• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süpersin bozmadan devam yarın sabah kontrol tartısı var güzel bir rakam bekliyoruz :)

Çare kayısılı formda valla ben tüketiyorum wc sorunum kalmadı protein kombo yapmama rağmen :KK70:

Yedin mi hilal cezayı oooh sefam olsun 😏😏 C Cagrihilal1

Yarın Sabah elimde sopa ile hazır kıta bekleyeceğim tartı sonuçları için 😎
Evde var kayısılı çay aldım ama şimdi annelerin yanındayım evime gidicem bi yarın o zaman içerim artık 😂

Evde var kayısılı çay aldım ama şimdi annelerin yanındayım evime gidicem bi yarın o zaman içerim artık 😂
Bende hep forumda okurdum dikkate almazdım balım beni biliyorsun protein beslendiğim için aylar boyunca kabızlık çektim hepsine şahit oldunuz :D tüketmeye başlayınca günde 1 kupa en geç 3 güne çıkarsın :)

:duduk:GELSİNNN CEZALARRR:duduk:

gün içinde yapıp dönüş yapmanızı bekliyorum kızlarrrrrr

1 saat tempolu yürüyüş veya 250 zıplama

250 zıplama

500 zıplama

250 zıplama

@redsonja87
Tatlı ve kurabiyeler için 500 zıplama

Kendimede 1 kalburabastı için 250 zıp yazdım 🙈
Ben dondurma yedim..

Kizlar merhaba, kusura bakmayın 😔@reyyank Cherry Mom Cherry Mom aklımdaydı menü ama takıma girip okuyamadım bile😔 iki aksamdir gündür et, misafirlik,bize gelenler bir de cenaze derken( kuzenimin kp vefat etti, evi de bize çok yakın,cenaze evinden namaz kılmaya falan da gelen oluyor ) hepsi birbirine girdi😔kalan enerjimle de okumak gözümde büyüdü açıkçası😔 bugün oğlumu aşıya götüreceğim yine. Yavaştan çamaşır yıka valiz topla moduna da geçmek istiyorum anca bitecek gibi🙈
Bayramda pek bı kacamagim olmadı, dün bir dilim baklava yedim sadece onda da akşam yoğurtlu kabak yaptım vicdanımı rahatlatmak için😅

Kizlar merhaba, kusura bakmayın 😔@reyyank Cherry Mom Cherry Mom aklımdaydı menü ama takıma girip okuyamadım bile😔 iki aksamdir gündür et, misafirlik,bize gelenler bir de cenaze derken( kuzenimin kp vefat etti, evi de bize çok yakın,cenaze evinden namaz kılmaya falan da gelen oluyor ) hepsi birbirine girdi😔kalan enerjimle de okumak gözümde büyüdü açıkçası😔 bugün oğlumu aşıya götüreceğim yine. Yavaştan çamaşır yıka valiz topla moduna da geçmek istiyorum anca bitecek gibi🙈
Bayramda pek bı kacamagim olmadı, dün bir dilim baklava yedim sadece onda da akşam yoğurtlu kabak yaptım vicdanımı rahatlatmak için😅
Dengelersen ne âlâ canım bundan sonrada cuma ya kadar kaçamaksız olsun toparlarsin inşallah ♥️

250 zıplama

500 zıplama

250 zıplama

@redsonja87

k..imi kaldirip yürüme vakti 🤭

250 zıplama

500 zıplama

250 zıplama

@redsonja87

500 atladım ben

Süpersin bozmadan devam yarın sabah kontrol tartısı var güzel bir rakam bekliyoruz :)

Çare kayısılı formda valla ben tüketiyorum wc sorunum kalmadı protein kombo yapmama rağmen :KK70:

Yedin mi hilal cezayı oooh sefam olsun 😏😏 C Cagrihilal1

Yarın Sabah elimde sopa ile hazır kıta bekleyeceğim tartı sonuçları için 😎
Yedim cezayı da yedim tatliyida yedim zıpladım ama 😂😂 ceza çok hafifti :cool:

Back
X