Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Birşey soracağım merakla cevaplarınizi bekliyorum
Malum 83 kilo boy 160 yukardan basık simitlerdenşişkince bir vücut tipim var
En son elbiseyi yeni evliyken giymiştim (50 kilo)
Tup bebekler kilo yaptikca bende elbiseye küstün
Şimdi bir elbise gördüm su fizik+uzun elbise+şifon eşim al sen kendini mutlu hisset derken annem asla yakışmaz diyor
Siz ne diyorsunuz fikir alabilirmiyim

Ayy ama ne güzel yazdın valla sende küçük bir diyetisyen olmuşun
teşekkür ederim kaptanicem . benimki 1 diyetisyen ile yıllarca birlikte yasayıp onun derslerıne calısmamdan kaynaklı ama tabı gecmıs gun yanlısım olur o da cok sukur bu grup var kı duzeltılır.
evet canım sabahın hakket olmamıs yaa aksamınd bır garıp 2 degısım sebzeyı 3 degısım et ıle takas etmıs takaslar bıre bır yapılmalı sanki et hergun yencek dıye bır sey yok tabı ama en azından et grubuna gırenlerle zengınlesseymış. Sabahta valla bende senın gbyım yumurtamı peynırsız yiyemem bunu soylesen kuzenıne benım peynırımı artırsan olmaz mı dıye? zaten yagsız lor verılmesının amacı hem doyurucu olsun hem bol bol yensın 1 kasıkcık nedır yaaa sen kuzenıne benım bu sabahları peynırsız olmak cok zor buranın peynırını artırsak mı dıye sorsan?
Listenin ağır topu gibiyim o nedir yaa +1400 neden oldugunuda anlamadım ama

Listenin ağır topu gibiyim o nedir yaa +1400 neden oldugunuda anlamadım ama
Spora yüklenince artı gelirsin balım vücut şişiyor çünkü ödem topluyor. Ben de bu sabah şiş bir karınla uyandım halbuki hafif besleniyorum ama çok sporda ödem tutuyoruz işte :/

BEnce canım sen kendını dinle alıp kendini iyi hisetceksen al. Ama alıpta gıydın bırde annen ben sana demedım mı bak olmamıs ıste derse ve buna canın sıkılırsa bu sefer mutlu hısetmek yerıne dahada uzulursun. O yuzden sen ben hıcbıseye takmam dıyorsan al. BEn kıloluyken genelde etekgomlek terıh ederdım. bel ayrımım dahada cıksın dıye. benım bel oyuntum hep vardı onemlı olan alt gobegı kapatmaktı oyle oyle gectım ama mesela asla gogus altından oturtmalı gıymezdım ozaman bus butun oluyordu bedenım. vucudunu en ıyı sen tanırsın ve neyın senı dahada zayıf gostercegını bılırsın. Eger bu elbıse senı zayıf gosterıcegını ve senı mutlu edecegını dusunuyorsan al ama aksı varsa ıcınde suphe alma.

Spora yüklenince artı gelirsin balım vücut şişiyor çünkü ödem topluyor. Ben de bu sabah şiş bir karınla uyandım halbuki hafif besleniyorum ama çok sporda ödem tutuyoruz işte :/
eee napcaz biz. Spor yapıyoruz bır dert yapmıyoruz bır dert. Sabah spor yaptıkca ındı karnım. Resmen koca bır karınla uyanıyorum. Ama sporuda bırakmak istemiyorum yoksa psıkolojik olarak cokuse gecıyorum.

Bırde anlamadım gaz sıskınlıgı var. Dun zıplarken mıdenden garıp sesler geldı durdu. Sogan sarımsak gaz yapıyor mu bilgisi olan var mı?

Soğan yapar şişkinlik de yapar. Yediklerini internetten araştırıp gaz yapanlardan uzak durabilirsin canım baklagillerde yapar mesela ya da laktoz intoleransı olanlarda süt ürünleri bile gaz yapar.

Gaz yapar canım,sporla devam ettikçe yağlar da eriyecek.70 kilonun ödemi ile 55kilobun ödemi aynı durmaz,ödemli ama zayıf olacağız

Allahımmmm bayramda kimsenin bişey yemeye hakkı kalmadı böylelikle iyi oldu yiyin kabaklarınızı için yeşil çaylarınızı

Listeyi de büyütmüşsün eline sağlık canım telde büyümüyor bu kadar benimde işimi görür bu liste

PCdeyim ben kolay oluyor kaptanım öyle şeylerde bana yazabilirsiniz.

En son yazdığım listeyi baz alırsınız birkaç defa güncelledim çünkü yeni gelenleri de topladım mimira vardı onu çıkarıyoruz ayrılmak istiyormuş kaptanım

Tamam canım herzman bekleriz az sohbetimiz oldu ama sevdik senide burası bir hayli mesai ve devamlılık istiyor haklısın müsait olduğunda gel mutlaka

Tamam canım herzman bekleriz az sohbetimiz oldu ama sevdik senide ♥ burası bir hayli mesai ve devamlılık istiyor haklısın müsait olduğunda gel mutlaka
valla aynen öyleymiş yani sürekli takip etmek gerek etmezsen olmuyor sizlere ayıp oluyor iyisi mi ben sınavlarımı falan atlatayım inşallah öyle uğrarım. her şey için teşekkür ederim hoş sohbetiniz için de

Ay bugün başıma neler geldi sabah kalktım uyku sersemi işe geldim soyunma odasına indim spor ayakkabılarımı giymek için neyse bir baktım ayakkabının teki yok.... Haydaa dedim kalktım eve döndüm geri ayakkabı evdedir diye.. Gittim evde de bulamadım... Sabahın 10unda 1 saat amele gibi sıcağın altında o kadar yol gittim yok yok yok...

Gittik yeni ayakkabı aldık işe anca 12de geri dönebildim sabah sabah ne sinirlendim ne üzüldüm gitti ayakkabımın teki yolda mı düşürdüm ki nettim

Takıntı yaptım mesai bitince eve gittiğim yollardan tekrar geçip bakıcam acaba ekmek alırken fırında mı düşürdüm ya bide bu toka anahtar değil ki düşse ses çıkarır hay allahım sinirlerim bozuldu gülüyorum

HAFTA SONU GÖMENLER TABLOSU

İSİM
CUMA KG
PZTESİ KG
FARK
Cherry Mom
61.3​
61.6​
+300​
C Cagrihilal1
67.9​
69.3​
+1400​
balpamuk
64.4​
BEKLENİYOR
S Suskunhanim
55.8​
55.3​
-500​
pacman
63.0​
63.2​
+200​
U UmutluBen
77.7​
79.1​
+1400​
SaskinAnne
83.2​
83.1​
-100​
0zlem
73.6​
76​
+2400​
Calypso95
69.4​
69.8​
+400​
fancynancy
84.4​
85.6​
+1200​
66​
BEKLENİYOR
Sibal57
83.3​
BEKLENİYOR
cgdmk
65.5​
BEKLENİYOR
A Asya2600
61.7​
60.5​
-1200​
mavimli
84​
84.2​
+200​
Amor-a
55.6​
55.6​
Sabit​
Morseveranne35
100.7​
BEKLENİYOR
redsonja87
58.3​
57.0​
-1300​
ayvacicegi
Bildirimsiz​
59.1​
YOK​
kirmizigitar
Bildirimsiz​
67.6​
YOK​
inciitanesi
Bildirimsiz​
58.3​
YOK​
EceZ
56.7​
56.1​
-600​

Güncel listemiz pazartesi kiloları

al tabi önemli olan senin yakistirman.

E edelim o halde
inciitanesi hoşgeldin canım eşler içinde bu hafta ben açıkta kalmıştım biz body olalım güzel menüler güzel sporlar bekliyorummmm :)
tamamdır anlaştık :)) menümü gece veya ertesi sabah yazarım düzenli. spor da yapmam lazım ama aklımda bir düzen yok, spor listeniz de var mı genelde neyi tercih ediyorsunuz spoır olarak

tamamdır anlaştık :)) menümü gece veya ertesi sabah yazarım düzenli. spor da yapmam lazım ama aklımda bir düzen yok, spor listeniz de var mı genelde neyi tercih ediyorsunuz spoır olarak
Menüler gece 23:59'a kadar paylaşılıyor canım yoksa paylaşılmamış sayılıyor başka türlü düzen olmuyor çünkü takımda. :/

konustum bugun, 1 haftada cok guzel kilo vermissin disini sik biraz daha dedi tabagim kus kadar dedim tabagim bitiyo ekmegin yarisinda yavan ekmek yiyorum dedim ben miktarini arttirir belki diye hayal ederken o o zaman yarim dilim ye kahvalida dedi:)

burda sizin paylastiklariniza bakiyorum da cikolata yiyen bile var benim 1 haftadir yaptigim tek kacamak esime yaptigim 3 litre limonatanin oranina bakmak icin caykasiginin ucuyla tadim yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…