- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.781
Benim bu Cuma kilom sabit olabilir. Regl öncesi ekstra kilo bile oluyor ama bitince bi iki kilo gitmiş oluyor. Yeter ki tatlıya abanmayayımBugün yürüyüş en az bir saat yapsam süper olur.
Birşey soracağım merakla cevaplarınizi bekliyorum
Malum 83 kilo boy 160 yukardan basık simitlerdenşişkince bir vücut tipim var
En son elbiseyi yeni evliyken giymiştim (50 kilo)
Tup bebekler kilo yaptikca bende elbiseye küstün
Şimdi bir elbise gördüm su fizik+uzun elbise+şifoneşim al sen kendini mutlu hisset derken annem asla yakışmaz diyor
Siz ne diyorsunuz fikir alabilirmiyim
İnşallah ya. Benim yalancı olmuyor o dönem maalesef çok tatlı tarzı şey tüketince kaldı mı kalıyoryalanci kilo deniyormus ona, vucut regl donemi fazladan 1,5-2 kilo su tutarmis regl bitiminde gidermis hepsi:)
bizi bu hale getiren tatli degil mi zaten:) aynen grup sayesinde insallah firenleriz kendimizi. gerci ben bugun katildim daha, uyelerin yemek menulerini gorunce acayip demoralize oldumİnşallah ya. Benim yalancı olmuyor o dönem maalesef çok tatlı tarzı şey tüketince kaldı mı kalıyorNormalde baklava vs gibi şerbetli tatlı hiç aramam nadirendir ama o dönem resmen aşeriyorum Bu sefer grupta olunca kendimi firenleyebileceğimi düşünüyorum.
Yok demoralize olma benim menülerime bak moral bulursun. Hiç daha azaltamadım diyet moduna girme de biraz zorlanıyorum ben de bu gruba baslayalı bir hafta oldu.bizi bu hale getiren tatli degil mi zaten:) aynen grup sayesinde insallah firenleriz kendimizi. gerci ben bugun katildim daha, uyelerin yemek menulerini gorunce acayip demoralize oldum
Canım ilk olarak bir yumurta 50 gram olarak geçer porsiyonu o da 69 kaloridir . 30 gram yani bir dilim beyaz peynir de öyle. Lor ise yağlıysa dediğin gibi bir kaşığı 30 kalori falan yapar onu veya olarak almak mümkün değil .meslek edindirme ogretmeniyim ben, moda tasarim uzerine... suan calismiyorum gerci
kizlar ya, benim size cooook fazla sorum var.
benim kuzenim diyetisyen, online diyete basladim onunla. fakat bana yazdigi liste bir degisik geliyor bana...
kahvalti:
1 dilim tahil ekmegi
domates/ yesillik
1 haslanmis yumurta ya da 1 kibrit kutusu peynir ya da 1 kasik maydonozlu lor peyniri
kahvalti bu sekilde. hesaplarima gore:
1 haslanmis yumurta 155 kalori
1 dilim peynir 93 kalori
1 kasik lor peyniri 15 kalori
bu kahvalti menusune gore ya yumurta(155) ya da lor peyniri(15) nasil alternatif besin olabiliyor ki?
daha ekmegimin yarisina gelmeden bitiyor kahvalti tabagim, maydonoz koyup ekmegin uzerine yiyorum nerdeyse... kesin yanlislik yapti diye dusundum, ama sen yanlis liste hazirlamissin da denmez kiza:)
"ya yumurta ya peynir yazmissin ya ikisinin de yarisini yesem olur mu" dedim olur dedi...
oglen yemegi:
5 kasik sebze yemegi(patates havuc bezelye un pirinc bulgur olmadan)
1 dilim tam tahil ekmek
2 kasik light yogurt
aksam yemegi:
8 kasik sebze yemegi veya 6 kasik baklagil veya 90 gr yagsiz et
salata
2 kasik yogurt
1 dilim tam tahil ekmek
1. ara ogun: 1 bardak tarcinli sut ya da kefir
2. ara ogun: 1 tahilli galete ve yesil cay
3. ara ogun: 70 gr meyve (karpuz kavun, kayisi, incir, uzum, hurma, kuru meyve yasak)
ben normalde gunde tek ogun, maksimum 2 ogun yiyen bir insanim. aciktigimi hissettigim cok nadirdir, asla cok buyuk porsiyonlar tuketmem zaten midem almaz, ancak bir haftadir gunde 3 ogun listeye harfiyen uyuyorum, mutfak tartisiyla yasiyorum resmen ekmegi bile tartarak yiyorum, cocuga yaptigim corbanin tuzuna baksam tukuruyorum oruclu gibi oype bir ciddiyetteyim. ama bunyem alt ust oldu, gozumu acacak halim yok, elim kolum kalkmiyor, surekli basim agriyor, surekli midem bulaniyor, vucudum sanki surekli titriyo gibi kesik kesik, hala parmaklarimdaki odemin bile indigini hissetmiyorum en ufak bir hafifleme yok aksine daha da agirlastim sanki...
diyete baslayinca spora da baslarim diyodum nerdeeee, tuvalete kalkacak halim yok, hatta ezelden beri 11/7 olan tansiyonum 13/8 filan olmaya basladi ara ara...
gunluk yediklerimin kalorilerini hesapladigimda 700 kaloriyi hic gecmedi. genellikle 500-650 kalori araliginda. bir haftada 1,5 kilo vermisim bugun tartildim. 3 yasinda oglum var cocugun pesinde bile gezemiyorum diye tv izliyor cocuk 1 haftadir, evi esime supurtuyorum o kadar halim yok dusunun, kuzene bahsettim, ben sana agir bir diyet vermedim ki dedi...
Zaten açıklanması gerekeni açıklamışsınız siz arkadaşlarlaCalypso95 sen varken yazdım durdum ama gorunce dayanamadım bana baksan ben ne kadar saglıklı beslenıyorum soru ısaretı ama en azından bildiklerimi yazayım dedim.
Kim yemiş çikolatayı getirinn onu burayakonustum bugun, 1 haftada cok guzel kilo vermissin disini sik biraz daha deditabagim kus kadar dedim tabagim bitiyo ekmegin yarisinda yavan ekmek yiyorum dedim ben miktarini arttirir belki diye hayal ederken o o zaman yarim dilim ye kahvalida dedi:)
burda sizin paylastiklariniza bakiyorum da cikolata yiyen bile varbenim 1 haftadir yaptigim tek kacamak esime yaptigim 3 litre limonatanin oranina bakmak icin caykasiginin ucuyla tadim yapmak
Yağdır o yağBen sanırım yanlış üyeyi etiketlemişim, sizi etiketlemem gerekiyordu. Pzt güncelim 57.0. Üç günde 1.3 kilo vermişim.
Kızlar bu arada benim de size sorum olacak, ilk defa diyet yaptığım için doğru mu yanlış mı bilmiyorum? 3 günde 1.5 kiloya yakın vermem normal mi sizce? Su da çok içiyorum ama acaba su falan mı kaybediyorum? Sanki bu kadar kısa zamanda kilo verince bir tabak makarna yesem verdiğimi hemen geri alıcakmışım gibi hissediyorum şu an. Umarım bu 1.5 kilo yanıltma değildir de yağdan gitmiştir hep.
Vuhuuuu süpersin,bana da gonderseneMerhaba kizlaaarr
Ben dün itibariyle kabak detoksuna başladımbugün 2. Günüm. Bir de if deniyorum 12/8 olanını. Yapabildiğim kadar artık
Motivasyonum fullvarsa ihtiyacı olan, birazını vereyim hahahah
ya çok özür dileyerek ben listeden çıkabilir miyimyapamıyorum hiç takip edemiyorum ya birde köye gideceğim hiç giremem şimdi ayıp olmasın teşekkür ederim beni aranıza aldınız inşallah tam şekilde hazır olunca yazarım şimdi başımda acayip çok telaşe var kusura bakmayın
Elbiseyi deneme imkanın varsa burdan özelden paylaşırsan yorum yapabiliriz canım, bazen çok iyi durur dediğimiz dikiminden vs sebeple kötü duruyor ya da kötü durur dediğimiz iyiBirşey soracağım merakla cevaplarınizi bekliyorum
Şimdi bir elbise gördüm su fizik+uzun elbise+şifoneşim al sen kendini mutlu hisset derken annem asla yakışmaz diyor
Toplarsın bir şey olmaz canım bende napayım bugün yürüdüm bolca fena değildi benim günüm kabak detoksu nasıl oluyor
Kolay gelsinn canım merak ettik sağlık vs olmasında varsın yoğunluk olsun
2020 yılı içinde hiç izin kullanmadın o yüzden 2 izin hakkın var ama bu cuma izne ayıramam bayram sebebiyle etap yoken erken 7 Ağustos listesinde izne ayırabilirim uyuyor mu ? Yolculuk ne zmandı tam ?
7 Ağustos listesinde izne çktığını düşünürsek 2 hafta sonra listeye girebiliyorsun çıktıktan sonraki 3.cumada yani bu tabi kilo almadığın durumda :)) %5 den daha az bir kilo alırsanda 3 4 kg gibi bu kiloyu verene kadar yine listeye giremiyorsun
Kabak detoksunu nasıl yapıyorsunuz? Bende mi başlasam diye düşündüm bir an.Merhaba kizlaaarr
Ben dün itibariyle kabak detoksuna başladımbugün 2. Günüm. Bir de if deniyorum 12/8 olanını. Yapabildiğim kadar artık
Motivasyonum fullvarsa ihtiyacı olan, birazını vereyim hahahah
gunluk kalorim toplam 700 u gecmiyor. hatta ilk 3 gun detox yapmistik o zaman gunluk 450 kalorilerdeydiCanım ilk olarak bir yumurta 50 gram olarak geçer porsiyonu o da 69 kaloridir . 30 gram yani bir dilim beyaz peynir de öyle. Lor ise yağlıysa dediğin gibi bir kaşığı 30 kalori falan yapar onu veya olarak almak mümkün değil .
Sana karbonhidrat protein yağ bakımından dengeli bir diyet vermiş ama toplasan 900kalori ancak yapar. Yani düşük kalorili bir diyet yani sana gerçekten de ağır bir diyet vermemiş hatta gerekenden az bile vermiş. Bi anda bu kadar kalori azaltımı yapılmaması gerek. Hatta yetişkin birinin 1200den az kalori bile almaması lazım. Diyetisyenler malesef insanların hızlı kilo verme isteğine karşılık bunu yapıyor. Aldığın fazla kaloriden kaynaklı bir sıkıntın olması mümkün değil . Büyük ihtimalle açlık yaşıyorsundur diğer arkadaşlarımın da dediği gibi
Zaten açıklanması gerekeni açıklamışsınız siz arkadaşlarla
Tüh kötü oldu etapların birleşmesiBen 1 Ağustos’ta gidiyorum Esra’cım. 7’sinde kilo bildirimi yapmam gerekiyor mu? Nerde, nasıl tartılırım bilmiyorum. Öyleyse tartıyı götürmek zorunda kalacağım çünkü her tartı farklı oluyor birden fazla çıkarsam takımı etkilemiş olacağım
Ayy niye öyle sert bir başlangıç yaptınız kigunluk kalorim toplam 700 u gecmiyor. hatta ilk 3 gun detox yapmistik o zaman gunluk 450 kalorilerdeydi
seker olcum cihazi tabsiye etti. aclik tokluk olc bir hafta her ogun icin dedi. sekerin ya dusuyor ya da yukseliyor bir kontrol edelim ona gore duzenleyelim diyeti dedi.
Yok canımmm sevgi izne çktı gldi listeye geri girmek için aldıklarını vermek amacıyla yapıyorKabak detoksunu nasıl yapıyorsunuz? Bende mi başlasam diye düşündüm bir an.
Tabi canım senin evde maydanoz kabak kokularıYahu salonda alt katta patron kendine birşey kızartmış tavuk desem değil schnitzel nugget tarzı bir koku geliyor taa üst kata kadar. İçim gitti saatlerdir.Evdeyken böyle olmuyordu kokmazdı hiçbir şey kendi evim kokardı gerçek hayatta diyet yapmak çok zormuş mağaramdan çıkınca anladım
İnşallahhhhh canımmmGider gider ani aldıysan ani verirsin bugün bol bol protein bol bol su çok az karb alırsan yarına çoğunu atmış olursun balitom
Hemen hemen benim diyete başlamadan önceki halim gibisinn 82 kgidim 163 boy .. elbise ehhh modeline göre zayıf bile gösterirdi ama giymezdim o ayrıBirşey soracağım merakla cevaplarınizi bekliyorum
Ben Challenge günlerine sayılarım az da olsa katılım sağlarım zıp ve walk yaparım şaka mama nisandan beri yapıyoruz düzenli halde yapar olduktamamdır anlaştık :)) menümü gece veya ertesi sabah yazarım düzenli. spor da yapmam lazım ama aklımda bir düzen yok, spor listeniz de var mı genelde neyi tercih ediyorsunuz spoır olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?