- 23 Mart 2016
- 30.945
- 92.109
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.881
Evde yürü aç bir lesliekaptan yagmur yagiyorben eksideyim az yürüsem
İlle yeee Çarşamba kabağa merhaba dersinBugün tatlı yok bugün et yiyeceğim
yok iki cocukla imkansizEvde yürü aç bir leslieolmaz mı
Doğru diyorsun tmm canım sen bilirsin madem eksisinyok iki cocukla imkansiz
Canım normalde deneme süren bu cuma bitiyor ancak öbür takımda izne ayrıldığın kilon üzerinden hesaplanacağı için kilo almış olarak işlem göreceksin bu da listeyi kötü etkileyecek 76.6 ile ayrılmışsın şimdi 84ha bu arada kaptan ben listede güncel 85 görünüyorum ama 84 olmali o.
bir de ben asil listeye ne zaman girebilecegim?
Cidden öğlen 3 de yiyip günü bitirebildin miiyi aksamlar herkese
kahvalti 9da pisti yedim Allah affetsintam 5 tane, krem peynirli,recelli falan. kahve.
öglen 3 te iki sosis
30 dakika yüzme
Cherry Mom @reyyanK
Ayyyy01.08.2020
Sabah 0830 avokado, domates, şeftali, yulaf ekmeği, fıstık ezmesi, kahve
Öğle 1530 kuru fasulye, karabuğday salatası
Akşam 2030 sandviç, 1 kase çilek
Su 1.5 litre
Spor 4809 adım
Eki Görüntüle 2670191
Bu elma sirkesi işe yarıyor mu cidden kaptannOoooo süpersinnnn
Elma sirkesii ile bizim takımda da çok zayıflayan oldu doğal elma sirkesi değil mi canım diğerleri aşırı tuzlu ödem yapıyor aksine
Kendimi tuttuğuma şimdi daha çok sevindim bu nedirrrr zıp turnuvaaı 1 dilim baklavanın tadi unutuluyor ben yememeye devam gözüm korkmadı desem yalan olurGELSİNNN CEZALARRR
gün içinde yapıp dönüş yapmanızı bekliyorum kızlarrrrrr
1 saat tempolu yürüyüş veya 250 zıplama
250 zıplama
500 zıplama
250 zıplama
@redsonja87
Tatlı ve kurabiyeler için 500 zıplama
Kendimede 1 kalburabastı için 250 zıp yazdım
Valla öyle gel birlikte 3-4 ayda bitirelim şu işi.sevindirik oldum resmen dogru soyluyorsun. sen tam bana göre badisin aslinda
Ayyy şükür bgnden gördüm eksiyi ilk defa pazrtesi korkmuyorum tartıdan ve sopa yemicemmSüpersin bozmadan devam yarın sabah kontrol tartısı var güzel bir rakam bekliyoruz :)
Çare kayısılı formda valla ben tüketiyorum wc sorunum kalmadı protein kombo yapmama rağmen
Yedin mi hilal cezayı oooh sefam olsun@Cagrihilal1
Yarın Sabah elimde sopa ile hazır kıta bekleyeceğim tartı sonuçları için
malum bayramda ha bire yiyonce 2 gun ne yaptik ne ettik diye pazartesi tartisi omcesi kontrol yapmak istedik. Kendimizi ac mi birakalin yoksa ölü taklidimi yapalım diye ama tartılanların cogunun yüzü gülmüş anlaşılan.Okurken kendi kendime diyorum ki ya ben günleri karıştırdım ya da tartı gününü değiştirdiler.
Spor puan tablosu:
fancynancy
O Ozgenurrrr
U UmutluBen spor bekliyorum kızlar sizden haydiiiiiiii bize pişman olmak yakışmaz
Eki Görüntüle 2670344
Gercekten ilk defa boyle yiyerek kilo veriyorum, sadece bayramin ilk gunune kadar 4 gunluk 1 detoks grubuna katilmistim baska bi diyetisyenle, 1.100 verdim. Bayramin ilk gunu kendi diyetisyenimin listesine donunce arti gordum tabi detoks sonrasi. Neyse ki vucut alisti hemen bu sabah eksiye gecti. Listeleri cok doyurucu. Bak birazdan yediklerimi yine yazicam, ecez hemen sok sok basligi gececeksenin diyetisyeni tuttum ben. listelerin de güzel bana göre
Cidden 6 dilim ekmek hayret yaniGercekten ilk defa boyle yiyerek kilo veriyorum, sadece bayramin ilk gunune kadar 4 gunluk 1 detoks grubuna katilmistim baska bi diyetisyenle, 1.100 verdim. Bayramin ilk gunu kendi diyetisyenimin listesine donunce arti gordum tabi detoks sonrasi. Neyse ki vucut alisti hemen bu sabah eksiye gecti. Listeleri cok doyurucu. Bak birazdan yediklerimi yine yazicam, ecez hemen sok sok basligi gececek
Detoks suyunda neler var canım1 lt detoks su
Ceyrek limon, kiraz sapi, misir puskulu ben arti 1 de cubuk tarcin atiyorumDetoks suyunda neler var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?