- 23 Mart 2016
- 31.006
- 92.265
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.001
Olabilir tabiBiz şimdi zayıflamaya çalışıyoruz ya spor da yapıyoruz ya. Biz spor niyetine gidip bi savunma sporuna yazılalim hem spor hem güvenlik.
Kim dedi kızAaaa bana paralı dediler
Nasıl büyük iftiralar nasıl karalamalarAynen kendisi 2022 yılında mezun olacak da o nedenle burda üyelere filan sarıyor sıkıntıdan
Konu değil canım profil mesajlarını flaann okudum ben eskiCherry Mom kadincagizin açtığı konuları bulamadım ben?
Demi dövüşecek kadar mert adam da yok zaten mert olsa böyle vahşi olmazlar.Olabilir tabi
Etrafımda öyle hayvani adamlar yok ama zararın nereden geleceği belli olmuyor yolda yürürken de bulabiliyor seni ondada kalleşçe silah bıçak kullanıyorlar gerçi nerde dövüş kavga yapan
Çok ac bi anımdı. HatırlamıyorumKim dedi kız
Okuma okumaCherry Mom kadincagizin açtığı konuları bulamadım ben?
2 kadını tüfekle vurmuş işteDemi dövüşecek kadar mert adam da yok zaten mert olsa böyle vahşi olmazlar.
Ben 4 sene kick boks yaptım ama bir erkeğe karşı kendimi savunabileceğimi sanmıyorum ha bende sağlam vururum ama erkeğin eli ağırlığı kas kütlesi bizden daha ağır olduğu için onlar birebirde her türlü galip geliyor. Ancak teknik bileceksin kasık bölgesine çalışacaksın belki o şekil galip gelirsin. Yoksa omuza karna kola bacağa vurma ile bir erkeği kolay deviremezsin kadın olarak -,-Demi dövüşecek kadar mert adam da yok zaten mert olsa böyle vahşi olmazlar.
O zaman silah tasiyacagiz bicak tasiyacagiz. Zaten ölsün direk bunlar.Ben 4 sene kick boks yaptım ama bir erkeğe karşı kendimi savunabileceğimi sanmıyorum ha bende sağlam vururum ama erkeğin eli ağırlığı kas kütlesi bizden daha ağır olduğu için onlar birebirde her türlü galip geliyor. Ancak teknik bileceksin kasık bölgesine çalışacaksın belki o şekil galip gelirsin. Yoksa omuza karna kola bacağa vurma ile bir erkeği kolay deviremezsin kadın olarak -,-
Aynen o ara kasık denk gelirsenBen 4 sene kick boks yaptım ama bir erkeğe karşı kendimi savunabileceğimi sanmıyorum ha bende sağlam vururum ama erkeğin eli ağırlığı kas kütlesi bizden daha ağır olduğu için onlar birebirde her türlü galip geliyor. Ancak teknik bileceksin kasık bölgesine çalışacaksın belki o şekil galip gelirsin. Yoksa omuza karna kola bacağa vurma ile bir erkeği kolay deviremezsin kadın olarak -,-
Allah korusun denk getirmesin inşallahO zaman silah tasiyacagiz bicak tasiyacagiz. Zaten ölsün direk bunlar.
Geliyor işte bak gencecik kadın iki çocuğunu bırakıp gitti. Kim bilir belki annesi çocuğunu koruyordu oda gitti. Olan çocuklara oldu. Bu ruh haliyle kim bilir k çocuklar nasıl bireyler olacak. Çarkta böyle dönecek işte. Çark çok tan bozulduAllah korusun denk getirmesin inşallah
Kuzummmm iyiyim sen nasılsın. Çok özledim❤❤❤❤❤❤Günaydınnnnnn kuzuuuuummmm
Günümm şimdi aydınlandıııı ♥♥♥♥ nasılsın
her bolge icin hareketler ister videolu ister uygulama halinde veriliyo baslatip seni yonlendiriyo yapiyosun aynenO ne ki acaba videoları mı vardı
alismayalim bu haberlere, biz alistikca normallesecek cünkü.Şaşırmıyoruz artık o kadar alıştık ki bu haberlere. Bu kadınların eli armut mu topluyor anlamıyorum ben arkadaş o öldüresiye sen öldür. Zaten herşey bitmiş. Bi dr kravat takıp indirim alıp sonra sokaklarda dolaşamasınlar. Allah belasını versin
Bizde seni çok özledikGeldim geldim, sizleri çook özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?