- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.981
gecmis olsun canimİnşallah canım valla o kadar trajikomik ki çocukla dergilerini yapıyoruz arada takılıyor yapamıyor anne bunu nasıl yapcam bakıyorummm bakıyorummm bakıyorummm kalıyorum kafam yerinde değilanne bu çok mu zormuş diyo çocuk sonunda
Gözünü karart başla bugünkizlar kullanan varmi bilmiyorum bir uygulama var evde kadin egzersiz diye cok faydali oluyor. ben enerji bulabilsem onu yapicam ama, bulamiyorum
kuzu ya benim diyetisyenin verdigi diyet beni mahvetti, ne sporu, goz kapagimi kaldiracak halim yok.Gözünü karart başla bugün
ben bulamadim yaSilent Scream
Şaşırmıyoruz artık o kadar alıştık ki bu haberlere. Bu kadınların eli armut mu topluyor anlamıyorum ben arkadaş o öldüresiye sen öldür. Zaten herşey bitmiş. Bi dr kravat takıp indirim alıp sonra sokaklarda dolaşamasınlar. Allah belasını versinAy kızlar ben yine çöktüm bir üyenin hayvan eşi kızı ve annesini öldürmüş ya
Parayla alıyorlar onukizlar su mesajlarin altindaki kilo kronometresini nerden yaptiniz ya
of cok kotu oldum ya, allah sabir versin evlatlarina...
Parayla alıyorlar onuama çok pahalı sen alma ben zaten hiç sevmiyorum onu sayfa uzadikdikca üzüyor alta inemiyorum bir türlü
OlabilirS Suskunhanim Acaba seni zayıf görüyor da ondan mı yapıyor benzerini benim de eşim yapıyor çünkü ne zaman izinli gününde dışarı çıksak yok dondurma ye bak kurabiye aldım bir ısırık al birşey olmaz. Allahım yarabbim adam vicdanım gibi sürekli ye ye ye diye dürtüyor beni
Bilirim bilirim o da pek güzel olur offAnnem bikmaz her kahvaltida yapar gözleme degilde bizim orada sıkma diyoruz benzer hamur isi. yemedigimde ikna olmuyor uzun konusmalara maruz kaliyorum :)
Profilinden gir canım,eskiden hamilelik takvimi vardı ya şimdi de bunu eklemişler,ben sevdimkizlar su mesajlarin altindaki kilo kronometresini nerden yaptiniz ya
Kırmızıcım hilali zamanla tanırsınsaka mi yaptin ciddi misin anlamadim
Aminof cok kotu oldum ya, allah sabir versin evlatlarina...
ahahahhahaha trolluyor beni demek:) yazdim bunu kenara C Cagrihilal1 demek komiklikler sakalar seven bir arkadasimizsinKırmızıcım hilali zamanla tanırsın
Yok öyle birşey
Hesap ayarlarından yapabilirsin canım :)
Öyle deme canım işte bilemiyorsun düşmüştür bir pisliğin eline canıma zarar gelir diye belki sabır ettti durdu onca seneŞaşırmıyoruz artık o kadar alıştık ki bu haberlere. Bu kadınların eli armut mu topluyor anlamıyorum ben arkadaş o öldüresiye sen öldür. Zaten herşey bitmiş. Bi dr kravat takıp indirim alıp sonra sokaklarda dolaşamasınlar. Allah belasını versin
Evet aynen öyleahahahhahaha trolluyor beni demek:) yazdim bunu kenara C Cagrihilal1 demek komiklikler sakalar seven bir arkadasimizsin
Aynen kendisi 2022 yılında mezun olacak da o nedenle burda üyelere filan sarıyor sıkıntıdanahahahhahaha trolluyor beni demek:) yazdim bunu kenara C Cagrihilal1 demek komiklikler sakalar seven bir arkadasimizsin
O ne ki acaba videoları mı vardıkizlar kullanan varmi bilmiyorum bir uygulama var evde kadin egzersiz diye cok faydali oluyor. ben enerji bulabilsem onu yapicam ama, bulamiyorum
Aaaa bana paralı dedilerahahahhahaha trolluyor beni demek:) yazdim bunu kenara C Cagrihilal1 demek komiklikler sakalar seven bir arkadasimizsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?