Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ha bu arada kaptan ben listede güncel 85 görünüyorum ama 84 olmali o.
bir de ben asil listeye ne zaman girebilecegim?
Canım normalde deneme süren bu cuma bitiyor ancak öbür takımda izne ayrıldığın kilon üzerinden hesaplanacağı için kilo almış olarak işlem göreceksin bu da listeyi kötü etkileyecek 76.6 ile ayrılmışsın şimdi 84 tabi etap sayısına bölünecek falann çok çok kötü etkilemez ama bayram sonrası malum kim nasıl gelir öngöremedim muhtemelen herkes iyi gelmez o yüzden net bir şey diyemiyorum durama göre bakacağım onun dışında bir sorun yok

Ayyyy kahvaltına bayıldım içim açıldı kahvaltı yapasım geldi çok güzel olmuş zeytin peynirden bıktım yumurtadan bıktım ama en iyide onlar tok tutuyor
Afiyet olsun

Ooooo süpersinnnn
Elma sirkesii ile bizim takımda da çok zayıflayan oldu doğal elma sirkesi değil mi canım diğerleri aşırı tuzlu ödem yapıyor aksine
Bu elma sirkesi işe yarıyor mu cidden kaptann bende kurdum gecen sene bu sene bir kavanoz sirkem var maşallah yıllandırdım ama hala kullanamdım. İstanbula geri döndüğümdede onu kullanayım

Kendimi tuttuğuma şimdi daha çok sevindim bu nedirrrr zıp turnuvaaı 1 dilim baklavanın tadi unutuluyor ben yememeye devam gözüm korkmadı desem yalan olur
sevindirik oldum resmen dogru soyluyorsun. sen tam bana göre badisin aslinda
Valla öyle gel birlikte 3-4 ayda bitirelim şu işi.

Ayyy şükür bgnden gördüm eksiyi ilk defa pazrtesi korkmuyorum tartıdan ve sopa yemicemm
Okurken kendi kendime diyorum ki ya ben günleri karıştırdım ya da tartı gününü değiştirdiler.
malum bayramda ha bire yiyonce 2 gun ne yaptik ne ettik diye pazartesi tartisi omcesi kontrol yapmak istedik. Kendimizi ac mi birakalin yoksa ölü taklidimi yapalım diye ama tartılanların cogunun yüzü gülmüş anlaşılan.

Spor puan tablosu:
fancynancy
O Ozgenurrrr
U UmutluBen spor bekliyorum kızlar sizden haydiiiiiiii bize pişman olmak yakışmaz
Eki Görüntüle 2670344

Kaptan valla o kadar gevealiyim ki spora bir düzenleyenedim. İyki korona var bizim ev cürcüna cat kapı misafir gelen gitmiyor gece yarısına kadar dolu. Ben niyet ediyom kalkıyorum eliptiğe cat kapı. Dün etle uğraş bgn misafir ağırla yarın nasıl olcak bakalım ama yarında kalanları ağırlarım herhalde. Adım atarken ayaklarım acıyor. Ama bgn ev içi yürüyüşümle 10.000 kesin yaparım baya olmuş şimdiden. Bu hafta no kilo bizi ezicek gb duruyor

senin diyetisyeni tuttum ben. listelerin de güzel bana göre
Gercekten ilk defa boyle yiyerek kilo veriyorum, sadece bayramin ilk gunune kadar 4 gunluk 1 detoks grubuna katilmistim baska bi diyetisyenle, 1.100 verdim. Bayramin ilk gunu kendi diyetisyenimin listesine donunce arti gordum tabi detoks sonrasi. Neyse ki vucut alisti hemen bu sabah eksiye gecti. Listeleri cok doyurucu. Bak birazdan yediklerimi yine yazicam, ecez hemen sok sok basligi gececek

Cidden 6 dilim ekmek hayret yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…