Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz şimdi zayıflamaya çalışıyoruz ya spor da yapıyoruz ya. Biz spor niyetine gidip bi savunma sporuna yazılalim hem spor hem güvenlik.
Olabilir tabi
Etrafımda öyle hayvani adamlar yok ama zararın nereden geleceği belli olmuyor yolda yürürken de bulabiliyor seni ondada kalleşçe silah bıçak kullanıyorlar gerçi nerde dövüş kavga yapan

Olabilir tabi
Etrafımda öyle hayvani adamlar yok ama zararın nereden geleceği belli olmuyor yolda yürürken de bulabiliyor seni ondada kalleşçe silah bıçak kullanıyorlar gerçi nerde dövüş kavga yapan
Demi dövüşecek kadar mert adam da yok zaten mert olsa böyle vahşi olmazlar.

Demi dövüşecek kadar mert adam da yok zaten mert olsa böyle vahşi olmazlar.
Ben 4 sene kick boks yaptım ama bir erkeğe karşı kendimi savunabileceğimi sanmıyorum ha bende sağlam vururum ama erkeğin eli ağırlığı kas kütlesi bizden daha ağır olduğu için onlar birebirde her türlü galip geliyor. Ancak teknik bileceksin kasık bölgesine çalışacaksın belki o şekil galip gelirsin. Yoksa omuza karna kola bacağa vurma ile bir erkeği kolay deviremezsin kadın olarak -,-

O zaman silah tasiyacagiz bicak tasiyacagiz. Zaten ölsün direk bunlar.

Yıl 2010 öğrenciyiz eşimle o ara kendisi aikido kursuna gidiyor bir heves Allah'ım ne hareket öğrense geliyor üstümde deniyor millet romantik takılıyor biz habire dövüş neyse hala ordan kalma hareketleri biliyorm yapıştırıyorm yere adamı gerçi o kendini güzel yere atıyor ama olsun

Aynen o ara kasık denk gelirsen

Allah korusun denk getirmesin inşallah
Geliyor işte bak gencecik kadın iki çocuğunu bırakıp gitti. Kim bilir belki annesi çocuğunu koruyordu oda gitti. Olan çocuklara oldu. Bu ruh haliyle kim bilir k çocuklar nasıl bireyler olacak. Çarkta böyle dönecek işte. Çark çok tan bozuldu

alismayalim bu haberlere, biz alistikca normallesecek cünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…