- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.961
31 Temmuz-7 Ağustos Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
C Cagrihilal1
balpamuk
S Suskunhanim
0zlem
pacman
fancynancy
Calypso95
O Ozgenurrrr
Sibal57
SaskinAnne
A Asya2600
cgdmk
U UmutluBen
birsevgi
Amor-a
mavimli
redsonja87
kirmizigitar
ayvacicegi
inciitanesi
turab571
Mehfam
inciitanesi yi listeden çıkartabilir misin
Beyazinci biliyorum salı günü geleceksin ama takıldığım nokta şu zaten tatil diye gidip dönmüş 2 gün menü paylaşıp yine tatil diye gittnn ya o 2 gün hiç takıma dönmeyecektin temelli tüm programı bitirip gelecektin yada tatil vs tüm bildirimlerini yapacaktın çünkü biz seni burada tatildede olsan yazdı mı yazmadı mı takip ediyoruz,burada bir emek var bana biraz saygısızlık gibi geldi kusura bakmatatilde menü yazılmaz diye birşey yok sonuçta
Başka bir konu başlangıç kilon ile hedef kilon arasında yüzde 10 olmadığı için zaten asıl listeye de hiç alamayacağız o yüzden artık takibini alt listedede olsa yapamayacağız bilgin olsun canım umarım kırmadan anlatabilmişimdir..
A Asya2600 deneme süren çoktan geldi geçti ama kilo aldın verdinn paylaşım yaptın yapmadın istikrarlı olmadığın için listeye alamadık senide son durum nedir ekibi bıraktıysan senide listeden çıkaralım oradakilar cidden moral bozuyor canım
O Ozgenurrrr senin için son uyarımdır alt liste değilsin izin hakkın yok direk diskalifiye olma durumun var bugünden itibaren menüleri bekliyorum aksi takdirde yaptırımını uygulayacağım canım kuralları bir kenara koy senden söz aldımda girdinn takıma ekip arkadaşlarını yarı yolda bırakmazsın
Tmm canım
Kusura bakma liste paylaşmadan yapayım dedim ama aynı anda yazmışızTmm canım
Ya est. Ne kusuru. Bende geç kaldım bugün. Annem çok hasta da akşam acil buraya geldim. Gece uyumadık sabah uyumuşum biraz.Kusura bakma liste paylaşmadan yapayım dedim ama aynı anda yazmışız
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl canımYa est. Ne kusuru. Bende geç kaldım bugün. Annem çok hasta da akşam acil buraya geldim. Gece uyumadık sabah uyumuşum biraz.
Günaydın kuzum çok sağolGünaydııın dostlarım. Sabah yine bir hareketlilik olmuş anladığım kadarıyla.Cherry Mom kaptanım zaten siz yeterince anlayışlı hoşgörülü davranıyorsunuz. Birkaç gün neyse de hiç uğramamak en başta size haksızlık. O yüzden gerekeni yapın, hiç de canınızı sıkmayın
Geçmiş olsun canım iyi mi şimdiYa est. Ne kusuru. Bende geç kaldım bugün. Annem çok hasta da akşam acil buraya geldim. Gece uyumadık sabah uyumuşum biraz.
günaydin kizlarCherry Mom
C Cagrihilal1
S Suskunhanim
birsevgi
pacman
Calypso95
A Asya2600
fancynancy
mavimli
Amor-a
turab571
Sibal57
O Ozgenurrrr
SaskinAnne
U UmutluBen
cgdmk
inciitanesi
mavimli
redsonja87
kirmizigitar
Purpplee
ayvacicegi
EceZ
Evet hanımlar güncel tartı listemiz bu şekilde pazartesi sabah aç karnına tartılıp bildirelim lütfen
Bildirim şekli:
Cuma: x kilo
Pazartesi: y kilo
Gibi olursa çok sevinirim.
Çok geçmiş olsun, şimdi daha iyidir umarım anneciğin?Ya est. Ne kusuru. Bende geç kaldım bugün. Annem çok hasta da akşam acil buraya geldim. Gece uyumadık sabah uyumuşum biraz.
Kalan sağlar bizimdir üzülme.Günaydın kuzum çok sağol ♥
Son ana kadar bekliyorm ama yine aynı son oluyor maalesef neyse yapacak birşey yok dediğin gibi
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl canım
Geçmiş olsun canım iyi mi şimdi
Sağolun kızlar.. Hasta aynıÇok geçmiş olsun, şimdi daha iyidir umarım anneciğin?
gecmis olsunYa est. Ne kusuru. Bende geç kaldım bugün. Annem çok hasta da akşam acil buraya geldim. Gece uyumadık sabah uyumuşum biraz.
Bildirimin için teşekkür ederim bu kadar disiplinli olduğun sürece çok güzel kilo vereceksin canım benim. :)Günaydın
Cuma 56.8
Pazartesi 56.6
Tamam canım en azından tartılamayacağını bildirmişsin teşekkür ederiz cuma günkü kilonu ekledim tabloya. :)gunaydin kizlar
birkac gundur cok yogun geciriyorum yazamadim size. bugun tartilamayacagim ne yazikki eve gece donecekmisiz. bende cok merak ediyorum su uc gun tartiya nasil yansidi diye.
aslinda cok abarttigim bir yemek duzeni olmadi. ama inanilmaz sis hissediyorum vucudumu. ellerimi yumruk yaparken canim aciyor odemden neden boyle anlayamadim. koskoca bayram suresinde 2 parca tatlidan baska kacamak ta yapmadim.
hepinizi kucakliyorum. yazismalara eve dondugumde aynen devam edecegim.
Kaptanım kaç eksi kaaaaçGünaydın canım eline sağlık toparşamışın listeyi beni mazur gör köydeyim Perşembe dönüyorum yada Çarşamba ✌ ama gitmeden tartılmıştım eksideyim ben çok şükürmezuniyet aşkı ile bunu koruyacağım
Süpersin bildirim için teşekkür ederiz. :)Cuma kg : 55.3
Guncel kilo : 54.8
Oran : %0.09
Ya ben de bu Cuma sansizligi var o gune degisiveriyor kg dikkat etmeme ragmen.
Cherry Mom Mehfam EceZ
Çok teşekkürler bildirim için canım cumaya süper sonuç gelecek inşallah. :)Günaydın
Cuma 57.6
Pazartesi 56.7
Kaptanım ben çıkarttım valla foruma 2 dakika girip menü paylaşamayan pazartesi cuma gelip kilo paylaşamayan arkadaşlar aramızda olmasın zaten kimse bizim için kilo vermiyor eğer bu işe ayırabilecek vakitleri yoksa bizimde vaktimizi çalmasınlar biz kreş bakıcısı gibi elimizde listeler ile insanları kovalamak zorunda değiliz herkes yetişkin burada fazlası ile.Mehfam
inciitanesi yi listeden çıkartabilir misin
Beyazinci biliyorum salı günü geleceksin ama takıldığım nokta şu zaten tatil diye gidip dönmüş 2 gün menü paylaşıp yine tatil diye gittnn ya o 2 gün hiç takıma dönmeyecektin temelli tüm programı bitirip gelecektin yada tatil vs tüm bildirimlerini yapacaktın çünkü biz seni burada tatildede olsan yazdı mı yazmadı mı takip ediyoruz,burada bir emek var bana biraz saygısızlık gibi geldi kusura bakmatatilde menü yazılmaz diye birşey yok sonuçta
Başka bir konu başlangıç kilon ile hedef kilon arasında yüzde 10 olmadığı için zaten asıl listeye de hiç alamayacağız o yüzden artık takibini alt listedede olsa yapamayacağız bilgin olsun canım umarım kırmadan anlatabilmişimdir..
A Asya2600 deneme süren çoktan geldi geçti ama kilo aldın verdinn paylaşım yaptın yapmadın istikrarlı olmadığın için listeye alamadık senide son durum nedir ekibi bıraktıysan senide listeden çıkaralım oradakilar cidden moral bozuyor canım
O Ozgenurrrr senin için son uyarımdır alt liste değilsin izin hakkın yok direk diskalifiye olma durumun var bugünden itibaren menüleri bekliyorum aksi takdirde yaptırımını uygulayacağım canım kuralları bir kenara koy senden söz aldımda girdinn takıma ekip arkadaşlarını yarı yolda bırakmazsın
Olsun canım cumaya kadar çoook rahat verirsin. Paylaşımın için teşekkür ederiz. :)Cuma: 63.2
Güncel: 63. 6
Dahada fazlaydı hafta sonu. Biraz indirmeyi başardım. Daha da halledicem cumaya inşallah.
Bayramı kazasız geçirdin önemi olan bu artık kaldığımız yerden yola devaaam. :)günaydin kizlar
cuma 84
pzt 83.9
100 gram verdim
| CUMA KG | PZTESİ KG | FARK |
| | ||
63.2 | 63.6 | +300 | |
| |||
84 | 83.9 | -100 | |
55.3 | 54.8 | -500 | |
57.6 | 56.7 | -900 | |
| |||
| |||
55.7 | 55.4 | -300 | |
67.3 | BİLDİRİMSİZ | BİLDİRİMSİZ | |
56.8 | 56.6 | -200 | |
54.7 | 54.4 | -300 |
Ölçülmeye korkuyorum hala tuvalete çıkamadım bi de regl olmadım bugün 3. Gün olacaktı olsaydım inşallah cumaya kadar bu şişler inerHAFTA SONU GÖMENLER TABLOSU
CUMA KG PZTESİ KG FARK 63.2 63.6 +300 84 83.9 -100 55.3 54.8 -500 57.6 56.7 -900 55.7 55.4 -300 67.3 BİLDİRİMSİZ BİLDİRİMSİZ 56.8 56.6 -200EceZ 54.7 54.4 -300
Evet kızlaaar gelsin kilolaaar bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?