Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mehfam
inciitanesi yi listeden çıkartabilir misin
Beyazinci biliyorum salı günü geleceksin ama takıldığım nokta şu zaten tatil diye gidip dönmüş 2 gün menü paylaşıp yine tatil diye gittnn ya o 2 gün hiç takıma dönmeyecektin temelli tüm programı bitirip gelecektin yada tatil vs tüm bildirimlerini yapacaktın çünkü biz seni burada tatildede olsan yazdı mı yazmadı mı takip ediyoruz,burada bir emek var bana biraz saygısızlık gibi geldi kusura bakma tatilde menü yazılmaz diye birşey yok sonuçta
Başka bir konu başlangıç kilon ile hedef kilon arasında yüzde 10 olmadığı için zaten asıl listeye de hiç alamayacağız o yüzden artık takibini alt listedede olsa yapamayacağız bilgin olsun canım umarım kırmadan anlatabilmişimdir..
A Asya2600 deneme süren çoktan geldi geçti ama kilo aldın verdinn paylaşım yaptın yapmadın istikrarlı olmadığın için listeye alamadık senide son durum nedir ekibi bıraktıysan senide listeden çıkaralım oradaki lar cidden moral bozuyor canım
O Ozgenurrrr senin için son uyarımdır alt liste değilsin izin hakkın yok direk diskalifiye olma durumun var bugünden itibaren menüleri bekliyorum aksi takdirde yaptırımını uygulayacağım canım kuralları bir kenara koy senden söz aldımda girdinn takıma ekip arkadaşlarını yarı yolda bırakmazsın

balpamuk
birsevgi
Bu arkadaşlarımda çıkar kuzum Mehfam
Tmm canım

Günaydın kuzum çok sağol
Son ana kadar bekliyorm ama yine aynı son oluyor maalesef neyse yapacak birşey yok dediğin gibi

günaydin kizlar
cuma 84
pzt 83.9
100 gram verdim

Günaydın

Cuma 56.8
Pazartesi 56.6
Bildirimin için teşekkür ederim bu kadar disiplinli olduğun sürece çok güzel kilo vereceksin canım benim. :)
Tamam canım en azından tartılamayacağını bildirmişsin teşekkür ederiz cuma günkü kilonu ekledim tabloya. :)
Kaptanım kaç eksi kaaaaç
Cuma kg : 55.3
Guncel kilo : 54.8
Oran : %0.09

Ya ben de bu Cuma sansizligi var o gune degisiveriyor kg dikkat etmeme ragmen.

Cherry Mom Mehfam EceZ
Süpersin bildirim için teşekkür ederiz. :)
Günaydın
Cuma 57.6
Pazartesi 56.7
Çok teşekkürler bildirim için canım cumaya süper sonuç gelecek inşallah. :)
Kaptanım ben çıkarttım valla foruma 2 dakika girip menü paylaşamayan pazartesi cuma gelip kilo paylaşamayan arkadaşlar aramızda olmasın zaten kimse bizim için kilo vermiyor eğer bu işe ayırabilecek vakitleri yoksa bizimde vaktimizi çalmasınlar biz kreş bakıcısı gibi elimizde listeler ile insanları kovalamak zorunda değiliz herkes yetişkin burada fazlası ile.

İlgilenemeyen gayet basit şekilde yapamıyorum diyip gidebilir siz mesaj atıyorsunuz tamam kaptanım gelicem geldim geliyorum diyip 2 gün sonra yeniden ortadan yok oluyorlar. Böyle arkadaşların faydası yok üstüne bir de bize stres sebebi oluyorlar. Hiç kendinizi kötü hissetmeyin en doğrusunu yapıyorsunuz kuralların olmadığı her yerde kaos olur. Ben de düzenledim listeyi tekrardan.

Cuma: 63.2
Güncel: 63. 6

Dahada fazlaydı hafta sonu. Biraz indirmeyi başardım. Daha da halledicem cumaya inşallah.
Olsun canım cumaya kadar çoook rahat verirsin. Paylaşımın için teşekkür ederiz. :)
günaydin kizlar
cuma 84
pzt 83.9
100 gram verdim
Bayramı kazasız geçirdin önemi olan bu artık kaldığımız yerden yola devaaam. :)

HAFTA SONU GÖMENLER TABLOSU

CUMA KG
PZTESİ KG
FARK
63.2​
63.6​
+300​
84​
83.9​
-100​
55.3​
54.8​
-500​
57.6​
56.7​
-900​
55.7​
55.4​
-300​
67.3​
BİLDİRİMSİZ​
BİLDİRİMSİZ​
56.8​
56.6​
-200​
54.7​
54.4​
-300​

Evet kızlaaar gelsin kilolaaar bekliyoruz

Ölçülmeye korkuyorum hala tuvalete çıkamadım bi de regl olmadım bugün 3. Gün olacaktı olsaydım inşallah cumaya kadar bu şişler iner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…