- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.801
Kimseyi dinleme derim. Git dene beğenirsen senindir beğenmediysen hiç senin olmamıştır zatenBirşey soracağım merakla cevaplarınizi bekliyorum
Malum 83 kilo boy 160 yukardan basık simitlerdenşişkince bir vücut tipim var
En son elbiseyi yeni evliyken giymiştim (50 kilo)
Tup bebekler kilo yaptikca bende elbiseye küstün
Şimdi bir elbise gördüm su fizik+uzun elbise+şifoneşim al sen kendini mutlu hisset derken annem asla yakışmaz diyor
Siz ne diyorsunuz fikir alabilirmiyim
Sarımsağı bilmiyorum ana kızlarında yazdığı gibi soğan gaz yapar. Özellikle o katmanlarının arasındaki ince zarı. Mercimek vs de yapar ama kişiye göre de değişebiliyor.eee napcaz biz. Spor yapıyoruz bır dert yapmıyoruz bır dert. Sabah spor yaptıkca ındı karnım. Resmen koca bır karınla uyanıyorum. Ama sporuda bırakmak istemiyorum yoksa psıkolojik olarak cokuse gecıyorum.
Bırde anlamadım gaz sıskınlıgı var. Dun zıplarken mıdenden garıp sesler geldı durdu. Sogan sarımsak gaz yapıyor mu bilgisi olan var mı?
Seni sporların çapkın külkedisiiiiAy bugün başıma neler geldi sabah kalktım uyku sersemi işe geldim soyunma odasına indim spor ayakkabılarımı giymek için neyse bir baktım ayakkabının teki yok....Haydaa dedim kalktım eve döndüm geri ayakkabı evdedir diye.. Gittim evde de bulamadım... Sabahın 10unda 1 saat amele gibi sıcağın altında o kadar yol gittim yok yok yok...
Gittik yeni ayakkabı aldık işe anca 12de geri dönebildim sabah sabah ne sinirlendim ne üzüldüm gitti ayakkabımın teki yolda mı düşürdüm ki nettim
Takıntı yaptım mesai bitince eve gittiğim yollardan tekrar geçip bakıcam acaba ekmek alırken fırında mı düşürdümya bide bu toka anahtar değil ki düşse ses çıkarır hay allahım sinirlerim bozuldu gülüyorum
Benn biraz öncede söylemiştim canım bana menülerini çok kıstın gibi geliyor çok fazla bir kilon yok sakince kilo vermek en güzeli acele etmeBen sanırım yanlış üyeyi etiketlemişim, sizi etiketlemem gerekiyordu. Pzt güncelim 57.0. Üç günde 1.3 kilo vermişim.
Kızlar bu arada benim de size sorum olacak, ilk defa diyet yaptığım için doğru mu yanlış mı bilmiyorum? 3 günde 1.5 kiloya yakın vermem normal mi sizce? Su da çok içiyorum ama acaba su falan mı kaybediyorum? Sanki bu kadar kısa zamanda kilo verince bir tabak makarna yesem verdiğimi hemen geri alıcakmışım gibi hissediyorum şu an. Umarım bu 1.5 kilo yanıltma değildir de yağdan gitmiştir hep.
Soğan yapar şişkinlik de yapar. Yediklerini internetten araştırıp gaz yapanlardan uzak durabilirsin canım baklagillerde yapar mesela ya da laktoz intoleransı olanlarda süt ürünleri bile gaz yapar.
Hay Alllah bende kurubakla fln hic şişkinlik yapmaz soğanda cok yıyen bırı degılım hatta sarımsak evıme bıle gırmezdı ama sımdılerde fırında sogan sarımsak bagımlısı oldum cıktım. Virus olunca antioksidan yıyelım dıye bır basladı sımdı resmen 2 kelle sogan koyuyorum fırına bişey yapıcaksam. tabı yemeyınce daha once bılmıyodumda sıskınlık yaptıgını. Sanırım o da etkiledi cok.Gaz yapar canım,sporla devam ettikçe yağlar da eriyecek.70 kilonun ödemi ile 55kilobun ödemi aynı durmaz,ödemli ama zayıf olacağız
Haklisin canm inanki kusura bakma dugun vardi 2 güncel onunla ilgilendim ondan yazmadı.Morseveranne35
Canım cumartesiden beri aktif değilsin özel bir durumun varsa söyle yoksa zaten deneme sürecinde olduğunuz için bilgide verilmezse takımdan haçıkartılma durumunuz var . Birde böyle ortada yarışlar ikili sistemler vs olunca sadece kendimize değil buradaki insanlara karşıda sorumluyuz unutmayalım
Canım memnun oldum Ben de tabii ki tanışalım 27 yaşındayım 3 çocuk annesiyim Ben de 6 senedir kilo vermeye çalışıyorum Bir türlü bende beceremedim 10 verdiysem 15 kere aldım Artık çıkmaza girdiğinde doktordan yardım almak istedim Diyetisyene gittim şu an diyetisyen eşliğinde devam ediyorum Gayet güzel gidiyor Bugün kontrol günümdü gittim her şey çok güzel ilerliyor gayet de uyuyorum diyetisyenimin altın kuralları var ve püf noktaları var aslında zayıflamak için öyle az diyeyim yani az yemekten kalktım Hani öyle az az yemek mantıklı ama sık sık yiyeceksin saat arası konduğu zaman her uzun zaman bir şey mi dikten sonra kilo verilmiyor Kesinlikle ve bundan bunda spor çok önemli ben Spor da yapıyorum günde bir buçuk saat yürüyorum en fazla bir buçuk saat artı 1 dakika plank yapiuorm evde bacak hareketi yapıyorum bayağı bayağı terliyorum çok yoruluyorum ama de yiyor Yani bu şekilde bakalım benim toplamda 1 30 35 kilo fazlam var ama ben hedeflerimi küçük tutuyorum Şimdilik 80'e Düşsem Yani bir 20 kilo versem Gerisi de gelecek diye umuyorumMorseveranne35 seninle eslestik bu hafta. önce tanisalim ben 42 yasinda 5 senedir kilo vermeyi bir türlü beceremeyen bir hatunum. 25 kilo fazlam var ama 20 kiloyu hedef koydum kendime simdilik. aksam yemiyorum ve gün icinde de az yiyorum ama canimin cektigini yiyorum bir iki hafta böyle deneyecegim bakalim verebilirsem bu sekilde devam edecegim. sen de anlatir misin kendini azcik?
yok ben tam tersiYok demoralize olma benim menülerime bak moral bulursun. Hiç daha azaltamadım diyet moduna girme de biraz zorlanıyorum ben de bu gruba baslayalı bir hafta oldu.
vucut once toksinleri atsin bi dediAyy niye öyle sert bir başlangıç yaptınız kidetoks kilo duraklamaya girince direnci kırmak için yada ani alınan bir kg yi hızlı vermek için yapılmıyor mu detoksla başlamak bana çok ilginç geldi başlangıçta seni motive etsin diye flan mıydı acaba vardır herhalde bir amacı
Yaa şekerin düşer tabi neden bu kadar düşük bi kalori tercih ettin ki. Hem de daha diyetin başında. Duraklama olursa belki bi kaç gün yapılır böyle ama normal olarak bu kadar yemek bence çok çok az . Metabolizmanı hızlandıracak seçenekler yerine daha yavaşlatmayı tercih etmişsingunluk kalorim toplam 700 u gecmiyor. hatta ilk 3 gun detox yapmistik o zaman gunluk 450 kalorilerdeydi
seker olcum cihazi tabsiye etti. aclik tokluk olc bir hafta her ogun icin dedi. sekerin ya dusuyor ya da yukseliyor bir kontrol edelim ona gore duzenleyelim diyeti dedi.
yani diyetisyenin yazdığına bisey demek haddim değil ama sonucta vucudun bır metabolızması var bu metabolızmanın calısması ıcın bazı vıtamın mıneral gb aracılara ıhtıyac var ee bıde bazal metabolizma denen sey var. az ile verilir verilmesine lakın gel gelelim bazal metabolizma fln iyice yere iner sonra rejimi bırakıncada hura hop hop kilolar neden geldi diye dovunuruz. Benim diyetisyen arkadaş bir insanı kalori kısıtlaması ile yapıp cıkolata ile zayıflatacağınıda idda ederdi ama tabi sonuc kimbilir ne ne kadar acı olur. sonucta elının altında bır dıyetısyen var sen onu dinle tabi ama burayıda gozlemle bak bakalımkonustum bugun, 1 haftada cok guzel kilo vermissin disini sik biraz daha deditabagim kus kadar dedim tabagim bitiyo ekmegin yarisinda yavan ekmek yiyorum dedim ben miktarini arttirir belki diye hayal ederken o o zaman yarim dilim ye kahvalida dedi:)
burda sizin paylastiklariniza bakiyorum da cikolata yiyen bile varbenim 1 haftadir yaptigim tek kacamak esime yaptigim 3 litre limonatanin oranina bakmak icin caykasiginin ucuyla tadim yapmak
olma demoralize ya. baktın olmuyor kendınce sende bır yontem uygularsın. Yani diyetteyiz kilo vercez diye ölelim mibizi bu hale getiren tatli degil mi zaten:) aynen grup sayesinde insallah firenleriz kendimizi. gerci ben bugun katildim daha, uyelerin yemek menulerini gorunce acayip demoralize oldum
evet bu cok mantıklı sonucta ogunlerın bu yukselme alcalmalara gore duzenlenmesı hele ki birde diabetin fln varsa.gunluk kalorim toplam 700 u gecmiyor. hatta ilk 3 gun detox yapmistik o zaman gunluk 450 kalorilerdeydi
seker olcum cihazi tabsiye etti. aclik tokluk olc bir hafta her ogun icin dedi. sekerin ya dusuyor ya da yukseliyor bir kontrol edelim ona gore duzenleyelim diyeti dedi.
ayy sana bısı dıyım mı fazla fazla yıyıp daha fazla bile verirler. Cunku metabolızmayı cokermıyorlar ayrıca vucudun yakmak ıcın ıhtıyacı olan seylerıde bir ondeki mesajımda bahsetmıstım vıtamın mınerallerıde alıyorlar. Vucudu ac bırakmak kıtlık yaratır. onemli olan az beslenmek degıl dogru beslenmektır. takvıye olarak alınan destek urun kullanımı desek o da vucttuk o sentetık seylerı ne kadar kullanabılıryor soru isareti. Hııı bıde herkesın cıdden metobolızma hızı farklı belkı senden daha fazla kas oranına sahıp dıye daha cok yeseler bıle daha ok yakıcaklar sonucta vuctta en cok enerjı harcayan seyımız kaslarımız. Bu yuzden sadece kardıo degıl agırlık calısmak lazım :)yok ben tam tersimenuleri fazla dolu geldi hafta bittiginde hepimiz asagi yukari ayni verirsek cok pis bozulurum
Teşekkür ederimm, aslında ben normalde de çok yemiyordum ama son dönemde ekstra abur cubur ve hamurişi yiyince geldi 6 kilo. O zaman kaptandan da okay aldıysam haftada sadece 1 gün 1 öğün olmak şartıyla kaçamak yaparım benBenn biraz öncede söylemiştim canım bana menülerini çok kıstın gibi geliyor çok fazla bir kilon yok sakince kilo vermek en güzeli acele etme ♥ tebrik ederiz 1.5 kg hepsi yağ değildir tabi ama yinede çok çok iyi
Ne güzel ! Ben de walk challenge ı gördüm adım sayarımı buldum. Pili bitmiş ayarladım. Öğleden sonra yürümek istiyorum, hiç olmadı akşam çocuk uyuyunca çıkacağım.
Yok benim zoryok ben tam tersimenuleri fazla dolu geldi hafta bittiginde hepimiz asagi yukari ayni verirsek cok pis bozulurum
Hahhaaha ben kaçamak yap demedim kiTeşekkür ederimm, aslında ben normalde de çok yemiyordum ama son dönemde ekstra abur cubur ve hamurişi yiyince geldi 6 kilo. O zaman kaptandan da okay aldıysam haftada sadece 1 gün 1 öğün olmak şartıyla kaçamak yaparım ben
Bir gün herkes geri gelecekAaa ne güzel ayvaçiçeği geri mi döndün!? Süper!❤
Merhaba kizlaaarr
Ben dün itibariyle kabak detoksuna başladımbugün 2. Günüm. Bir de if deniyorum 12/8 olanını. Yapabildiğim kadar artık
Motivasyonum fullvarsa ihtiyacı olan, birazını vereyim hahahah
HAFTA SONU GÖMENLER TABLOSU
İSİM CUMA KG PZTESİ KG FARKCherry Mom 61.3 61.6 +300@Cagrihilal1 67.9 69.3 +1400balpamuk 64.4 BEKLENİYOR@Suskunhanim 55.8 55.3 -500@pacman 63.0 63.2 +200U UmutluBen 77.7 79.1 +1400@SaskinAnne 83.2 83.1 -100@0zlem 73.6 76 +2400Calypso95 69.4 69.8 +400fancynancy 84.4 85.6 +1200 66 BEKLENİYOR@Sibal57 83.3 BEKLENİYOR@cgdmk 65.5 BEKLENİYOR@Asya2600 61.7 60.5 -1200@mavimli 84 84.2 +200Amor-a 55.6 55.6 Sabit Morseveranne35 100.7 BEKLENİYORredsonja87 58.3 57.0 -1300@ayvacicegi Bildirimsiz 59.1 YOKkirmizigitar Bildirimsiz 67.6 YOK@beyazinci Bildirimsiz 58.3 YOKEceZ 56.7 56.1 -600
Güncel listemiz pazartesi kiloları
selam canim hosbulduk.kirmizigitar
Merhabakirmizigitar ,
Öncelikle aramıza hoşgeldin. Artık diyetisyenlerimle arkadaş olduğum için oldukça bilgi sahibi oldum bu konularda.
1 haşlanmış yumurta + peynir vermiş olması gerekir senin listenin bütününe baktığımda. Çünkü proteinini akşam 90 gr olarak vermiş.
Bu arada gündüz sebze yediysen akşam et, öğlen et yediysen akşam sebze verilir. Bunlar arası değişim yapabilirsin.
Bunların haricinde 1 dilim peynir = 4-5 yemek kaşığı lor peyniri.
Sen beyaz peynir yerine lor yemeyi tercih edersen 1 ykolmaz o. Miktarı artar ve 4-5 yk dır karşılığı.
En başlarda sarsılma sebebin muhtemelen bünyenin adapte olmaya çalışması. Ek olarak insülin direncin olduğu için alışana kadar zorlanıyor vücut ama biraz acı çektikten sonra alışıyorsun.
Aman izne çıkın zaten hep kaçın kaçınBeni boşuna bekleme bence Ece’cim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?