- 23 Mart 2016
- 30.945
- 92.109
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.921
Hâlâ yürüyor musunkaptan beni yürüyüse göndermeyecektin
menüde detay gizliHâlâ yürüyor musun
Hahaha vay arkadaş ben sana evde Leslie yap demiştimmenüde detay gizli
ah ah kaptan sözü dinlenmeliHahaha vay arkadaş ben sana evde Leslie yap demiştim
Bende pilavını denedim geçenlerde evdekilere sevdi benim menülere girecek fazlasıyla artıkC Cagrihilal1 karabuğday salataaı bizim evde çok tuttu, oğlanla babası da beğendi, artık bol bol yaparım ben.
Haftaya pazar doğum günü daveti vericem, menüye 1 numaradan karabuğday salatasını yazdım. Önerilere açığım, arkadaşlarım da kek börek vb istemiyor, sağlıklı neler yapsam sizce?
Evet kaptanım arada değişiklik gerekiyor ben de böyle foto çekmek için özeniyorum tabak hazırlamaya, böylece yanlış şeylerle geçiştirmenin ötesine geçebiliyorum malum eskiden çok fazla peynir ekmek öğünü oluyordu.sonrasında çektiğimden fazlasını da yememiş oluyorum. Ama çekiniyorum da, can çekerse filan diye, foto paylaşmasam mı ki?
Olabilir çeşitlendirmek lazım hep aynı olmuyor.Haftada 3 kez yumurta olsa mesela:
Pztesi, perş, pazar yumurta,
salı, cuma yulaf lapası,
Çarş, cumartesi alternatif peynir/Çorba vb
gibi
Günaha girdin kızı yürütüyorsun sonra gidiyo arkadaşına sığınıyor şarabı içiyor hep senin yüzünden yürüdüğünü de geri sıfırlamış olmuşHahaha vay arkadaş ben sana evde Leslie yap demiştim
Ceza veresim kalmadı iyi taktikGünaha girdin kızı yürütüyorsun sonra gidiyo arkadaşına sığınıyor şarabı içiyor hep senin yüzünden yürüdüğünü de geri sıfırlamış olmuş
Yaptım canımm fazlası bile var birazdan yazarım menü
Çok eski ya üzerinden yıllar geçti 2. takımdan mezun olduktan yıllar sonra tekrar burada bir girişimim oldu hangi takımdı hatırlayamıyorum.turab571 canım sen daha önce paylaşımda bulunmama açıklaması ile yarışmadan diskalifiye edilmişsin,tarihte eski olunca fazla kurcalayamadım o ara neden öyle bir durum olmuştu özel değil ise ? Çok geçerli bir sebep olmadıkça ve kaptan talep etmedikçe tekrar yarışma imkanın olmuyor çünkü birde tek tek tüm kaptanlardan onay almamız lazım
Birden fazla girişimim olmuşÇok eski ya üzerinden yıllar geçti 2. takımdan mezun olduktan yıllar sonra tekrar burada bir girişimim oldu hangi takımdı hatırlayamıyorum.
3 çocuk en küçüğü yeni doğmuştu muhtemelen, çalışan bir anne olarak isteyipte zaman ayıramamışımdır, yoksa herhangi bir vukuatım yok
Hayır canım kal motivasyonun bozulmasınBirden fazla girişimim olmuşhep yoğunluktan, birde o aralık belki frekanslarımız uyuşmadı gruplarla, sürdüremedim. Sıkıntı olacaksa çıkarım problem değil çıkayım ben.
Ya varya bende çorba oldum kimseyi anlamıyorum kızcam herkese okudum anladım kabul ediyorum o bu şu söz veriyorum hedefim şuuuu 2 gün sonra fiyuuuuuu nerde mavihanım nooana noona cidden kızıyorum herkes kolay sanıyor her yeni gelen üyenin kk seceresine bakıyorum ben burda neymiş ne yapmış daha önce yarışmış mı hedefi yarışma kurallarına uyuyor mu onu hesapla et yaz deneme süresini hesapla Excel e not düş cidden kızıyorum yatıyorumCherry Mom kaptanım güncel liste var mı sizde acaba yarın sabah güncel kiloları alacağız ya. İlk sayfadaki güncel değil sanırım girenler çıkanlar oldu en son hali nedir listenin. :/
Mimira morsever anneyimben melita boncuk cutebean bunlar yok sanırım kaptanım ay çok karışık
İyi bayramlar esracım
O halde menü listesinin xx olmasının anlamı yok şşmdidenn söylüyorsunmenü listesinden çıkartalım mı canım ? Cuma günüde izin yazabilirim 17 Ağustos uzun bir süre OzMAna kadar giremem dersen eğer ?? Gerçi daha önce konuştuk zatende en son neyde karar kıldık hatırlamadım bir an kafam gitti yine şu haplardan
Diyete devam ederim kilo almam dersen geldiğin gibi girme imkanın var yine yada atıyorum 1 2 kg fazla geldin yine bir detoks yapar girersin listeye :)) bu süreçte hem listeleri bildirimleri riske atmayalım hemde devamlı ben seni kovalamayayım
Esma mavihanım birde noona da sıfır paylaşım aynen gittiler herhalde esmayı zaten çıkarmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?