Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çıkartın dedim ama böyle bakınca da şu listede olmamak dokunuyor be! Neyse Ececim, ben ketoya az daha alışayım şu tatil sürecimde. Dönüşğm muhteşem olacak.

Kg larimiz cok yakin :) hedef 50 benim milim milim gidiyor ancak
Aboo bunu kim bilir ne zaman alintiladim
Takip edelim birbirimizi inşallah canım,evimde olsam yarışalım da derdim ama şu an zor
@birsevgi nerdesinnnnnnnn
S Suskunhanim ile görüştüm onlardada bayram telaşı yanısıra cenaze olmuş birde dönüş hazırlığı varmış gelecek inşallah
Bunu da dün alintilamistim
Ay iki gün girmedim bu ne liste

gunaydin kizlar
birkac gundur cok yogun geciriyorum yazamadim size. bugun tartilamayacagim ne yazikki eve gece donecekmisiz. bende cok merak ediyorum su uc gun tartiya nasil yansidi diye.

aslinda cok abarttigim bir yemek duzeni olmadi. ama inanilmaz sis hissediyorum vucudumu. ellerimi yumruk yaparken canim aciyor odemden neden boyle anlayamadim. koskoca bayram suresinde 2 parca tatlidan baska kacamak ta yapmadim.

hepinizi kucakliyorum. yazismalara eve dondugumde aynen devam edecegim.

Son düzenleme:
Günaydın canım eline sağlık toparşamışın listeyi beni mazur gör köydeyim Perşembe dönüyorum yada Çarşamba ama gitmeden tartılmıştım eksideyim ben çok şükür mezuniyet aşkı ile bunu koruyacağım

Tamam tatlım öyle yaparız iyi tatiller sanada seninde aklın burada kalmamış olur biliyorm tedirgin olacaksın sorumlu hissedeceksin kiloda almazsan aynen devam edersin

Aboo bunu kim bilir ne zaman alintiladim
Takip edelim birbirimizi inşallah canım,evimde olsam yarışalım da derdim ama şu an zor
olsun ya verelim gitsin su kilolari. Milletin tukursem gider dedigi kg lar bizim vereceklerimiz ama iste en zor verilen kg lar aslinda bizimki. Bu arada tartildim. Vermisim Cuma'dan beri :)

Tamam çok teşekkürler, listeye girmeden devam edebilirim. hedefim yakın bir ayda verir sonra korurum inş.

bugünn walkkk challenge yürüyoruz kızlarrrr
Ben yürüdüm geldim bile. sabah 6.30 da kızım ile sahilde tempolu bir yürüyüşe gittik geldik, tembel günlerin ardından süper geldi. sabah saatlerine göre kalabalıktı yürüyenler vardı, bir birimize bakıp motive olduk selamlaştık. 1 saat yürüyüş benden

Günaydın
Cuma 57.6
Pazartesi 56.7

Günaydın

Cuma 56.8
Pazartesi 56.6
kilolarımız nerdeyse aynı, kapışırız artık senle benim boy 155, seninki kaç? hedef kilon nedir?
Günaydın
Cuma kilom 55.7
Pazartesi güncel 55.4

Bir gün full kaçamak yapmış olmama rağmen eksilerde olmak sevindirdi. Cuma hedefim 55 Kilo olsun o zaman ☘

Hedefim seni yakalamak olsun bir iki haftaya

Stres mi oluyorsun cumaya acaba
Olabilir. Onceki gruba katildigimda kg lar cok zor gitmisti. Su an iki haftada verdigimi o donem bir ayda veriyordum. Cuma'lari rkstra kg aldigim bile olurdu. Bakalim ne olacak bu Cuma? Bir de su an baska evdeyim tartim degisti acaba kg tartmada fark olur mu? Sonraki hafta Sali da ailemin yanina baska sehire gidecegim tarti yine degisecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…