- 23 Mart 2016
- 31.051
- 92.323
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.481
Güzel menü ve spor canım tebriklerr
Ama menü yazıp kaçmaaaa ♥
Onun karin ağrısı başka yatarak kilo verme rekoru kiracam diye uğraşıyor. Sindirememistir yedikleriniGüzel menü aslında tatlım süt içsen iyi gelir mi midene
Bütün uykum kaçtı ahaİyi geceler kızlar yarın sabah pazartesi tartısı var herkes güncel kilolarını beni etiketleyip paylaşsın lütfen kahvaltıdan önceeee.
Cherry Mom
@Cagrihilal1
@balpamuk
@Suskunhanim
@pacman
@0zlem
@Calypso95
@Fancynancy
@Sibal57
@Ozgenurrrr
@SaskinAnne
@Asya2600
@cgdmk
@UmutluBen
Peynir çok fazla olmuş keşke yetmeseydin. Ama yemissin kesin artı gorursun ama üzülme lapa yaparsınAçlık Menüm
12.00: 1 yumurtadan yağsız tuzsuz yumurta salatası, domates, salatalık, 5 zeytin, 8 gr kaşar peyniri (evde light peynirimden kalmamıştı, normalde ondan 25 gr hakkım var. Üçte birine düşürdüm kaşar yedim.), 25 gr tb ekmek, çay
19.00: 1 kepçe tarhana çorbası, 5 yk susuz taze fasulye, 130 gr yoğurt
Ara: 2 farklı zamanlarda yedim.
3 kayısı, 1 dilim (koca dilim değil, bir tanecik yani) karpuz
10 gr çiğ kuruyemiş, türk kahvesi, soda
Su: 2 lt olmadı. 1.5 lt civarı. Midem dünden beri çok fazla ağrıyor. Su içtikçe de artıyor Kendimi bu kadar zorlayabildim. ♥
Aaaa çok az yemissin vallahi yüzün çöktüSabah
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
Kaçamak = 3 tane küçük napoliten çikolata 9.9g ediyor
Öğle
4 kaşık pilav
3 kaşık haşlanmış tavuk
2 bardak ayran
Ara 1 avuç kiraz
Akşam
2 kase çorba
Salata
Ara
1 bardak süt
Spor yok bugün malesef
Su 2.5 lt
Oyun muuuu
canim hava da olabilir,1 cay kasigi kimyonu suya karistir icGünaydın
Dün kayınvalidenin yanına gittik bedduası et çocuğu kap gibi oldu
Özür diledi falan hep aynı şeyler söyler soyler ozur diler
Neyse dün internet iyi çekmeyince giremedim
Karnimda çok şişkinlik var ne iyi gelir acaba
Ahahaha hiç az yemedim bugün az yiyeyim de lapa yapmayayımPeynir çok fazla olmuş keşke yetmeseydin. Ama yemissin kesin artı gorursun ama üzülme lapa yaparsın
Aaaa çok az yemissin vallahi yüzün çöktü
Teşekkür ederim canımcım. Benim midem çok hassas. Ara ara böyle hayattan bezdirir beni.Pacciğimçok geçmiş olsun, niye böyle oldu ki miden?
Kabul etme şu misafirleri diyeceğim ama olmuyor.Tulayy bebeemmm askimmya misafir bitse bebeler bitmiyor,kitap okumak için içeri geçtim(ama size yazıyorum )
Sürekli de içimden menüyü unutma diyorum
Sen nasılsın, tebrik etmiştim sanırım ama bı daha edeyim emin olamadım,ne güzel sınıfı da geçtinkaç oldun
Gel anam gel , açın halinden aç anlarson öğünü 5te yoğurtla yapmış bı jnsan var karşında annem mısır başladı şimdi yiyorlar hep birlikte elime aldım aldım bıraktım sabah için bı yarım ayirmistim sonra bı yarım daha ayırdım tüm hücrelerin mısır diyor
Hahahahahaha birazdan tartılıcam. Bakalım kim lapaya daha yakın, göreceğiz...Peynir çok fazla olmuş keşke yetmeseydin. Ama yemissin kesin artı gorursun ama üzülme lapa yaparsın
Bence diyetisyenlerin meşhur mottosunu uygula. Bol bol yiyerek zayıfla calypso. ♥Ahahaha hiç az yemedim bugün az yiyeyim de lapa yapmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?