Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kimseyi dinleme derim. Git dene beğenirsen senindir beğenmediysen hiç senin olmamıştır zaten Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Ama benim gibi koca bir göbek sahibiysen pek gitmiyor canım ya.

Sarımsağı bilmiyorum ana kızlarında yazdığı gibi soğan gaz yapar. Özellikle o katmanlarının arasındaki ince zarı. Mercimek vs de yapar ama kişiye göre de değişebiliyor.

Seni sporların çapkın külkedisiiii

Benn biraz öncede söylemiştim canım bana menülerini çok kıstın gibi geliyor çok fazla bir kilon yok sakince kilo vermek en güzeli acele etme tebrik ederiz 1.5 kg hepsi yağ değildir tabi ama yinede çok çok iyi

Soğan yapar şişkinlik de yapar. Yediklerini internetten araştırıp gaz yapanlardan uzak durabilirsin canım baklagillerde yapar mesela ya da laktoz intoleransı olanlarda süt ürünleri bile gaz yapar.
Gaz yapar canım,sporla devam ettikçe yağlar da eriyecek.70 kilonun ödemi ile 55kilobun ödemi aynı durmaz,ödemli ama zayıf olacağız
Hay Alllah bende kurubakla fln hic şişkinlik yapmaz soğanda cok yıyen bırı degılım hatta sarımsak evıme bıle gırmezdı ama sımdılerde fırında sogan sarımsak bagımlısı oldum cıktım. Virus olunca antioksidan yıyelım dıye bır basladı sımdı resmen 2 kelle sogan koyuyorum fırına bişey yapıcaksam. tabı yemeyınce daha once bılmıyodumda sıskınlık yaptıgını. Sanırım o da etkiledi cok.

Haklisin canm inanki kusura bakma dugun vardi 2 güncel onunla ilgilendim ondan yazmadı.

Son düzenleme:
Canım memnun oldum Ben de tabii ki tanışalım 27 yaşındayım 3 çocuk annesiyim Ben de 6 senedir kilo vermeye çalışıyorum Bir türlü bende beceremedim 10 verdiysem 15 kere aldım Artık çıkmaza girdiğinde doktordan yardım almak istedim Diyetisyene gittim şu an diyetisyen eşliğinde devam ediyorum Gayet güzel gidiyor Bugün kontrol günümdü gittim her şey çok güzel ilerliyor gayet de uyuyorum diyetisyenimin altın kuralları var ve püf noktaları var aslında zayıflamak için öyle az diyeyim yani az yemekten kalktım Hani öyle az az yemek mantıklı ama sık sık yiyeceksin saat arası konduğu zaman her uzun zaman bir şey mi dikten sonra kilo verilmiyor Kesinlikle ve bundan bunda spor çok önemli ben Spor da yapıyorum günde bir buçuk saat yürüyorum en fazla bir buçuk saat artı 1 dakika plank yapiuorm evde bacak hareketi yapıyorum bayağı bayağı terliyorum çok yoruluyorum ama de yiyor Yani bu şekilde bakalım benim toplamda 1 30 35 kilo fazlam var ama ben hedeflerimi küçük tutuyorum Şimdilik 80'e Düşsem Yani bir 20 kilo versem Gerisi de gelecek diye umuyorum

Yok demoralize olma benim menülerime bak moral bulursun. Hiç daha azaltamadım diyet moduna girme de biraz zorlanıyorum ben de bu gruba baslayalı bir hafta oldu.
yok ben tam tersi menuleri fazla dolu geldi hafta bittiginde hepimiz asagi yukari ayni verirsek cok pis bozulurum

vucut once toksinleri atsin bi dedi benim kafam hic basmiyor bu islere detox u bile yeni ogrendim ben igrenc biseymisdenemeyin sakin

Yaa şekerin düşer tabi neden bu kadar düşük bi kalori tercih ettin ki. Hem de daha diyetin başında. Duraklama olursa belki bi kaç gün yapılır böyle ama normal olarak bu kadar yemek bence çok çok az . Metabolizmanı hızlandıracak seçenekler yerine daha yavaşlatmayı tercih etmişsin

yani diyetisyenin yazdığına bisey demek haddim değil ama sonucta vucudun bır metabolızması var bu metabolızmanın calısması ıcın bazı vıtamın mıneral gb aracılara ıhtıyac var ee bıde bazal metabolizma denen sey var. az ile verilir verilmesine lakın gel gelelim bazal metabolizma fln iyice yere iner sonra rejimi bırakıncada hura hop hop kilolar neden geldi diye dovunuruz. Benim diyetisyen arkadaş bir insanı kalori kısıtlaması ile yapıp cıkolata ile zayıflatacağınıda idda ederdi ama tabi sonuc kimbilir ne ne kadar acı olur. sonucta elının altında bır dıyetısyen var sen onu dinle tabi ama burayıda gozlemle bak bakalım
bizi bu hale getiren tatli degil mi zaten:) aynen grup sayesinde insallah firenleriz kendimizi. gerci ben bugun katildim daha, uyelerin yemek menulerini gorunce acayip demoralize oldum
olma demoralize ya. baktın olmuyor kendınce sende bır yontem uygularsın. Yani diyetteyiz kilo vercez diye ölelim mi. Kimse o kadar az kaloriyle hayatını ömür boyu devam ettiremez. ilerde kilolar geri gelmesin diye yaşam tarzımızı değiştirmeye çalışıyoruz sonucta biz. tabi bazen tartılar fırlayınca önlem alıyoruz kabak detoksu fln ama ben bır gunu daha hıc ac kapatmadım cok sukur.
evet bu cok mantıklı sonucta ogunlerın bu yukselme alcalmalara gore duzenlenmesı hele ki birde diabetin fln varsa.

yok ben tam tersi menuleri fazla dolu geldi hafta bittiginde hepimiz asagi yukari ayni verirsek cok pis bozulurum
ayy sana bısı dıyım mı fazla fazla yıyıp daha fazla bile verirler. Cunku metabolızmayı cokermıyorlar ayrıca vucudun yakmak ıcın ıhtıyacı olan seylerıde bir ondeki mesajımda bahsetmıstım vıtamın mınerallerıde alıyorlar. Vucudu ac bırakmak kıtlık yaratır. onemli olan az beslenmek degıl dogru beslenmektır. takvıye olarak alınan destek urun kullanımı desek o da vucttuk o sentetık seylerı ne kadar kullanabılıryor soru isareti. Hııı bıde herkesın cıdden metobolızma hızı farklı belkı senden daha fazla kas oranına sahıp dıye daha cok yeseler bıle daha ok yakıcaklar sonucta vuctta en cok enerjı harcayan seyımız kaslarımız. Bu yuzden sadece kardıo degıl agırlık calısmak lazım :)

Teşekkür ederimm, aslında ben normalde de çok yemiyordum ama son dönemde ekstra abur cubur ve hamurişi yiyince geldi 6 kilo. O zaman kaptandan da okay aldıysam haftada sadece 1 gün 1 öğün olmak şartıyla kaçamak yaparım ben

Yok benim zor Buraya sana yazdım gittim probis yedim Allah affetsin Kendimi ancak uzun bir yürüyüşle affettirebilirim sanırım. Akşam yemeği iptal zaten toktum. Enginar çiğ olarak yiyorum tok tutuyor.

Hahhaaha ben kaçamak yap demedim ki
Kahvaltılar eksikti zeytin peynir domates salatalık vs hatırlamıyorum bilmiyorm belki kahvaltı tarzın farklıdır
Akşamlarıda mesela bir çorba bir ana yemek bir salata yani öğünlerin dolu olsun demek istemiştim kaçamak oldu

kirmizigitar

Merhaba kirmizigitar ,
Öncelikle aramıza hoşgeldin. Artık diyetisyenlerimle arkadaş olduğum için oldukça bilgi sahibi oldum bu konularda.

1 haşlanmış yumurta + peynir vermiş olması gerekir senin listenin bütününe baktığımda. Çünkü proteinini akşam 90 gr olarak vermiş.
Bu arada gündüz sebze yediysen akşam et, öğlen et yediysen akşam sebze verilir. Bunlar arası değişim yapabilirsin.

Bunların haricinde 1 dilim peynir = 4-5 yemek kaşığı lor peyniri.
Sen beyaz peynir yerine lor yemeyi tercih edersen 1 ykolmaz o. Miktarı artar ve 4-5 yk dır karşılığı.

En başlarda sarsılma sebebin muhtemelen bünyenin adapte olmaya çalışması. Ek olarak insülin direncin olduğu için alışana kadar zorlanıyor vücut ama biraz acı çektikten sonra alışıyorsun.

Merhaba kizlaaarr
Ben dün itibariyle kabak detoksuna başladım bugün 2. Günüm. Bir de if deniyorum 12/8 olanını. Yapabildiğim kadar artık
Motivasyonum full varsa ihtiyacı olan, birazını vereyim hahahah

Süper dopingli dönmüşsün Sevgi! Darısı başıma Şu tatilleri bitireyim ben de full motivasyonlu burada olacağım. Dönmeneçok aevindim enerjini hissettim hemen.

Beni boşuna bekleme bence Ece’cim

selam canim hosbulduk.

benim de kafam ona takildi. ben ogle yemegi yemiyorum normalde aksam da genelde et yiyoruz dedigim icin haftanin 3-4 gunu et vermis listeye onlari da aksama koymus ben oyle talep ettigim icin.

listem ekte:) kesin yanlis yazdi diye dusundum ama hayir yanlis yazmamis hatta gayet doyurucu kahvaltin dedi. gunluk bisiler eksik aliyorum oyle fark ettim ama ne oldugunu bilemiuorum...

seker olcumu ne yapacak acsba bakalim

Eklentiler

• DCD8B9E7-DB66-4EF7-A16C-86BCFD7C51DC.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…