- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.141
Canım o başka birşey sen tatilde gideceğin yerdeki geçici tartıdan bahsediyorsunyokk sınırım yok kaptan sanırım 1 ay yapıcam. sımdı gene paylasım alanına bakıyodum tartı degısıklıgı + 2 kılo gb seyler okudum bu kalktı mı
anladım ve bu benı uzdu. Senıde bu gun bır suru soru cevabında bıraktım kaptan o zaman ben aradaki fark neyse telafi edicem. 1 ay uzun bır sure ordan donuncede aynıları olcak o yuzden bence ben telafı edeyım. Cok oynamaz dıye dusunuyorum ınsCanım o başka birşey sen tatilde gideceğin yerdeki geçici tartıdan bahsediyorsun
Tartı değişikliği atıyorum evindeki tartı bozuldu yeni tartı aldın o da eskisine göre 2 kg fazla tartıyor ondaki değişimi baz alıyorlar ama senin ki öyle değil sonuçta sen yine dönünce evinde kendi tartında tartılcan
Ayy kız bogucam seni nelere bakıyorsunbu dıyet gruplarının nın kurallarının yazdıgı bır yok yok mu kaptanCherry Mom bak dun gece bunu gordum o yuzden yenı uyelerın kıloları bolunuyor sandım.
Paleland( 96,6/93,6 /4,5 /1,5/1,53 %) Yeni üye, 5 aralık başlangıç, kilosu 2ye bölündü, hedef:61
3lcin( 79,00/77,9 /1,1 /0,55/0,70 % ) Yeni üye,başlangıç 5 aralık , kilosu ikiye bölündü, hedefi
gecmıs olsun canım tasınacagınız ev sahıbı mı satıcam vaz gectım dedı. yaaa kıra sozlesmesı fln ımzalamıs mıydınız? kıracıyı koruma hakkı yok mu acaba bu durumdaEvet kızlar canım çok kötü sıkılıyor Çünkü tam Evi toparladım anda eve çıkacağım ev sahibi Ben evi satıyorum kiraya vermiyorum dedi ev toplu halde ve şu an Dünden beri çok kötüyüm Ne yapacağımı bilemiyorum her şeyi toparladık son anda bu şekilde haber verilir mi yani Nasıl olacak bilmiyorum ama gerçekten Dünden beri çok kötüyüm hiç spor falan yapamadım ev arıyoruz kiralar çok pahalı nasıl olacak hiç bilmiyorum Allah yardımcımız olsun Sabah tartıldım ve bu şekilde çıktım 100. 7 çıktım Vallahi bugün hiç tadım yok kızlarEki Görüntüle 2667054
Cherry Mom Mehfam
Baslangic:102.3
Guncel;100.7
Fark:1.6
O zaman alayım mı listeye tatlım ? Kesin baskül vardır değil mianladım ve bu benı uzdu. Senıde bu gun bır suru soru cevabında bıraktım kaptan o zaman ben aradaki fark neyse telafi edicem. 1 ay uzun bır sure ordan donuncede aynıları olcak o yuzden bence ben telafı edeyım. Cok oynamaz dıye dusunuyorum ıns
Sağol canım yaaaa
hayırrr kaptan guvenmemek degıl hanı dun oyle yazdım ya kendımı kotu hıstteım buralarda dolanırken boyle seyler gorunce sevındıydım. ondan sanada gostermek ıcın yazdım kaptan. bıde kafam karıstı sen tabıkı bızım kaptanımızsın sana guvenmemezlık gb bır sey asla soz konusu degıl ama bende en azından bısılerı bıleyım ıstedım kaptannAyy kız bogucam seni nelere bakıyorsun
6 yıl önceki liste oüye bildirimde bulunmamış kaptan farketmemiş mi ne sonra ki hafta bıldıirimsiz diye 2 ye bölmüşler tartışmışlar neler okudum boş yere
Sen bana güven ha güvenmiyorsan en sağlıklı bilgi karar defteridir onun son sayfasını oku tatlım orayı burayı eski sayfaları okuma kuralları hep değişiyor
Ev sahibinin de kiracının da cayma hakkı var diye biliyorumgecmıs olsun canım tasınacagınız ev sahıbı mı satıcam vaz gectım dedı. yaaa kıra sozlesmesı fln ımzalamıs mıydınız? kıracıyı koruma hakkı yok mu acaba bu durumda
var var kaptan hatta 2 tane varO zaman alayım mı listeye tatlım ? Kesin baskül vardır değil mi
hadıı yaaa cok zor bısı bu.Ev sahibinin de kiracının da cayma hakkı var diye biliyorum
Yiihuuuu.yok yok yaşamazsın,sana çok güveniyorum
Vazgeçtim gitmiyorum
Tamamdır o zamanevde olursam yapmam zaten de misafirlik için çiş coş u da sporla dengelerin inşallah
tesekkur ederız. ınssss sızleredeeee. cok cok cok guzel bır bıldırım olsun. baramdan oncekı son cuma. verdıgımız kar kardır.Selam 5.takım
Herkese mutlu bir bildirim günü diliyorum
Tebrikler canım 83,7 ol haftaya -300 le direk listedesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?