Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim bu Cuma kilom sabit olabilir. Regl öncesi ekstra kilo bile oluyor ama bitince bi iki kilo gitmiş oluyor. Yeter ki tatlıya abanmayayım Bugün yürüyüş en az bir saat yapsam süper olur.

yalanci kilo deniyormus ona, vucut regl donemi fazladan 1,5-2 kilo su tutarmis regl bitiminde gidermis hepsi:)

yerinde olsam alirdim ama giymezdim:) kilo verince giyerdim

yalanci kilo deniyormus ona, vucut regl donemi fazladan 1,5-2 kilo su tutarmis regl bitiminde gidermis hepsi:)
İnşallah ya. Benim yalancı olmuyor o dönem maalesef çok tatlı tarzı şey tüketince kaldı mı kalıyor Normalde baklava vs gibi şerbetli tatlı hiç aramam nadirendir ama o dönem resmen aşeriyorum Bu sefer grupta olunca kendimi firenleyebileceğimi düşünüyorum.

bizi bu hale getiren tatli degil mi zaten:) aynen grup sayesinde insallah firenleriz kendimizi. gerci ben bugun katildim daha, uyelerin yemek menulerini gorunce acayip demoralize oldum

bizi bu hale getiren tatli degil mi zaten:) aynen grup sayesinde insallah firenleriz kendimizi. gerci ben bugun katildim daha, uyelerin yemek menulerini gorunce acayip demoralize oldum
Yok demoralize olma benim menülerime bak moral bulursun. Hiç daha azaltamadım diyet moduna girme de biraz zorlanıyorum ben de bu gruba baslayalı bir hafta oldu.

Canım ilk olarak bir yumurta 50 gram olarak geçer porsiyonu o da 69 kaloridir . 30 gram yani bir dilim beyaz peynir de öyle. Lor ise yağlıysa dediğin gibi bir kaşığı 30 kalori falan yapar onu veya olarak almak mümkün değil .
Sana karbonhidrat protein yağ bakımından dengeli bir diyet vermiş ama toplasan 900kalori ancak yapar. Yani düşük kalorili bir diyet yani sana gerçekten de ağır bir diyet vermemiş hatta gerekenden az bile vermiş. Bi anda bu kadar kalori azaltımı yapılmaması gerek. Hatta yetişkin birinin 1200den az kalori bile almaması lazım. Diyetisyenler malesef insanların hızlı kilo verme isteğine karşılık bunu yapıyor. Aldığın fazla kaloriden kaynaklı bir sıkıntın olması mümkün değil . Büyük ihtimalle açlık yaşıyorsundur diğer arkadaşlarımın da dediği gibi
Calypso95 sen varken yazdım durdum ama gorunce dayanamadım bana baksan ben ne kadar saglıklı beslenıyorum soru ısaretı ama en azından bildiklerimi yazayım dedim.
Zaten açıklanması gerekeni açıklamışsınız siz arkadaşlarla

Kim yemiş çikolatayı getirinn onu buraya

Yağdır o yağ
Merhaba kizlaaarr
Ben dün itibariyle kabak detoksuna başladım bugün 2. Günüm. Bir de if deniyorum 12/8 olanını. Yapabildiğim kadar artık
Motivasyonum full varsa ihtiyacı olan, birazını vereyim hahahah
Vuhuuuu süpersin,bana da gondersene

Elbiseyi deneme imkanın varsa burdan özelden paylaşırsan yorum yapabiliriz canım, bazen çok iyi durur dediğimiz dikiminden vs sebeple kötü duruyor ya da kötü durur dediğimiz iyi o yüzden ben görmeden yorum yapamam lakiiin annen yakışmaz dediyse yakistirana kadar spor derim

Yahu salonda alt katta patron kendine birşey kızartmış tavuk desem değil schnitzel nugget tarzı bir koku geliyor taa üst kata kadar. İçim gitti saatlerdir. Evdeyken böyle olmuyordu kokmazdı hiçbir şey kendi evim kokardı gerçek hayatta diyet yapmak çok zormuş mağaramdan çıkınca anladım

Toplarsın bir şey olmaz canım bende napayım bugün yürüdüm bolca fena değildi benim günüm kabak detoksu nasıl oluyor

Öğle ve Akşam yemeğinde rendelenip sotelenmiş kabakla yoğurt yiyorsun. Sabah; 2yumurta, 1dilim peynir. Ara Öğün; 2 meyve. 2 veya 3 gün yapılıyor.

Ben 1 Ağustos’ta gidiyorum Esra’cım. 7’sinde kilo bildirimi yapmam gerekiyor mu? Nerde, nasıl tartılırım bilmiyorum. Öyleyse tartıyı götürmek zorunda kalacağım çünkü her tartı farklı oluyor birden fazla çıkarsam takımı etkilemiş olacağım

Merhaba kizlaaarr
Ben dün itibariyle kabak detoksuna başladım bugün 2. Günüm. Bir de if deniyorum 12/8 olanını. Yapabildiğim kadar artık
Motivasyonum full varsa ihtiyacı olan, birazını vereyim hahahah
Kabak detoksunu nasıl yapıyorsunuz? Bende mi başlasam diye düşündüm bir an.

gunluk kalorim toplam 700 u gecmiyor. hatta ilk 3 gun detox yapmistik o zaman gunluk 450 kalorilerdeydi

seker olcum cihazi tabsiye etti. aclik tokluk olc bir hafta her ogun icin dedi. sekerin ya dusuyor ya da yukseliyor bir kontrol edelim ona gore duzenleyelim diyeti dedi.

Tüh kötü oldu etapların birleşmesi bildirimin yapmann gerek canım ya tartı meselesini tamamen sana bırakıyorum geçen fazla çıkıyor demiştin :/

Ayy niye öyle sert bir başlangıç yaptınız ki detoks kilo duraklamaya girince direnci kırmak için yada ani alınan bir kg yi hızlı vermek için yapılmıyor mu detoksla başlamak bana çok ilginç geldi başlangıçta seni motive etsin diye flan mıydı acaba vardır herhalde bir amacı

Kabak detoksunu nasıl yapıyorsunuz? Bende mi başlasam diye düşündüm bir an.
Yok canımmm sevgi izne çktı gldi listeye geri girmek için aldıklarını vermek amacıyla yapıyor
Sen dengeni bozma bence .. günlük kalori miktarını çok düşürme ki normal düzene geçtğinde vücut onları yağa çevirmesin hemen.

Tabi canım senin evde maydanoz kabak kokuları

Hemen hemen benim diyete başlamadan önceki halim gibisinn 82 kgidim 163 boy .. elbise ehhh modeline göre zayıf bile gösterirdi ama giymezdim o ayrı alabilirsin içine sinmezse bile al sana mis gibi hedef

tamamdır anlaştık :)) menümü gece veya ertesi sabah yazarım düzenli. spor da yapmam lazım ama aklımda bir düzen yok, spor listeniz de var mı genelde neyi tercih ediyorsunuz spoır olarak
Ben Challenge günlerine sayılarım az da olsa katılım sağlarım zıp ve walk yaparım şaka mama nisandan beri yapıyoruz düzenli halde yapar olduk
Evde bisikletim var kilomun çogunu sayesinde attım
Birde videolar yapanlar var bende ara ara yaptım
Cardio videoları veya jillian Leslie pilates videoları gibi..
Herkesin ev şartları ekipmanları vs değişiyor sende kendine göre bir etkinlik bulursun inşallah sadece diyet ile incelme pek olmuyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…