- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.861
Sabah uyanınca belin en ince yerinden bel ölçünü al balım. Kalça için basenlerin en kalın yerinden çevreleyerek etine bastırmadan alırsın.Tm çok sevindimteşekkür ederimmmm
muz mu hic gülecegim yoktu saka mi buBen benimki ile yollarimi ayirdim şimdilik
Sabah kahvaltısında muz yemek bunu hergun yemek ve sabah muz yemek için para vermek gerçekten canımı sıktı
Kahvaltı bence en önemlisi hani o kibrit kutusu peynirli kahvaltı var ya o insani dinç tutuyor bence
Tm dır inşallahSabah uyanınca belin en ince yerinden bel ölçünü al balım. Kalça için basenlerin en kalın yerinden çevreleyerek etine bastırmadan alırsın.
Diz kapağının hemen üstünden alırsın bir de alt bacağında en kalın noktadan alırsın. En son da kolun en kalın kısmından alırsın. 5 ölçü yetiyor bize farkı görmek içinZaten çok sarkman yoksa kolda ağırlık olarak karın bel bacak yaparız
Devamı yok mu balım ben mi göremedim :Okizlar menulerinizi gorunce salya sumuk aglayasim geldi
08:30-13:00 arasi
yarim kibrit kutusu beyaz peynir
yarim laslanmis yumurta
yarim dilim tam tahilli ekmek ( 15 gr kadar)
1 domates
taze nane, maydanoz
1 litre su
3 yasinda bir afacanin pesinde kosacak kadar spor
Dondurma, hurma, helva hepsi bir arada aynı öğünde şeker kombosu olmuş. Şekerin fazlası vücutta yağ olarak depolanıyor canım bundan sonraki menülerde şekerli şeyleri bu kadar arka arkaya tüketmezsen daha rahat ve güzel kilo verirsin. :)iyi aksamlar kizlar
09:00 2 yagda yumurta,13 zeytin,yarim simit,biraz kasar
12:00 1tatli kasigi dondurma,yarim bardak ayran,4 hurma,kucuk bir parca yaz helvasi
16:30 3 kasik bamya,3 kasik fasulye,1 bardak ayran,salata,tavuk gogsu
3litre su
Kahvaltıda müsli yerine çok daha sağlıklı, besleyici ve düşük kalorili yulaf ezmesi ya da yulaf kepeği tavsiye ederim diyet döneminde müsli yerine bunları daha çok önerirler genelde. :)slm millet
kahvalti 8de yogurtlu müsli, kahve
öglen 2 de pho (Vietnam) klasik corba etli sebzeli oluyor doyurucu oldukca.
aksam 6 da iki kayisi.
cay icesim de var bir bardak.
40 dakika yürüyüs yaptim. Zamanim yoktu baska.
Cherry Mom
Mehfam
Peynir, yumurta, döner gibi yiyeceklerin miktarını da yazarsan balım abartı olan kısımlarda dostane şekilde uyarabiliriz. İnsan bazen yerken yediğini anlamıyor dışarıdan birisi söyleyince daha iyi görebiliyor eksiklerini ya da hatalarını :)merhabalar :)
8.30- sahanda yumurta, çeçil peyniri, salataık, domats
11-1parça sütlü çiko, sade kahve
12- döner 2sb ayran
18-2yk höşmerim
19- bir tabak fellah köftesi, 2 yk haşlanmış nohut
Cherry Mom Mehfam
Harikasın helal olsun ekmek yememiş olman da mükemmel belki akşam olabilirdi ama sanırım canın istemedi afiyet olsun canım :) Bu arada kaşar peyniri yerine beyaz peynir, süzme peynir, lor peyniri gibi peynir çeşitleri çok daha az kalorili ve diyet için daha ideal aklında olsun. Tam yağlı da kullanabilirsin. :)Menüm
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Bir dilim kaşar peyniri
Ara
Sade Türk kahvesi
Öğle
5 yemek kaşığı taze fasülye
İki sıkım çiğ köfte
Ara
3 tane çiğ badem
Akşam
Yok
Bugünü de ekmeksiz ve 2.5 litre su ile bitirmiş olmanın dayanılmaz hafifliği
Spor: 2.7 km 3678 adım
Cherry Mom Mehfam
Kaptana yaraşır bir menü tabi kii :)Sabah
Yogurt yeşil elma chia yulaf karışımı
Öğlen 2 3 dilim karpuz
Akşam 4 YK bulgur pilavı 3 yk fırında etli bamya ayran
Spor adımlarımmm
Tamam sabahın devamı burdaymışogle 13:00-14:00 arasi
1 kozlenmis patlican
yagsiz sarimsakli domates sosu
2 yk yagsiz yogurt
1 dilim tam tahil ekmegi
ara ogun: 1 ceviz
aksam:
6 kasik yesil mercimek
1 dilim (25 gr) tam tahilli ekmek
gunluk 2,5 litre su
Aynı şekilde lapayı ezmeden yapıyorsan ezme yerine kepek tavsiye ederim fiyat farkı hemen hemen aynı ama daha düşük karb daha yüksek protein alırsın yulaf kepeği ile balım :)Sabah 0830 30gr yulaf lapası, 20gr fıstık ezmesi, sütlü kahve
Öğle 1300 1 dilim yulaf ekmeği, 1 dilim peynir
Akşam 1730 fırında balık, limonlu sos, haşlanmış sebze, patates püresi
Su 7 bardak (2.1 litre)
Eki Görüntüle 2668433 Eki Görüntüle 2668434
Genel kalori düşük o nedenle dondurmayı görmüyoruz.Tembel Menü
12.00: çökelek salatası bolca (ama içinde normal yediğim kadar lor vardı), 4 zeytin, 25 gr tb ekmek
15.00: biraz sade dondurma, 2 kayısı
19.00: 1.5 kepçe mercimek çorbası, 4 yk ıspanak, 2.5 yk yoğurt
Afiyet olsun hafif ve güzel bir menü :)Sabah
2 yumurta
1 küçük peynir
1 yk menemen
1 dilim ekmek
Öğlen
Izgara et
Salata
Akşam
2 dilim karpuz
Afiyet olsun canım simiti sürekli tüketmiyorsun değil mi yani her sabah simit kahvaltısı mı ediyorsun :)Sabah
Peynirli omlet
1 simit
Ara
1 seftali
4 kayisi
Ögle
1 bardak yesilcay
Sade enginar
Probis
Su : 2,5 lt
Spor: 1 saat 45 yuruyus
Mükemmel bir menü afiyet bal şeker olsun suyu arttırabiliriz. :)sabah:
1 yumurta
60 gr beyaz peynır yarım yaglı
domates, salatalık
Ara
1 adet seftali
Akşam
Fırında tavuk gogus 200 gr
bol salata
Su: 1.5 lt bu gun pek az oldu
2 bardak detoks cayı
150 zıp
110 bolgesel
ve adımlarCherry Mom
Düşük kalorili bir menü olmuş afiyet olsun balım inşallah cumaya artılar gidecekkk :)Menüm;
10:00
1 haşlanmış yumurta
Ara;minik elma
17:30
3 küçük içli köfte
Yoğurt
3 L su
Spor;
28 dk Jillian .
Spor abartı canım ayrıca 50 liralık ayakkabı için yeter kendini paraladın canım sağolsun de geçSporumuzu yazalım da herkes ayağını denk alsın BİZ DAHA ÖLMEDİKKK NOKİLO DEVAMM
27 Temmuz Spor
20 dk yatay bisiklet
30 dk dikey bisiklet
30 dk yürüyüş bandında hızlı tempo yürüyüş
1000 bacak kalça 800 karın hareketi
2 saat açık havada ayakkabımın teki nerede yürüyüşü
Aynısından bana da 1 taneOlur balım birde total body mi istiyorsun yoksa bölgesel mi onu söyle bölgesel ise hangi bölge ona göre hazırlıyım
Dünyanın sporunu yapıyorsun hala istiyorsun bugün yaptın mı 15 günlül challengemiziAynısından bana da 1 tane
Aman kaptan cuma bayramAyyy kim çıktıki siz çıkacaksınızgerçi sizinkiler öyle böyle bir artı değil ama ben hep sonuca bakarım misali cumaya kadar yakıyorsunuz
Ayakkabısına sahip çıkamıyor program yazacak bir deAy çok pahalı birşey değil de sinir oldum teki kaldı elimde ben ne yapayım teki bari ikisi birden gitseydi
Yok sabahları yulaf ezmesi muz vardı aslında bu güzel ve doyurucu oluyor ama hep aynı alternatif yok sıkıldım bendemuz mu hic gülecegim yoktu saka mi bu
YaptimDünyanın sporunu yapıyorsun hala istiyorsun bugün yaptın mı 15 günlül challengemizi
Seni benden başka kimse anlayamaz özlemEceZ Canım 1 ay olmuştur hep böyle oluyor. Hatta bir ara +3 kiloyu geçti neyse ki cuma günü eksi gördüm sadece 1 defa sabit kalmıştım. Muhtemelen çarşamba ve perşembe az besleniyorum hafta sonu salınca hoop gelsin artılar. Mesela bu persembe 76.2 kiloydum ama Cuma günü 1 günde 73.6 yi gördüm. Çok ilginç..
Yulaf kepegini belki ekmeklere eklerim diye almistim ama hic lapada denemedim. Simdi ezme ve kepegi karsilastiran yazilara baktim. Ikisi de iyi secenekler, kepek burun farkiyla ondeymis dediginiz gibi. Kepekle de deneyecegim, yorum icin tesekkurlerDevamı yok mu balım ben mi göremedim :O
Dondurma, hurma, helva hepsi bir arada aynı öğünde şeker kombosu olmuş. Şekerin fazlası vücutta yağ olarak depolanıyor canım bundan sonraki menülerde şekerli şeyleri bu kadar arka arkaya tüketmezsen daha rahat ve güzel kilo verirsin. :)
Kahvaltıda müsli yerine çok daha sağlıklı, besleyici ve düşük kalorili yulaf ezmesi ya da yulaf kepeği tavsiye ederim diyet döneminde müsli yerine bunları daha çok önerirler genelde. :)
Peynir, yumurta, döner gibi yiyeceklerin miktarını da yazarsan balım abartı olan kısımlarda dostane şekilde uyarabiliriz. İnsan bazen yerken yediğini anlamıyor dışarıdan birisi söyleyince daha iyi görebiliyor eksiklerini ya da hatalarını :)
Harikasın helal olsun ekmek yememiş olman da mükemmel belki akşam olabilirdi ama sanırım canın istemedi afiyet olsun canım :) Bu arada kaşar peyniri yerine beyaz peynir, süzme peynir, lor peyniri gibi peynir çeşitleri çok daha az kalorili ve diyet için daha ideal aklında olsun. Tam yağlı da kullanabilirsin. :)
Kaptana yaraşır bir menü tabi kii :)
Tamam sabahın devamı burdaymışİstersen hepsini yedikten sonra tek seferde yaz canım hem bizim için hem de senin için takibi daha kolay olur. :) Menün çok güzel afiyet olsun. :)
Aynı şekilde lapayı ezmeden yapıyorsan ezme yerine kepek tavsiye ederim fiyat farkı hemen hemen aynı ama daha düşük karb daha yüksek protein alırsın yulaf kepeği ile balım :)
Genel kalori düşük o nedenle dondurmayı görmüyoruz.Cuma günü hesaplaşırız pacom
Afiyet olsun hafif ve güzel bir menü :)
Afiyet olsun canım simiti sürekli tüketmiyorsun değil mi yani her sabah simit kahvaltısı mı ediyorsun :)
Mükemmel bir menü afiyet bal şeker olsun suyu arttırabiliriz. :)
Düşük kalorili bir menü olmuş afiyet olsun balım inşallah cumaya artılar gidecekkk :)
Spor abartı canım ayrıca 50 liralık ayakkabı için yeter kendini paraladın canım sağolsun de geç
Sorma bulamadım gittim aynısından 1 çift daha aldım şuan 1.5 ayakkabım var lanet olsunAyakkabısına sahip çıkamıyor program yazacak bir de
Ani çıkışlar inişler hepimize oluyor balım mezun olduktan sonra 1 haftada 4 kilo geri aldım cumartesi günü tartıldım ne oluyor dedim diyete başladım 2 günde 600 gramını geri verdim. Hani ideal kiloya insek bile böyle bir anda almalar vermeler hepimize oluyor. Regl dönemi, fazla spor, fazla karb alımı, hormonal değişimler vs hepsi tetikliyor. İne çıka bir şekilde ilerleyeceğiz işte. :/EceZ Canım 1 ay olmuştur hep böyle oluyor. Hatta bir ara +3 kiloyu geçti neyse ki cuma günü eksi gördüm sadece 1 defa sabit kalmıştım. Muhtemelen çarşamba ve perşembe az besleniyorum hafta sonu salınca hoop gelsin artılar. Mesela bu persembe 76.2 kiloydum ama Cuma günü 1 günde 73.6 yi gördüm. Çok ilginç..
Helall kaldı 13 gün. Dün başladığımdan beri bugün iç bacaklarım acıyor. *-*Yaptimyürüyüş fenaydı ama ayaklarım patladı resmen
Bende yeni yeni başladım hem doyurucu hem de ezmeye göre daha avantajlı protein karb bir de betaglukan açısından. Fiyatı da kafa kafaya eğer yiyebilirsen süper seçim olur ya da arada yoğurt karıştırıp yiyebilirsin. Sütte pişirenler de var da onu hiç denemedim. Ha bir de omletin içine atıyorlar kahvaltıda.Yulaf kepegini belki ekmeklere eklerim diye almistim ama hic lapada denemedim. Simdi ezme ve kepegi karsilastiran yazilara baktim. Ikisi de iyi secenekler, kepek burun farkiyla ondeymis dediginiz gibi. Kepekle de deneyecegim, yorum icin tesekkurler
Ödemin varsa hemen anlatayımKabak detoksunu nasıl yapıyorsunuz? Bende mi başlasam diye düşündüm bir an.
Olursun olursuun tatil çok iyi geliyor canımSüper dopingli dönmüşsün Sevgi! Darısı başımaŞu tatilleri bitireyim ben de full motivasyonlu burada olacağım. Dönmeneçok aevindim enerjini hissettim hemen. ❤
Ben bugünde katılamıyorum kızlar çok üzgünüm kafamı toplayamıyorum ilaçları bıraktım bırakcam
Sorma bulamadım gittim aynısından 1 çift daha aldım şuan 1.5 ayakkabım var lanet olsun
Ben bugünde katılamıyorum kızlar çok üzgünüm kafamı toplayamıyorum ilaçları bıraktım bırakcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?