- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.921
O dönem hepimiz öyleyiz. Şimdi pazartesiden güzel bir ivme yakalamışsın artı da olabilirdin sabit olman kilo almaman çok iyi birşey. Cumaya kadar 300 400 versen bile yeterli. Zamanla artacaktır zaten vücut iyice diyet spor ikilemine girince. :)Regl donemi hep ekstra kilo alirim ne yazikki tabi sonra gidiyor o kilo. Tatlilara filan abanmazsam regl de kilo bile ciksa regl bittiginde fazlasiyla gidiyor kilo.
24-31 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom ☑ ☑ ☑
@Cagrihilal1 ☑ ☑ ☑ ☑
@balpamuk☑
S Suskunhanim ☑ ☑ ☑ ☑
@0zlem ☑ ☑ ☑ ☑
pacman ☑ ☑ ☑
fancynancy ☑ ☑ ☑
@Calypso95 ☑ ☑☑
@Ozgenurrrr ☑☑ ☑
Sibal57 ☑ ☑ ☑ ☑
SaskinAnne ☑ ☑ ☑
A Asya2600 ☑☑
@cgdmk ☑
@UmutluBen ☑ ☑ ☑ ☑
@birsevgi ☑
@Morseveranne35☑
Amor-a ☑ ☑ ☑ ☑
mavimli ☑ ☑ ☑ ☑
@redsonja87 ☑ ☑ ☑
@kirmizgitar ☑ ☑
@ayvacicegi ☑
@beyazinci ☑
saol canim miktari az diye guveniyorum ama haklisinDondurma, hurma, helva hepsi bir arada aynı öğünde şeker kombosu olmuş. Şekerin fazlası vücutta yağ olarak depolanıyor canım bundan sonraki menülerde şekerli şeyleri bu kadar arka arkaya tüketmezsen daha rahat ve güzel kilo verirsin. :)
evet benim diyetisyen de tavsiye ediyordu yulafiDevamı yok mu balım ben mi göremedim :O
Dondurma, hurma, helva hepsi bir arada aynı öğünde şeker kombosu olmuş. Şekerin fazlası vücutta yağ olarak depolanıyor canım bundan sonraki menülerde şekerli şeyleri bu kadar arka arkaya tüketmezsen daha rahat ve güzel kilo verirsin. :)
Kahvaltıda müsli yerine çok daha sağlıklı, besleyici ve düşük kalorili yulaf ezmesi ya da yulaf kepeği tavsiye ederim diyet döneminde müsli yerine bunları daha çok önerirler genelde. :)
Peynir, yumurta, döner gibi yiyeceklerin miktarını da yazarsan balım abartı olan kısımlarda dostane şekilde uyarabiliriz. İnsan bazen yerken yediğini anlamıyor dışarıdan birisi söyleyince daha iyi görebiliyor eksiklerini ya da hatalarını :)
Harikasın helal olsun ekmek yememiş olman da mükemmel belki akşam olabilirdi ama sanırım canın istemedi afiyet olsun canım :) Bu arada kaşar peyniri yerine beyaz peynir, süzme peynir, lor peyniri gibi peynir çeşitleri çok daha az kalorili ve diyet için daha ideal aklında olsun. Tam yağlı da kullanabilirsin. :)
Kaptana yaraşır bir menü tabi kii :)
Tamam sabahın devamı burdaymışİstersen hepsini yedikten sonra tek seferde yaz canım hem bizim için hem de senin için takibi daha kolay olur. :) Menün çok güzel afiyet olsun. :)
Aynı şekilde lapayı ezmeden yapıyorsan ezme yerine kepek tavsiye ederim fiyat farkı hemen hemen aynı ama daha düşük karb daha yüksek protein alırsın yulaf kepeği ile balım :)
Genel kalori düşük o nedenle dondurmayı görmüyoruz.Cuma günü hesaplaşırız pacom
Afiyet olsun hafif ve güzel bir menü :)
Afiyet olsun canım simiti sürekli tüketmiyorsun değil mi yani her sabah simit kahvaltısı mı ediyorsun :)
Mükemmel bir menü afiyet bal şeker olsun suyu arttırabiliriz. :)
Düşük kalorili bir menü olmuş afiyet olsun balım inşallah cumaya artılar gidecekkk :)
Spor abartı canım ayrıca 50 liralık ayakkabı için yeter kendini paraladın canım sağolsun de geç
Açlığa dayanıklıysan IF de yapabilirsin aralıklı oruç hani o da güzel destek veriyor kilo verme sürecine :)evet benim diyetisyen de tavsiye ediyordu yulafionun sayesinde 4,5 kilo daha aldim. artik kendi bildigim yoldan ilerleyecegim. zayiflayacagim bu sefer. herkes sasacak bu menülerle nasil oldu diye. ben soyleyeyim simdiden, aksam yemeyerek
Ben aç karnına spor yapınca ellerim ve ayak parmaklarım uyuşuyor bazen, devam edince geçiyor. Baş ağrısına ilaçsız çözüm zor ama uyuşma halsizlik için bol su içmek iyi geliyor canım. Saatte geç oldu bozma diyeti su içip uyumayı dene olmadı bir ağrı kesici belki :/ Geçmiş olsun.sanirim kan sekerim dustu kizlar yine... bu aksam misafirimiz vardi butun aksam
yediler ictiler ben kuru caya talim ettim suan heryanim uyusmus vaziyette beynim patliyo agridan... bu saatte bisey de yenmez icilmez zaten listemde de yok. size de oluyomu boyle seyler ya yoksa benimle mi alakali
yok güzelim sen kuzeninle konus anlat durumunu bu böyle olmaz.sanirim kan sekerim dustu kizlar yine... bu aksam misafirimiz vardi butun aksam
yediler ictiler ben kuru caya talim ettim suan heryanim uyusmus vaziyette beynim patliyo agridan... bu saatte bisey de yenmez icilmez zaten listemde de yok. size de oluyomu boyle seyler ya yoksa benimle mi alakali
zaten benim ki IF gibiAçlığa dayanıklıysan IF de yapabilirsin aralıklı oruç hani o da güzel destek veriyor kilo verme sürecine :)
Ben aç karnına spor yapınca ellerim ve ayak parmaklarım uyuşuyor bazen, devam edince geçiyor. Baş ağrısına ilaçsız çözüm zor ama uyuşma halsizlik için bol su içmek iyi geliyor canım. Saatte geç oldu bozma diyeti su içip uyumayı dene olmadı bir ağrı kesici belki :/ Geçmiş olsun.
Benim 16.000 adımımı kedi mi yedi kız. O kadar da etiketledim seni27 temmuz walk Challenge sonuçları
S Suskunhanim 28128 adımla zirveyi bırakmıyoooorr ve 1. Oluyor
@ayvacicegi 21524 adımla listelere direk dereceden giriş yapıyor ve 2. Oluyorrr♥♥
@Cagrihilal1 durur muuu 14014 adim ile bari 3. Olayım diyor
@UmutluBen 11100
@Calypso95 9450
@0zlem 5206
SaskinAnne 5000
Sizi de tebrik ederim kızlar
Ortim teşekkür ederim
Canım sabah hemen ödem yapabilir ama sabah yarım saat yuruyup tartilirsan farkı görebilirsin.bir de hemen öyle bı günle fark bekleme,goremezsen üzülürsün.bir hafta duzenli yapıp bak farkaAksam aksam iyi yurudum. Umarim kiloya yansir. Yarin sabahi heyecanla bekliyorum
Canım benim 15 kilodan sonra 20000 yaparsın şimdi de step ile onu vermeye gayret et.ozellikle gün içinde nabzını hızlandırmaya çalış evde.4-5 kere mesela farklı zMNlarda
Cocuk küçük olunca sadece akşam eşim geldiğinde yapabiliyorum canım gündüz vaktim olmuyor ya da uyurken başka isim olmazsaOrtim teşekkür ederim
Canım sabah hemen ödem yapabilir ama sabah yarım saat yuruyup tartilirsan farkı görebilirsin.bir de hemen öyle bı günle fark bekleme,goremezsen üzülürsün.bir hafta duzenli yapıp bak farka
Canım benim 15 kilodan sonra 20000 yaparsın şimdi de step ile onu vermeye gayret et.ozellikle gün içinde nabzını hızlandırmaya çalış evde.4-5 kere mesela farklı zMNlarda
Siskinlik vardi ogleden sonra cok birsey yemedim. O gitmis olur diye dusunmustum. Cumaya kismet :) Senin menu de guzel sebze vs de var. Ogunlerin dengeli benim gibi bi probis icin koca menuyu cope atmiyorsunCanım sabah hemen ödem yapabilir ama sabah yarım saat yuruyup tartilirsan farkı görebilirsin.bir de hemen öyle bı günle fark bekleme,goremezsen üzülürsün.bir hafta duzenli yapıp bak
dun konustum, gun icinde boyle olmamin sebebini ara ogunleri atlamama bagladi ya, e aksam yemeginin uzerinden 3-4 saat gectikten sonrasini napicaz? kaldiki ben diyete baslamadan once 8-10 saat aclik yasardim da halsiz bile kalmazdim, simdi ne oluyo da 2 saatte bir dusuyorum acaba....yok güzelim sen kuzeninle konus anlat durumunu bu böyle olmaz.
ben IF yapayim ona göre bir liste hazirlasan desen. tarzin öyle görünüyor cünkü. sen IFi bir arastir internetten gercekten sana uydugunu düsünüyorsan konus kuzeninle canim.dun konustum, gun icinde boyle olmamin sebebini ara ogunleri atlamama bagladi ya, e aksam yemeginin uzerinden 3-4 saat gectikten sonrasini napicaz? kaldiki ben diyete baslamadan once 8-10 saat aclik yasardim da halsiz bile kalmazdim, simdi ne oluyo da 2 saatte bir dusuyorum acaba....
vala "bu diyet bana gore degilmis bence bildigim yontemlerle devam edeyim ben" dedim,"hafi ordan bildigin yontemle bu kiloya gelmissin simdi hic su koyvermeye kalkma o kilolar gidicek" diyor. dayanmaya calisiyorum ama cok sert geldi
insulin direnci olanlar yapabiliyor mu onu acaba biliyormusun?ben IF yapayim ona göre bir liste hazirlasan desen. tarzin öyle görünüyor cünkü. sen IFi bir arastir internetten gercekten sana uydugunu düsünüyorsan konus kuzeninle canim.
O kadar mı kötüsün?Ben bugünde katılamıyorum kızlar çok üzgünüm kafamı toplayamıyorum ilaçları bıraktım bırakcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?