Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Regl donemi hep ekstra kilo alirim ne yazikki tabi sonra gidiyor o kilo. Tatlilara filan abanmazsam regl de kilo bile ciksa regl bittiginde fazlasiyla gidiyor kilo.
O dönem hepimiz öyleyiz. Şimdi pazartesiden güzel bir ivme yakalamışsın artı da olabilirdin sabit olman kilo almaman çok iyi birşey. Cumaya kadar 300 400 versen bile yeterli. Zamanla artacaktır zaten vücut iyice diyet spor ikilemine girince. :)

Geç kaldım demi

OTE="UmutluBen, post: 64661346, member: 999382"]
yok canım ben hıc denemedım hatta gorunce bunları ıcen var mı dıyorduk kı meger ıcen dıbımdeymıs ıse yararsa soyle bızede malum hepımızın wc problemerı oldugu dogru

yaaaa kendine de mi yorum yaptın senn hatta2 kere baktım yorum yapan ece degl mı ee ayakkabıda kaybeden eceydı

Normalde cok hırslanmıstım ama hemde adımlarımı valla yuruyerek degıl stepper basında atıyodum o daha zor oluyor 100 yurumeye bedel cok hırslandıydım tam 8 bınıncı adımdayım lavabo tıkanmıs mutfagı su basmıs sonra kalktım lavabo temızledım actım fln sonrada valız hazırla derken gun cöp oldu.

Bırakma kaptannn bak dr da soylemıs bıraz zorlu gecıcek ama gecıcek. Bosver sen saglıgna bak yeter
[/QUOTE]
Geç kaldım demi Mehfam

saol canim miktari az diye guveniyorum ama haklisin

sanirim kan sekerim dustu kizlar yine... bu aksam misafirimiz vardi butun aksam
yediler ictiler ben kuru caya talim ettim suan heryanim uyusmus vaziyette beynim patliyo agridan... bu saatte bisey de yenmez icilmez zaten listemde de yok. size de oluyomu boyle seyler ya yoksa benimle mi alakali

evet benim diyetisyen de tavsiye ediyordu yulafi onun sayesinde 4,5 kilo daha aldim. artik kendi bildigim yoldan ilerleyecegim. zayiflayacagim bu sefer. herkes sasacak bu menülerle nasil oldu diye. ben soyleyeyim simdiden, aksam yemeyerek

evet benim diyetisyen de tavsiye ediyordu yulafi onun sayesinde 4,5 kilo daha aldim. artik kendi bildigim yoldan ilerleyecegim. zayiflayacagim bu sefer. herkes sasacak bu menülerle nasil oldu diye. ben soyleyeyim simdiden, aksam yemeyerek
Açlığa dayanıklıysan IF de yapabilirsin aralıklı oruç hani o da güzel destek veriyor kilo verme sürecine :)
Ben aç karnına spor yapınca ellerim ve ayak parmaklarım uyuşuyor bazen, devam edince geçiyor. Baş ağrısına ilaçsız çözüm zor ama uyuşma halsizlik için bol su içmek iyi geliyor canım. Saatte geç oldu bozma diyeti su içip uyumayı dene olmadı bir ağrı kesici belki :/ Geçmiş olsun.

yok güzelim sen kuzeninle konus anlat durumunu bu böyle olmaz.

zaten benim ki IF gibi saat araliklarim öyle yani. aksam yememe üzerine kurulu. hem sindirime faydali hem de zayiflamaya. sabah kus gibi kalkiyorum

S Suskunhanim canım ortim tebrik ederim
Ortim teşekkür ederim
Aksam aksam iyi yurudum. Umarim kiloya yansir. Yarin sabahi heyecanla bekliyorum
Canım sabah hemen ödem yapabilir ama sabah yarım saat yuruyup tartilirsan farkı görebilirsin.bir de hemen öyle bı günle fark bekleme,goremezsen üzülürsün.bir hafta duzenli yapıp bak farka
Benim 20000 adim üstünde yapabilmem için 15 kiloyu bir tarafa atmam lazım sanırım S Suskunhanim
Canım benim 15 kilodan sonra 20000 yaparsın şimdi de step ile onu vermeye gayret et.ozellikle gün içinde nabzını hızlandırmaya çalış evde.4-5 kere mesela farklı zMNlarda

Cocuk küçük olunca sadece akşam eşim geldiğinde yapabiliyorum canım gündüz vaktim olmuyor ya da uyurken başka isim olmazsa

Canım sabah hemen ödem yapabilir ama sabah yarım saat yuruyup tartilirsan farkı görebilirsin.bir de hemen öyle bı günle fark bekleme,goremezsen üzülürsün.bir hafta duzenli yapıp bak
Siskinlik vardi ogleden sonra cok birsey yemedim. O gitmis olur diye dusunmustum. Cumaya kismet :) Senin menu de guzel sebze vs de var. Ogunlerin dengeli benim gibi bi probis icin koca menuyu cope atmiyorsun

yok güzelim sen kuzeninle konus anlat durumunu bu böyle olmaz.
dun konustum, gun icinde boyle olmamin sebebini ara ogunleri atlamama bagladi ya, e aksam yemeginin uzerinden 3-4 saat gectikten sonrasini napicaz? kaldiki ben diyete baslamadan once 8-10 saat aclik yasardim da halsiz bile kalmazdim, simdi ne oluyo da 2 saatte bir dusuyorum acaba....

vala "bu diyet bana gore degilmis bence bildigim yontemlerle devam edeyim ben" dedim,"hafi ordan bildigin yontemle bu kiloya gelmissin simdi hic su koyvermeye kalkma o kilolar gidicek" diyor. dayanmaya calisiyorum ama cok sert geldi

ben IF yapayim ona göre bir liste hazirlasan desen. tarzin öyle görünüyor cünkü. sen IFi bir arastir internetten gercekten sana uydugunu düsünüyorsan konus kuzeninle canim.

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:1,70
KİLONUZ:78
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:EVLİ

MESLEGINIZ:MÜHENDİS
ÇOCUK SAYISI:1

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:EVET
KİLO ALMA NEDENİNİZ:HAMİLELİK
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: KİLO VEREREK DAHA SAĞLIKLI OLACAĞIMA İNANIYORUM

Tabiki aktif şekilde foruma yazarım sizlerle birlikte :)

Ben bugünde katılamıyorum kızlar çok üzgünüm kafamı toplayamıyorum ilaçları bıraktım bırakcam
O kadar mı kötüsün? Biraz daha dayanmaya çalış bence. Eğer hala devam ederse doktoruna söyleyip bırak. Belki de yerine başka ilaç verir. Migren de çok zor çünkü. O kadar içtin, emeklerin çöp olacak. Ama dayanılamayacak gibiyse de bir şey diyemiyorum. Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…