu uygula. Bol bol yiyerek zayıfla calypso. ♥Ama hamburger, pizza falan ye. Sonra da lapa yersin.
Bugün herkeste birşey vargördüğüm artıyı söylemek istemiyorum ben kayıtlara şöyle geçsin
Cuma 68.3
Pazartesi ⚰⚰⚰⚰öldüğü için bildirim yapamadı
Toparlan ve kendine gel hemencik.gördüğüm artıyı söylemek istemiyorum ben kayıtlara şöyle geçsin
Cuma 68.3
Pazartesi ⚰⚰⚰⚰öldüğü için bildirim yapamadı
Keşke olsa di miAhahaha hamburger pizza ile kilo vermek olmuyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?