- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.901
yok canım ben hıc denemedım hatta gorunce bunları ıcen var mı dıyorduk kı meger ıcen dıbımdeymıs ıse yararsa soyle bızede malum hepımızın wc problemerı oldugu dogruKızlar doğuşun kayısılı form unu aldım indirime girmişti yine beleşci ruhum şaha kalktı doğadanın 7 liralık kayısılı form çayı yerine doğuşa yöneldim Allah affetsin
Var mı kayısı form kullanan çok güzel wc çıkarır diyorlar
yaaaa kendine de mi yorum yaptın sennDevamı yok mu balım ben mi göremedim :O
Dondurma, hurma, helva hepsi bir arada aynı öğünde şeker kombosu olmuş. Şekerin fazlası vücutta yağ olarak depolanıyor canım bundan sonraki menülerde şekerli şeyleri bu kadar arka arkaya tüketmezsen daha rahat ve güzel kilo verirsin. :)
Kahvaltıda müsli yerine çok daha sağlıklı, besleyici ve düşük kalorili yulaf ezmesi ya da yulaf kepeği tavsiye ederim diyet döneminde müsli yerine bunları daha çok önerirler genelde. :)
Peynir, yumurta, döner gibi yiyeceklerin miktarını da yazarsan balım abartı olan kısımlarda dostane şekilde uyarabiliriz. İnsan bazen yerken yediğini anlamıyor dışarıdan birisi söyleyince daha iyi görebiliyor eksiklerini ya da hatalarını :)
Harikasın helal olsun ekmek yememiş olman da mükemmel belki akşam olabilirdi ama sanırım canın istemedi afiyet olsun canım :) Bu arada kaşar peyniri yerine beyaz peynir, süzme peynir, lor peyniri gibi peynir çeşitleri çok daha az kalorili ve diyet için daha ideal aklında olsun. Tam yağlı da kullanabilirsin. :)
Kaptana yaraşır bir menü tabi kii :)
Tamam sabahın devamı burdaymışİstersen hepsini yedikten sonra tek seferde yaz canım hem bizim için hem de senin için takibi daha kolay olur. :) Menün çok güzel afiyet olsun. :)
Aynı şekilde lapayı ezmeden yapıyorsan ezme yerine kepek tavsiye ederim fiyat farkı hemen hemen aynı ama daha düşük karb daha yüksek protein alırsın yulaf kepeği ile balım :)
Genel kalori düşük o nedenle dondurmayı görmüyoruz.Cuma günü hesaplaşırız pacom
Afiyet olsun hafif ve güzel bir menü :)
Afiyet olsun canım simiti sürekli tüketmiyorsun değil mi yani her sabah simit kahvaltısı mı ediyorsun :)
Mükemmel bir menü afiyet bal şeker olsun suyu arttırabiliriz. :)
Düşük kalorili bir menü olmuş afiyet olsun balım inşallah cumaya artılar gidecekkk :)
Spor abartı canım ayrıca 50 liralık ayakkabı için yeter kendini paraladın canım sağolsun de geç
Normalde cok hırslanmıstım ama hemde adımlarımı valla yuruyerek degıl stepper basında atıyodum o daha zor oluyor 100 yurumeye bedel cok hırslandıydım tam 8 bınıncı adımdayım lavabo tıkanmıs mutfagı su basmıs sonra kalktım lavabo temızledım actım fln sonrada valız hazırla derken gun cöp oldu.
Bırakma kaptannn bak dr da soylemıs bıraz zorlu gecıcek ama gecıcek. Bosver sen saglıgna bak yeterBen bugünde katılamıyorum kızlar çok üzgünüm kafamı toplayamıyorum ilaçları bıraktım bırakcam
Canım şimdi yazdım ama bilgin olsun24-31 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom ☑ ☑ ☑
C Cagrihilal1 ☑ ☑ ☑ ☑
balpamuk ☑
S Suskunhanim ☑ ☑ ☑ ☑
0zlem ☑ ☑ ☑ ☑
pacman ☑ ☑ ☑
fancynancy ☑ ☑ ☑
Calypso95 ☑ ☑ ☑
O Ozgenurrrr ☑☑
Sibal57 ☑ ☑ ☑ ☑
SaskinAnne ☑ ☑ ☑
A Asya2600 ☑☑
cgdmk ☑
U UmutluBen ☑ ☑ ☑ ☑
birsevgi ☑
Morseveranne35 ☑
Amor-a ☑ ☑ ☑ ☑
mavimli ☑ ☑ ☑ ☑
redsonja87 ☑ ☑ ☑
@kirmizgitar ☑ ☑
ayvacicegi ☑
inciitanesi ☑
O zaman gerekirse sporu bırak ama ilacı bırakma, bir noktadan sonra alışırsın ve yeniden başlarsın,mezuniyetine de az kaldı zaten.tabi sen bilirsin yine canım ,her şeyin başı sağlıkArarım tabi ama demişti zaten bırakma dayan diye
MaşallahTakımın eski üyesi full enerji döndü kaptancigimmm vallahi oyle böyle motive değilim he masallah deyin kız
Ya bugün yürüdükçe yuruyesim geldi sabah ki yuruyus günü olduğunu bilmiyordumTesekkur ederim efendim, onemli olan katilmakti
Cherry Mom kaptan gecen haftanin birincisi 23bin adimdaydi deyince devam ettim ama sonunda tuvalet ihtiyaci baskin cikti
Yalniz birinci acik ara onde, 28bin cok iyiymis, cita birden 5bin yukseldi.
Bu challenge isi hosuma gitti
Wayy Wayy wayy suskuncum tebrık ederim yıne geldın geleleı bırakmıyorsun 1. liği. supersınnn superrr ve resmen kendı rekorunu kırmıssın.27 temmuz walk Challenge sonuçları
S Suskunhanim 28128 adımla zirveyi bırakmıyoooorr ve 1. Oluyor
ayvacicegi 21524 adımla listelere direk dereceden giriş yapıyor ve 2. Oluyorrr♥♥
C Cagrihilal1 durur muuu 14014 adim ile bari 3. Olayım diyor
U UmutluBen 11100
Calypso95 9450
0zlem 5206
SaskinAnne 5000
Sizi de tebrik ederim kızlar
Canım sağ olasınWayy Wayy wayy suskuncum tebrık ederim yıne geldın geleleı bırakmıyorsun 1. liği. supersınnn superrr ve resmen kendı rekorunu kırmıssın.ayva cıcegı senıde tebrık edeırm sende baya baya yurumussun. hilal masallah yaaa sen bu aralar bır acıldın pir acıldın.
İçtim şimdi yarın da içicem bakim tuvalet konusu ne olacak ona göre haber ederim. İnternette okudum herkes ishal yapar filan yazmış havadisleri veririm yarın.yok canım ben hıc denemedım hatta gorunce bunları ıcen var mı dıyorduk kı meger ıcen dıbımdeymıs ıse yararsa soyle bızede malum hepımızın wc problemerı oldugu dogru
yaaaa kendine de mi yorum yaptın sennhatta2 kere baktım yorum yapan ece degl mı ee ayakkabıda kaybeden eceydı
Dengelemeyi biliyorsan çok güzel balım sorun yok o zaman afiyet olsunEceZ
Yok normalde sabah gidip de hic almam dolapta zaten bir suru tam bugday unlu dilim ekmek var ama dun kardesim almis getirmis simit. Ben de ziyan olmasin diye yumurta peynirli omletle yarim bi simit yedim. Bi tane daha kaldi dolapta. Simiti yemek icin ogunlerden kisiyorum.
Bizde mansiyon aldık sanırım27 temmuz walk Challenge sonuçları
S Suskunhanim 28128 adımla zirveyi bırakmıyoooorr ve 1. Oluyor
ayvacicegi 21524 adımla listelere direk dereceden giriş yapıyor ve 2. Oluyorrr♥♥
C Cagrihilal1 durur muuu 14014 adim ile bari 3. Olayım diyor
U UmutluBen 11100
Calypso95 9450
0zlem 5206
SaskinAnne 5000
Sizi de tebrik ederim kızlar
Cuma belli olacak bakalim :)Dengelemeyi biliyorsan çok güzel balım sorun yok o zaman afiyet olsun
Yillardir bu fotoyu kullaniyorum o ara neden bunu sectim bilmiyorum. Degistirmek de cok aklima gelmedi niyeyseAmor-a Senin profil fotona bakınca şu caps aklıma geliyor gece gece güldüm yine ya
Eki Görüntüle 2668531
Bugün sabittin artı gelmediğine göre 4 güne her türlü eksidesin ani bir regl ödemi gelmezse tabiCuma belli olacak bakalim :)
Merhaba canım aşağıdaki formu doldurabilirsin:Merhabalar
Takıma katılma şansım varmı acaba
Benim 20000 adim üstünde yapabilmem için 15 kiloyu bir tarafa atmam lazım sanırımWayy Wayy wayy suskuncum tebrık ederim yıne geldın geleleı bırakmıyorsun 1. liği. supersınnn superrr ve resmen kendı rekorunu kırmıssın.ayva cıcegı senıde tebrık edeırm sende baya baya yurumussun. hilal masallah yaaa sen bu aralar bır acıldın pir acıldın.
Regl donemi hep ekstra kilo alirim ne yazikki tabi sonra gidiyor o kilo. Tatlilara filan abanmazsam regl de kilo bile ciksa regl bittiginde fazlasiyla gidiyor kilo.Bugün sabittin artı gelmediğine göre 4 güne her türlü eksidesin ani bir regl ödemi gelmezse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?