- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.961
Anneler diyet düşmanı. Şimdi yiyorum ben. Cidden yiyorum yani. Ama annem için hiç yemiyorum oluyor. İkna olmuyor Bi türlü9 kilometre yürümüş olmanın mutluluğu ama eve gelince yine gözleme ile karşılaşmanın hüznü vargüya annemi de başlamıştım diyete
Benim menülerin evdeyken güzeldi de burda yalan olduSiskinlik vardi ogleden sonra cok birsey yemedim. O gitmis olur diye dusunmustum. Cumaya kismet :) Senin menu de guzel sebze vs de var. Ogunlerin dengeli benim gibi bi probis icin koca menuyu cope atmiyorsun
Hoş geldinizADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:1,70
KİLONUZ:78
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:EVLİ
MESLEGINIZ:MÜHENDİS
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:EVET
KİLO ALMA NEDENİNİZ:HAMİLELİK
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: KİLO VEREREK DAHA SAĞLIKLI OLACAĞIMA İNANIYORUM
Tabiki aktif şekilde foruma yazarım sizlerle birlikte :)
Ne çektin be kadın annenden aylardır9 kilometre yürümüş olmanın mutluluğu ama eve gelince yine gözleme ile karşılaşmanın hüznü vargüya annemi de başlamıştım diyete
Ah annelerAnneler diyet düşmanı. Şimdi yiyorum ben. Cidden yiyorum yani. Ama annem için hiç yemiyorum oluyor. İkna olmuyor Bi türlü
Ah ah sormaNe çektin be kadın annenden aylardır
İnşallah canım valla o kadar trajikomik ki çocukla dergilerini yapıyoruz arada takılıyor yapamıyor anne bunu nasıl yapcam bakıyorummm bakıyorummm bakıyorummm kalıyorum kafam yerinde değilCherry Mom geçmiş olsun cnm. İnşallah toparlarsın ya. Emeklerin boşa gitmez umarım
Geçmiş olsun kaptanım bende o tarz bir hastalık yok ama en ufak bir baş ağrısında kendimi yerden yere vuruyorum baş ağrısı kadar kötü bir şey yok insanın hiçbir şey yapası kalmıyorİnşallah canım valla o kadar trajikomik ki çocukla dergilerini yapıyoruz arada takılıyor yapamıyor anne bunu nasıl yapcam bakıyorummm bakıyorummm bakıyorummm kalıyorum kafam yerinde değilanne bu çok mu zormuş diyo çocuk sonunda
Nerede konu kaptanımAy kızlar ben yine çöktüm bir üyenin hayvan eşi kızı ve annesini öldürmüş ya
Silent ScreamNerede konu kaptanım
Gördüm kaptanım Allah rahmet eylesin o hayvandan da kat be kat çıkarsın inşallah acısını pislik herifÇok üzüldüm ya kazen haberini paylaşmış yavrular kaldı geride
Amiin aminGördüm kaptanım Allah rahmet eylesin o hayvandan da kat be kat çıkarsın inşallah acısını pislik herif
cok üzüldüm gercektenAmiin amin(
Evet gece gördüm çok üzüldümÇok üzüldüm ya kazen haberini paylaşmış yavrular kaldı geride
Cidden bilmiyorum eğitim mi işsizlik mi cehalet mi inançsızlık mı hepsi micok üzüldüm gercektennoluyor bu güzel ülkenin insanlarina. bu katilleri kim katil yapiyor?
Annem bikmaz her kahvaltida yapar gözleme degilde bizim orada sıkma diyoruz benzer hamur isi. yemedigimde ikna olmuyor uzun konusmalara maruz kaliyorum :)9 kilometre yürümüş olmanın mutluluğu ama eve gelince yine gözleme ile karşılaşmanın hüznü vargüya annemi de başlamıştım diyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?