• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Disaridayim bir avuc fistik yedim :KK43: Dogru durust kahvalti yapamadim iki tuzlu kurabiye yedim. Neyse bundan sonra dikkat ederim
Saat erken daha birşey olmaz ortalama 500 600 kalori almışsındır kalanı protein sebze süt ürünleri ile tamamlamaya çalış canım daha fazla karbonhidrat yüklenme yarın artı görme :) battı balık yan gider yapma sakın yarın çok pişman olursun sonra :D
Cherry Mom Cherry Mom yapılacaklara ve kurallara baktım da yürüyüş spor ip atlama yapılması gerekiyor,tabiki sağlıklı kilo vermenin on koşulu bunlardır fakat ben şu an kendi evimde değilim annemdeyim 23 une kadarburada yürüyüş yapacak uygun bir yer yok,kendi evime gidecek olduğumda da sporu evde kısıtlı imkanlarla yapabilirim,alt kata ses gitmeyecek şekilde koşmadan ziplamadan.Nasil olacak ? 23 üne kadar esnek davranmanın sakıncası olur mu spor il atlama yürüyüş konusunda ?
Zıp zıp ve yürüyüş yarışları opsiyonel canım katılım isteğe bağlı ama katılırsan faydasını görürsün :) kendi yaptığın sporları da menü ile birlikte ekliyorsun foruma onu da unutma :)
diyette ve gruptaki ilk günüm süper geçiyor (daim olsun :nazar:) kaçamaksız günü yarılayıp uzun bir süre sonra ilk kez spor yapabildim. Neena and Veena kız kardeşleri bilen var mı aranızda? Mısırlı iki kız kardeş Belly dance ile egzersiz yaptırıyorlar. yarım saatlik videoları var o kadar eğlenceli ki:halay::halay::halay:
Süpersin nasıl başlarsan öyle gider devam hepimiz açız unutma :D

Kızlar biz köydeyiz internet pek çekmiyor burda giremiyorum kusura bakmayın
Purpplee Purpplee hoşgeldin canım kızlar sorularını cevaplamış gördüğüm kadarıyla 🤗🖐️ yine konuşuruz ayrıca evime geçtğimde

Ben dakiğim biraz. Uyuyor olsam bile o saatte uyanır paylaşır geri uyurum😊 sorumluluk iç güdüsü diyelim.
Uyandiktan sonra uyuyabilmen daha muhtesem bence👯🤓
Ben takıma ilk girdiğim zaman akşam hemen yemekten sonra veya menümüz belli ise öncesinde paylaşırdık. Geceye kalmazdı kaptanııııımmmmm😇
Reyyannn msj vermeyi cok seviyorsun sanirim🤓😂
diyette ve gruptaki ilk günüm süper geçiyor (daim olsun :nazar:) kaçamaksız günü yarılayıp uzun bir süre sonra ilk kez spor yapabildim. Neena and Veena kız kardeşleri bilen var mı aranızda? Mısırlı iki kız kardeş Belly dance ile egzersiz yaptırıyorlar. yarım saatlik videoları var o kadar eğlenceli ki:halay::halay::halay:
İlk defa duydum hemen bakiyorum zumrem😍

Ben cok yapmadim, diyetisyenle anlasmistim ama anlasmaya gore az da olsa kacamak yapinca kendimi tamamen bozmus gibi hissediyorum. En azindan 7de kapattim, bu saatten sonra yemeyip bi nebze yakarim belki, yuruyus falan yapicam. Sen cok iyi dayanmissin.
(Bu msji cevapladan cikmisim gunduz🙈)
olsun cnm az olmasi iyi,benim herzaman yaptigim hata kucukte olsun bir kacamak yapinca arkasini getirmek oldu

Purpplee Purpplee hoşgeldin canım kızlar sorularını cevaplamış gördüğüm kadarıyla 🤗🖐 yine konuşuruz ayrıca evime geçtğimde
İyi tatiller kaptanım :)
6da paylaştığım zaman hemen değil, 7 gibi uyuyordum.
Ama bu gün normal kalkma saatimdi zaten 😊

Mesaj verme gibi Bi niyet olmadan yazdım sadece öyle takıldım kaptanımıza
Bugün spor kaçamağı olmasın fıstık gözüm üzerinde :D
Kızlar bugün kendime hakim olamayıp bir miktar kaçamak yaptım o_O bugün menü paylaşmasam olur mu, utanıyorum da:olamaz:
Paylaş balım daha başında kaçarsan uzun süreli olmaz diyet maceran kötü de olsa kimse seni yargılamaz sen zaten kendini yeterince yargılıyorsundur şuan eminim :D

Sabah
1 dilim peynirli börek ( ev yapımı/ yufkadan)
1 Haşlanmış yumurta
Çeçil Peyniri
Domates/Salatalık

Ara
Sade Türk kahvesi
2 Cevizli kurabiye

öğle
Biraz et
5-6 kaşık bulgur pilavı
1 dilim baklava

Ara
Kiraz sapı çayı-bir tane cevizli kurabiye

Akşam
Yok

spor: yok
Su: 2 LT

Mehfam Mehfam Cherry Mom Cherry Mom

Saat erken daha birşey olmaz ortalama 500 600 kalori almışsındır kalanı protein sebze süt ürünleri ile tamamlamaya çalış canım daha fazla karbonhidrat yüklenme yarın artı görme :) battı balık yan gider yapma sakın yarın çok pişman olursun sonra :D

Zıp zıp ve yürüyüş yarışları opsiyonel canım katılım isteğe bağlı ama katılırsan faydasını görürsün :) kendi yaptığın sporları da menü ile birlikte ekliyorsun foruma onu da unutma :)

Süpersin nasıl başlarsan öyle gider devam hepimiz açız unutma :D
Tamam teşekkür ederim 🙂
Purpplee Purpplee hoşgeldin canım kızlar sorularını cevaplamış gördüğüm kadarıyla 🤗🖐️ yine konuşuruz ayrıca evime geçtğimde
Hoşbulduk 😍 tamam teşekkürler

Sabah
1 dilim peynirli börek ( ev yapımı/ yufkadan)
1 Haşlanmış yumurta
Çeçil Peyniri
Domates/Salatalık

Ara
Sade Türk kahvesi
2 Cevizli kurabiye

öğle
Biraz et
5-6 kaşık bulgur pilavı
1 dilim baklava

Ara
Kiraz sapı çayı-bir tane cevizli kurabiye

Akşam
Yok

spor: yok
Su: 2 LT

Mehfam Mehfam Cherry Mom Cherry Mom
Menü yanlış yerde kuzum 🤗 bende 1 tatlı yedim bugün 🙈

İyi tatiller kaptanım :)
Ay bahtsız Bedevi ben biz geldik arkamızdan 1 saat sonra köye cenaze geldi :confused: 🙈 bize çok yakın biri değil ama köylü işte ay ayıp olmasın piknik olmaz öyle olmz böyle olmaz bütün gün eve kapandık🙈 sonrada uzakta bir yeşilliğe gittik çaktırmadan :)
bizim evde çukurda kalıyor tel çekmiyor anneannemde çekiyormuş bütün gün deli oldum 😁🤭

Back
X