- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.941
Cherry Mom
@Cagrihilal1
S Suskunhanim
@birsevgi
@pacman
@Calypso95
@Asya2600
@fancynancy
@mavimli
Amor-a
turab571
@Sibal57
@Ozgenurrrr
@SaskinAnne
@UmutluBen
@cgdmk
@beyazinci
@mavimli
redsonja87
kirmizigitar
@Lets go
ayvacicegi
EceZ
Evet hanımlar güncel tartı listemiz bu şekilde pazartesi sabah aç karnına tartılıp bildirelim lütfen
Bildirim şekli:
Cuma: x kilo
Pazartesi: y kilo
Gibi olursa çok sevinirim.
Aboo bunu kim bilir ne zaman alintiladimKg larimiz cok yakin :) hedef 50 benim milim milim gidiyor ancak
Bunu da dün alintilamistim@birsevgi nerdesinnnnnnnn
S Suskunhanim ile görüştüm onlardada bayram telaşı yanısıra cenaze olmuş birde dönüş hazırlığı varmış gelecek inşallah
Ay iki gün girmedim bu ne liste
GünaydınCherry Mom
@Cagrihilal1
S Suskunhanim
@birsevgi
@pacman
@Calypso95
@Asya2600
@fancynancy
@mavimli
Amor-a
turab571
@Sibal57
@Ozgenurrrr
@SaskinAnne
@UmutluBen
@cgdmk
@beyazinci
@mavimli
redsonja87
kirmizigitar
@Lets go
ayvacicegi
EceZ
Evet hanımlar güncel tartı listemiz bu şekilde pazartesi sabah aç karnına tartılıp bildirelim lütfen
Bildirim şekli:
Günaydın canım eline sağlık toparşamışın listeyi beni mazur gör köydeyim Perşembe dönüyorum yada ÇarşambaCherry Mom
@Cagrihilal1
S Suskunhanim
@birsevgi
@pacman
@Calypso95
@Asya2600
@fancynancy
@mavimli
Amor-a
turab571
@Sibal57
@Ozgenurrrr
@SaskinAnne
@UmutluBen
@cgdmk
@beyazinci
@mavimli
redsonja87
kirmizigitar
@Lets go
ayvacicegi
EceZ
Bildirim şekli:
Tebriklerr canımGünaydın
Cuma kilom 55.7
Pazartesi güncel 55.4
Bir gün full kaçamak yapmış olmama rağmen eksilerde olmak sevindirdi. Cuma hedefim 55 Kilo olsun o zaman ☘
Tebriklerr canımGünaydın
Cuma 56.8
Pazartesi 56.6
Tamam tatlım öyle yaparız iyi tatiller sanada seninde aklın burada kalmamış olur biliyorm tedirgin olacaksın sorumlu hissedeceksin kiloda almazsan aynen devam edersinKatılıyorum Esra’cım. Kilo alacağımı hiç sanmıyorum diyete devam ediyorum. 1-2 gün kaçamak hakkı verdim burada kendime ama o kadarcık. Hala şeker ve karbonhidrat tüketmiyorum. Ancak foruma girmem ve tartılmam çok zor. Bu sebeple ben de izne ayrılayım demiştim. Sanırım en güzeli böyle olacak. Sizi de zora sokmak istemem. Beni izne ayırırsan sevinirim. Dönüşte disiplinli bir şekilde dönerim.
olsun ya verelim gitsin su kilolari. Milletin tukursem gider dedigi kg lar bizim vereceklerimiz ama iste en zor verilen kg lar aslinda bizimki. Bu arada tartildim. Vermisim Cuma'dan beri :)Aboo bunu kim bilir ne zaman alintiladim
Takip edelim birbirimizi inşallah canım,evimde olsam yarışalım da derdim ama şu an zor
Tamam çok teşekkürler, listeye girmeden devam edebilirim. hedefim yakın bir ayda verir sonra korurum inş.Hayır canım kal motivasyonun bozulmasın ♥deneme sürecinde görmüş tanımış oluruz bizde seni yazışmalarını okudum zaten sıkıntı gözükmüyor.sadece dediğim sebeplerden liste garantisi veremem ama liste olmasada alt listede bizle kalırsın eğer diğer kaptanlar uygun görmezse vs..
Ben yürüdüm geldim bile.bugünn walkkk challenge yürüyoruz kızlarrrr
kilolarımız nerdeyse aynı, kapışırız artık senleGünaydın
Cuma 56.8
Pazartesi 56.6
Günaydın
Cuma kilom 55.7
Pazartesi güncel 55.4
Bir gün full kaçamak yapmış olmama rağmen eksilerde olmak sevindirdi. Cuma hedefim 55 Kilo olsun o zaman ☘
Aynen canım birde öyle bir durum var girmenle çıkman bir olacaktıTamam çok teşekkürler, listeye girmeden devam edebilirim. hedefim yakın bir ayda verir sonra korurum inş.
Stres mi oluyorsun cumaya acabaCuma kg : 55.3
Guncel kilo : 54.8
Oran : %0.09
Ya ben de bu Cuma sansizligi var o gune degisiveriyor kg dikkat etmeme ragmen.
Cherry Mom Mehfam EceZ
Olabilir. Onceki gruba katildigimda kg lar cok zor gitmisti. Su an iki haftada verdigimi o donem bir ayda veriyordum. Cuma'lari rkstra kg aldigim bile olurdu. Bakalim ne olacak bu Cuma? Bir de su an baska evdeyim tartim degisti acaba kg tartmada fark olur mu? Sonraki hafta Sali da ailemin yanina baska sehire gidecegim tarti yine degisecek.Stres mi oluyorsun cumaya acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?