Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Siskinlik vardi ogleden sonra cok birsey yemedim. O gitmis olur diye dusunmustum. Cumaya kismet :) Senin menu de guzel sebze vs de var. Ogunlerin dengeli benim gibi bi probis icin koca menuyu cope atmiyorsun
Benim menülerin evdeyken güzeldi de burda yalan oldudengeleyebildigim kadar de geliyorum işte cuma günü yürüyüş arkadaşı buldum,cumartesiden beri fark etti,günde 2-3 saat yürüyorum o topladı canım aklında olsun
Hoş geldiniz

S Suskunhanim Acaba seni zayıf görüyor da ondan mı yapıyor benzerini benim de eşim yapıyor çünkü ne zaman izinli gününde dışarı çıksak yok dondurma ye bak kurabiye aldım bir ısırık al birşey olmaz. Allahım yarabbim adam vicdanım gibi sürekli ye ye ye diye dürtüyor beni

Cherry Mom geçmiş olsun cnm. İnşallah toparlarsın ya. Emeklerin boşa gitmez umarım
İnşallah canım valla o kadar trajikomik ki çocukla dergilerini yapıyoruz arada takılıyor yapamıyor anne bunu nasıl yapcam bakıyorummm bakıyorummm bakıyorummm kalıyorum kafam yerinde değil anne bu çok mu zormuş diyo çocuk sonunda

Geçmiş olsun kaptanım bende o tarz bir hastalık yok ama en ufak bir baş ağrısında kendimi yerden yere vuruyorum baş ağrısı kadar kötü bir şey yok insanın hiçbir şey yapası kalmıyor hayata küsüyoruz resmen

cok üzüldüm gercekten noluyor bu güzel ülkenin insanlarina. bu katilleri kim katil yapiyor?
Cidden bilmiyorum eğitim mi işsizlik mi cehalet mi inançsızlık mı hepsi mi
Dağıldım kızın yazılarını okuyorum iyice dağıldım nasıl hayat doluymuş kalpsiz gülsüz emojisiz bir mesajı yok Allah iyi insanlarla karşılaştırsın o yavruları hiç düşünemiyorum büyüyünce ne diyecekler eşlerine çocuklarına babamız annemizi anneannemizi öldürdü mü hayata şimdiden koca bir eksiyle başlıyorla ruh halleri zaten hep eksik olacak

9 kilometre yürümüş olmanın mutluluğu ama eve gelince yine gözleme ile karşılaşmanın hüznü var güya annemi de başlamıştım diyete
Annem bikmaz her kahvaltida yapar gözleme degilde bizim orada sıkma diyoruz benzer hamur isi. yemedigimde ikna olmuyor uzun konusmalara maruz kaliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…