Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende pilavını denedim geçenlerde evdekilere sevdi benim menülere girecek fazlasıyla artık

Çok eski ya üzerinden yıllar geçti 2. takımdan mezun olduktan yıllar sonra tekrar burada bir girişimim oldu hangi takımdı hatırlayamıyorum.
3 çocuk en küçüğü yeni doğmuştu muhtemelen, çalışan bir anne olarak isteyipte zaman ayıramamışımdır, yoksa herhangi bir vukuatım yok

Birden fazla girişimim olmuş hep yoğunluktan, birde o aralık belki frekanslarımız uyuşmadı gruplarla, sürdüremedim. Sıkıntı olacaksa çıkarım problem değil çıkayım ben.

Son düzenleme:
Cherry Mom kaptanım güncel liste var mı sizde acaba yarın sabah güncel kiloları alacağız ya. İlk sayfadaki güncel değil sanırım girenler çıkanlar oldu en son hali nedir listenin. :/

Birden fazla girişimim olmuş hep yoğunluktan, birde o aralık belki frekanslarımız uyuşmadı gruplarla, sürdüremedim. Sıkıntı olacaksa çıkarım problem değil çıkayım ben.
Hayır canım kal motivasyonun bozulmasın deneme sürecinde görmüş tanımış oluruz bizde seni yazışmalarını okudum zaten sıkıntı gözükmüyor.sadece dediğim sebeplerden liste garantisi veremem ama liste olmasada alt listede bizle kalırsın eğer diğer kaptanlar uygun görmezse vs..

Cherry Mom kaptanım güncel liste var mı sizde acaba yarın sabah güncel kiloları alacağız ya. İlk sayfadaki güncel değil sanırım girenler çıkanlar oldu en son hali nedir listenin. :/
Ya varya bende çorba oldum kimseyi anlamıyorum kızcam herkese okudum anladım kabul ediyorum o bu şu söz veriyorum hedefim şuuuu 2 gün sonra fiyuuuuuu nerde mavihanım nooana noona cidden kızıyorum herkes kolay sanıyor her yeni gelen üyenin kk seceresine bakıyorum ben burda neymiş ne yapmış daha önce yarışmış mı hedefi yarışma kurallarına uyuyor mu onu hesapla et yaz deneme süresini hesapla Excel e not düş cidden kızıyorum yatıyorum
Hahaahah liste yap boz oldu kuzum sabahtan bakayım tekrar benimde kafam karıştı birdee hayalet üyeler var varlar ama yoklar

Katılıyorum Esra’cım. Kilo alacağımı hiç sanmıyorum diyete devam ediyorum. 1-2 gün kaçamak hakkı verdim burada kendime ama o kadarcık. Hala şeker ve karbonhidrat tüketmiyorum. Ancak foruma girmem ve tartılmam çok zor. Bu sebeple ben de izne ayrılayım demiştim. Sanırım en güzeli böyle olacak. Sizi de zora sokmak istemem. Beni izne ayırırsan sevinirim. Dönüşte disiplinli bir şekilde dönerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…