Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok canım ben hıc denemedım hatta gorunce bunları ıcen var mı dıyorduk kı meger ıcen dıbımdeymıs ıse yararsa soyle bızede malum hepımızın wc problemerı oldugu dogru
yaaaa kendine de mi yorum yaptın senn hatta2 kere baktım yorum yapan ece degl mı ee ayakkabıda kaybeden eceydı
Kendi rekorumu kırdım galiba bugünceylan olmayınca şansım var gibi ama U UmutluBen korkutuyor beni
Normalde cok hırslanmıstım ama hemde adımlarımı valla yuruyerek degıl stepper basında atıyodum o daha zor oluyor 100 yurumeye bedel cok hırslandıydım tam 8 bınıncı adımdayım lavabo tıkanmıs mutfagı su basmıs sonra kalktım lavabo temızledım actım fln sonrada valız hazırla derken gun cöp oldu.
Ben bugünde katılamıyorum kızlar çok üzgünüm kafamı toplayamıyorum ilaçları bıraktım bırakcam
Bırakma kaptannn bak dr da soylemıs bıraz zorlu gecıcek ama gecıcek. Bosver sen saglıgna bak yeter

24-31 Temmuz Menü Paylaşım Listesi

Cherry Mom ☑ ☑ ☑
C Cagrihilal1 ☑ ☑ ☑ ☑
balpamuk
S Suskunhanim ☑ ☑ ☑ ☑
0zlem ☑ ☑ ☑ ☑
pacman ☑ ☑
fancynancy ☑ ☑
Calypso95 ☑ ☑
O Ozgenurrrr
Sibal57 ☑ ☑ ☑ ☑
SaskinAnne ☑ ☑
A Asya2600
cgdmk
U UmutluBen ☑ ☑ ☑ ☑
birsevgi
Morseveranne35
Amor-a ☑ ☑ ☑ ☑
mavimli ☑ ☑ ☑ ☑
redsonja87 ☑ ☑ ☑
@kirmizgitar ☑ ☑
ayvacicegi

inciitanesi

Canım şimdi yazdım ama bilgin olsun

Ararım tabi ama demişti zaten bırakma dayan diye
O zaman gerekirse sporu bırak ama ilacı bırakma, bir noktadan sonra alışırsın ve yeniden başlarsın,mezuniyetine de az kaldı zaten.tabi sen bilirsin yine canım ,her şeyin başı sağlık
Takımın eski üyesi full enerji döndü kaptancigimmm vallahi oyle böyle motive değilim he masallah deyin kız
Maşallah
Ya bugün yürüdükçe yuruyesim geldi sabah ki yuruyus günü olduğunu bilmiyordumbilsem eve 12000den fazlsiyla donerdim
Sen bı de zıp günlerimizi görmelisin bence

Wayy Wayy wayy suskuncum tebrık ederim yıne geldın geleleı bırakmıyorsun 1. liği. supersınnn superrr ve resmen kendı rekorunu kırmıssın. ayva cıcegı senıde tebrık edeırm sende baya baya yurumussun. hilal masallah yaaa sen bu aralar bır acıldın pir acıldın.

Canım sağ olasın aksilikler olmasaydı 20.000i gececeginden hiç şüphem yoktu,canın sağ olsun lakin zorluyordu yarisin olduğu günler normal yürü adımın artsın diğer günler yine onunla yap

EceZ
Yok normalde sabah gidip de hic almam dolapta zaten bir suru tam bugday unlu dilim ekmek var ama dun kardesim almis getirmis simit. Ben de ziyan olmasin diye yumurta peynirli omletle yarim bi simit yedim. Bi tane daha kaldi dolapta. Simiti yemek icin ogunlerden kisiyorum.

İçtim şimdi yarın da içicem bakim tuvalet konusu ne olacak ona göre haber ederim. İnternette okudum herkes ishal yapar filan yazmış havadisleri veririm yarın.

Sorma o ayakkabıyı hala arıyorum yok evde yapacak birşey yok yarın da yollara bakarım 1-2 güne unuturum
Dengelemeyi biliyorsan çok güzel balım sorun yok o zaman afiyet olsun

Merhabalar
Takıma katılma şansım varmı acaba
Merhaba canım aşağıdaki formu doldurabilirsin:

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:

MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

Yalnız günlük foruma giriş yapıp paylaşım yapabilecek misin bir de her gün yediklerimizi ve sporlarımızı yine forumdan paylaşıyoruz o nedenle devamlılık ve aktiflik lazım aktif olurum dersen gel katıl :)

Benim 20000 adim üstünde yapabilmem için 15 kiloyu bir tarafa atmam lazım sanırım S Suskunhanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…